- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.141
Arkadaşım neden ayrilmiyorsun o zaman. Ne mecburiyetin var ki ?Atis serbest canim soyle istedigini o bendeki savunma mekanizmalarini arizaya ugratti yaptiklariyla icimden onu savunmak gelmiyo inanki
olsun cnm degisiklik olurdu senin icinde gitmisken on gun falan kalirdin ne guzel. sonucta bir ucaga bakar gitmekAnnem istanbulda oturuyor....
Cocuklarim icin devam ediyorum simdilik ama her insanin bi dayanma gucu var o guc bitince bu evlilikte biter sanirimArkadaşım neden ayrilmiyorsun o zaman. Ne mecburiyetin var ki ?
E daha iyi ya zaten esin anneni cagirmamismiydi yardima sen git hem sana degisiklik olur hem de annen yorulmamis olur yolculukla cocugu usutmedigin surece sorun yokAnnem istanbulda oturuyor....
Yok artik ya çekilmez boylesi, ailenle gorusmene musade ediyormu bariKiz hic bi arkadasimla gorusturmez komsu faln girip cikamaz eve gecenlerde 3yildir beraber calistigim arkadas dogum yapti arkadaslar ziyarete gidiyolardi dedim bende gidiim yok dedi o zaman dedim hic diilse bi ariim tamam dedi ona arkadaslardan nosunu aldim aradim kadini hayirli olsun dedim ertesi gun bisi icin lazim oldu kadinin nosu bi baktim yok rehberde silmis numarayi psikopat
Bi babam var canim zaten onlada 40yilda bi ancak biz gidemiyoruz cocuklardan oda ev kalabalik diye gelemiyo anca telden falanYok artik ya çekilmez boylesi, ailenle gorusmene musade ediyormu bari
kusura bakma da şu çocuklarım için düşüncesine ayar oluyorum. Yani çocukların annelerinin mutsuz olduğu bi evlilikte mutlu mu büyüyecek?Cocuklarim icin devam ediyorum simdilik ama her insanin bi dayanma gucu var o guc bitince bu evlilikte biter sanirim
Suan cok kucukler iki cocuk bitane bile akrabamin olmadigi bi sehirde yeni bi duzen kurmak kolay degil. Tayin hakkim yok suan icin ailemin yanina gidiim desem ayni sehirdede esim rahat vermez ayrilsaktakusura bakma da şu çocuklarım için düşüncesine ayar oluyorum. Yani çocukların annelerinin mutsuz olduğu bi evlilikte mutlu mu büyüyecek?
Allah yardımcin olsun canım. Tayin hakkı çıkana kadar biriktir parani. Sonra da ailenin yanına git. Yada bunu yapacağını söyle eşine. Ayağını denk alsınSuan cok kucukler iki cocuk bitane bile akrabamin olmadigi bi sehirde yeni bi duzen kurmak kolay degil. Tayin hakkim yok suan icin ailemin yanina gidiim desem ayni sehirdede esim rahat vermez ayrilsakta
Kiz git istanbula kafan dagilir, ben allah nasip ederse oglanin aşısından sonra 2 hafta sonra Turkiyeye gelicem. Bunaldik evde ya.Annem istanbulda oturuyor....
Canim ya inanki uzuldum haline resmen esir hayati yasiyorsun sen ve birde kv kp ile ayni evdesin allah sabir versinBi babam var canim zaten onlada 40yilda bi ancak biz gidemiyoruz cocuklardan oda ev kalabalik diye gelemiyo anca telden falan
Annem gelsin onunla giderim belki esim gondermio ki bna kalsa coktan gitmistimKiz git istanbula kafan dagilir, ben allah nasip ederse oglanin aşısından sonra 2 hafta sonra Turkiyeye gelicem. Bunaldik evde ya.
Nzmn yazicaz acaba bnmki soyle uyuyo busaatte sabahlari kalkio...Ben ve uyumayan bebemi de ekleyin please.
Valla benim umudum kalmadı.Nzmn yazicaz acaba bnmki soyle uyuyo busaatte sabahlari kalkio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?