2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Yok artik ya çekilmez boylesi, ailenle gorusmene musade ediyormu bari

Cocuklarim icin devam ediyorum simdilik ama her insanin bi dayanma gucu var o guc bitince bu evlilikte biter sanirim
kusura bakma da şu çocuklarım için düşüncesine ayar oluyorum. Yani çocukların annelerinin mutsuz olduğu bi evlilikte mutlu mu büyüyecek?

kusura bakma da şu çocuklarım için düşüncesine ayar oluyorum. Yani çocukların annelerinin mutsuz olduğu bi evlilikte mutlu mu büyüyecek?
Suan cok kucukler iki cocuk bitane bile akrabamin olmadigi bi sehirde yeni bi duzen kurmak kolay degil. Tayin hakkim yok suan icin ailemin yanina gidiim desem ayni sehirdede esim rahat vermez ayrilsakta

Suan cok kucukler iki cocuk bitane bile akrabamin olmadigi bi sehirde yeni bi duzen kurmak kolay degil. Tayin hakkim yok suan icin ailemin yanina gidiim desem ayni sehirdede esim rahat vermez ayrilsakta
Allah yardımcin olsun canım. Tayin hakkı çıkana kadar biriktir parani. Sonra da ailenin yanına git. Yada bunu yapacağını söyle eşine. Ayağını denk alsın

Nzmn yazicaz acaba bnmki soyle uyuyo busaatte sabahlari kalkio...
Valla benim umudum kalmadı.
İlk dedim hastaneden çıksın hösüp uyur, eve geldik sarılık oldu, doktorlar dedi sarılık olunca bebe bayılır uyur aman uyandırın, ne mümkün benimki zaten uyumuyor. Sonra az kilo aldı dediler aç bu çocuk ondan uyumuyor, mamayı dayadım gene aynı düzen uyumuyor.
Bu karda kışta annem 4moms şeysi alıp geldi , alete bakarken benim salyam aktı benimki içinde ağlarken katıldı.
Kendimi rezeneye vurasım var, yorgun ve depresifim.

Şok şok şok. .. gece bi bucukta emzirip yatirdigim bebem 7 ye kadar uyanmadi yada uyandi ağlamadı gece 4 e saat kurmuştum ki genelde saatleri beklemez ağlayarak uyandirir. 7 de uyandım bi baktım yatağında etrafa bakıyor öyle anlayacağıniz şaştım kaldım aman maşallah diyeyim de o kadar saat de çok değil mi yaa ? 2 gün sonra 40 imiz çıkacak daha. Küçük yani

Gunaydin kizlar
MONNA daim olur umarim...normal 5bucuk saat uyumus..masallah.demek ki karni tok gazi da yoktu
Darisi bana ve diger kizlara...en azindan arada bi olsa da vucut kafa dinlense...

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…