- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.181
O bi umut senin 55 yasina kadar dewam eder yada daha fazlasinaArtik oyle yapiyorum canim duzelmezse basimin caresine bakacam artik benim maasim beni gul gibi gecindirir yetmedigi yerde ozel ders falan verdimmi birikim bile yaparim cok sukur ona bi muhtacligim olmaz ama iste insan bi anda yuvasini yikmayi goze alamiyo bi umut duzelirmi diyosun
Bnde aynen....bnm esimde keyfine cok duskundur ama para kazanma ve ailesine harcama konusunda hakkini yiyemem...gezdirsin yedirsin icirsin sever ama bn kiyafet alicam dersem kiyameti kopario o kismini hala cozemedim...aynen oyle ama da ailesini dinleyecek bir tipede benzemiyor. gerci evede bir katkisida yokmus ki annesi bile calisiyor aman ne bilim ne dusunucegimi sasirdim valla. arkadasin derdini dinleyince esime gezmek icin yer bulamiyosun diye sorun cikardigima utandim.
Yok canim sabir kotam o kadar yuksek diil malesef surda bi kac yil en fazla ona verebilecegim muhlet sonrasi sen sag ben selametO bi umut senin 55 yasina kadar dewam eder yada daha fazlasina
Seninki acik seviyomus ya kiyafet kapatiyo diye almani istemiyodurBnde aynen....bnm esimde keyfine cok duskundur ama para kazanma ve ailesine harcama konusunda hakkini yiyemem...gezdirsin yedirsin icirsin sever ama bn kiyafet alicam dersem kiyameti kopario o kismini hala cozemedim...
Seninki acik seviyomus ya kiyafet kapatiyo diye almani istemiyodurBnde aynen....bnm esimde keyfine cok duskundur ama para kazanma ve ailesine harcama konusunda hakkini yiyemem...gezdirsin yedirsin icirsin sever ama bn kiyafet alicam dersem kiyameti kopario o kismini hala cozemedim...
Benimki onuda alir yedirir icirir ne istersem hemen alalim nerde satilir der tabi maddi olarak makul biseyse. ama gezecek yeri ben bulamazsam o oturup yer aramaz anca benim demem lazim buraya gidelim suraya gidelim diye. zeymurun yazdiklarindan sonra esime buyuk haksizlik ettigimi anladim ama tabi bunu esime caktirmicamBnde aynen....bnm esimde keyfine cok duskundur ama para kazanma ve ailesine harcama konusunda hakkini yiyemem...gezdirsin yedirsin icirsin sever ama bn kiyafet alicam dersem kiyameti kopario o kismini hala cozemedim...
evet kac gundur yok dun whattsapp dan yazicaktim cekindim yazmaya rahatsiz ederim diye yazsammi ki acabaTwoPrincess nerdee??
Kiz ben biyere gidelim desem benimki ben kadin gezdiremem diyo cocuklarla bi piknige gidelim dedim de demedigini birakmadi bana kiyafetime karismaz cunku onuda kv aliyo alisverise de kple cikiyorumBenimki onuda alir yedirir icirir ne istersem hemen alalim nerde satilir der tabi maddi olarak makul biseyse. ama gezecek yeri ben bulamazsam o oturup yer aramaz anca benim demem lazim buraya gidelim suraya gidelim diye. zeymurun yazdiklarindan sonra esime buyuk haksizlik ettigimi anladim ama tabi bunu esime caktirmicam
Gece yarisi diil ya canim ne ayip olacak hem musait diilse cvp vermez yazda ne oldugunu ogrenelimevet kac gundur yok dun whattsapp dan yazicaktim cekindim yazmaya rahatsiz ederim diye yazsammi ki acaba
walla sen anlattikca ahanda boyle oluyorumKiz ben biyere gidelim desem benimki ben kadin gezdiremem diyo cocuklarla bi piknige gidelim dedim de demedigini birakmadi bana kiyafetime karismaz cunku onuda kv aliyo alisverise de kple cikiyorum
Gezdir bacim gezdir bazen adama derdimi anlatiyorum belki bi ise yarar diye adam bana ne istiyon ne sikayetleniyon dayak mi atiyom elde ne adamlar var karisini dovuyo diyo. Tesellim bu yani.walla sen anlattikca ahanda boyle oluyorumkocami basimda gezdiresim geldi
Kiz ben biyere gidelim desem benimki ben kadin gezdiremem diyo cocuklarla bi piknige gidelim dedim de demedigini birakmadi bana kiyafetime karismaz cunku onuda kv aliyo alisverise de kple cikiyorum
Soyle bunu herzaman....sen cok guclu birisin anladigim kadariyla...irtibatimizi koparmayalim herzaman destekcinim...Yok canim sabir kotam o kadar yuksek diil malesef surda bi kac yil en fazla ona verebilecegim muhlet sonrasi sen sag ben selamet
Tesekkurler canim saolasin valla sole soyliim yapamicaim sey yok simdiye kadar yapmadiysam sevgimdendir sevgi bittimi evlilikte biter. Sevgimin de sonuna geliyorum yavas yavasSoyle bunu herzaman....sen cok guclu birisin anladigim kadariyla...irtibatimizi koparmayalim herzaman destekcinim...
Canim bnm yardima ihtiyacin olursa ilerde elimden birsey gelirse yapabilecegim seyse yaparim...kadinlarin birbirlerine destek olmasi gerekio...Tesekkurler canim saolasin valla sole soyliim yapamicaim sey yok simdiye kadar yapmadiysam sevgimdendir sevgi bittimi evlilikte biter. Sevgimin de sonuna geliyorum yavas yavas
Saol canim izmire tayin istersem yardimin cok olabilir ama suan destek oldugunu bilmek bile yeterCanim bnm yardima ihtiyacin olursa ilerde elimden birsey gelirse yapabilecegim seyse yaparim...kadinlarin birbirlerine destek olmasi gerekio...
Aman onemli bisi olmasinda iyi bakalim kucuk hanim okullu olacak yani rahat eder oda hic diilseTwoPrincess ya yadim kizlar buyuk kizi cok ilgi istiyomus onu okula yazdircakmis o islerle ugrasiyomus yazdirdiktan sonra ugrayacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?