2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Gunaydin kizlar
MONNA daim olur umarim...normal 5bucuk saat uyumus..masallah.demek ki karni tok gazi da yoktu
Darisi bana ve diger kizlara...en azindan arada bi olsa da vucut kafa dinlense...
Amin cnm darısı başınıza ne bilim o kadar saatte acikip uyanirdi hep. Bi de pismistir diye korktum da çiş yapmış sadece. Pişmemisti çok şükür

Allah yardımcin olsun canım. Tayin hakkı çıkana kadar biriktir parani. Sonra da ailenin yanına git. Yada bunu yapacağını söyle eşine. Ayağını denk alsın
Onceden 5 kurus ayirmazdim esimden gizli simdi elime ne gecse atiyorum bi kenara hbri bile yok biriktirdiklerimle altin falan aliyorum ne olur ne olmaz diye. Onun gozu korkmaz o kadar guveniyo ki kendini birakamicama bilse nasil yanildigini...

Canim ya inanki uzuldum haline resmen esir hayati yasiyorsun sen ve birde kv kp ile ayni evdesin allah sabir versin
Amin canim saolasin evet beraber yasiyoruz belki ayri yasasak bazi seyler farkli olurdu eve daha bagli olurdu diye dusunuyorum. Simdi ailesine o kadar guveniyor ki tum sorumlulugu onlara birakmis durumda kendi keyfine bakiyor kafa baska seylere kayiyor dogal olarak

ayri eve falan cikalim diye istemiyo musun esine soylemiyo musun cnm

masallah kuzuma ins. surekli boyle olur

ayri eve falan cikalim diye istemiyo musun esine soylemiyo musun cnm
Benim dememin bi ablami yokki canim adamin evi gecindirmeye niyeti yokki babasi faturalari oduyo annesi mutfak masraflarini hallediyo ohh mis kendi yan gelip yatiyo cocuklarla ilgilenme derdi de yok ayrilirsak bide onlarin sorumlulugunu almak zorunda kalacak kim ister

esin calismiyor mu eve hic bir katkisi yok mu. insan annesinden utanir kac yasindaki kadin calisiyor o evde oturugor ki eger calismiyorsa

esin calismiyor mu eve hic bir katkisi yok mu. insan annesinden utanir kac yasindaki kadin calisiyor o evde oturugor ki eger calismiyorsa
Canim esim araba alim satimi yapiyo netten bakar arabalara bulrsa alir satar falan yani ole duzenli bi isi yok. Bide kamyonu var onunlada nakliyecilik yapiyo ama kamyonu alana kadar dunya borca girdi kazandiklari benim maas falan hep borca gidiyor

Kusura bakma da esinin de ailesinde is yokmus.
Insan der bu yasa geldin haneni gecindir diye..
Adamin keyfi yerinde bende olsam bende yan gelir yatarim.
Hatun da calisiyo oh mis.
Meslegin var.Ayir parani .Bu hep boyle gitmez sen enayi misin ilerde baktin duzelmiyo onun kahrini mi cekeceksin.

Canim esim araba alim satimi yapiyo netten bakar arabalara bulrsa alir satar falan yani ole duzenli bi isi yok. Bide kamyonu var onunlada nakliyecilik yapiyo ama kamyonu alana kadar dunya borca girdi kazandiklari benim maas falan hep borca gidiyor
ooo ooo esinin karni tok sirti pek anladigim kadariyla. evede bir katkisi yok kendi yaginda kavruluyor yani

Artik oyle yapiyorum canim duzelmezse basimin caresine bakacam artik benim maasim beni gul gibi gecindirir yetmedigi yerde ozel ders falan verdimmi birikim bile yaparim cok sukur ona bi muhtacligim olmaz ama iste insan bi anda yuvasini yikmayi goze alamiyo bi umut duzelirmi diyosun

aynen oyle ama da ailesini dinleyecek bir tipede benzemiyor. gerci evede bir katkisida yokmus ki annesi bile calisiyor aman ne bilim ne dusunucegimi sasirdim valla. arkadasin derdini dinleyince esime gezmek icin yer bulamiyosun diye sorun cikardigima utandim.

Sen birikim yap cnm duzelmesi zor gibi duruyor bundan sonra bir cacik olmaz esinden baksana hala kafasinin dikine gidiyor. yanlis anlama ama boyle biri cekilmez yaaa seni tebrik ediyorum ne kadar seviyosunki cekiyosun sakin sevmiyorum deme yoksa cekilecek gibi degil

ooo ooo esinin karni tok sirti pek anladigim kadariyla. evede bir katkisi yok kendi yaginda kavruluyor yani
Evde kendi aralarinda para alis verisi oluyo iste katkisi oluyosa oyle oluyodur ben karismam aile islerine ama katkisi ne kadardir onu bilemem

Canim annesi cok yalvardi duzenli biyere fir kpssye gir diye ama yok dinlemedi kadinla kavga etti falan rahatina duskundur oyle gelemez duzenli ise kafasina gore takilacak o

Tabiki seviyorum canim asik olarak evlendik biz ama sevgisini kendi kendine tuketiyor. Ben tek tarafli kendi sevgimi ne kadar besleyebilirim o biseyler yapmadikca ben kendi sevgimi tuketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…