2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

O bi umut senin 55 yasina kadar dewam eder yada daha fazlasina

Bnde aynen....bnm esimde keyfine cok duskundur ama para kazanma ve ailesine harcama konusunda hakkini yiyemem...gezdirsin yedirsin icirsin sever ama bn kiyafet alicam dersem kiyameti kopario o kismini hala cozemedim...

Bnde aynen....bnm esimde keyfine cok duskundur ama para kazanma ve ailesine harcama konusunda hakkini yiyemem...gezdirsin yedirsin icirsin sever ama bn kiyafet alicam dersem kiyameti kopario o kismini hala cozemedim...
Seninki acik seviyomus ya kiyafet kapatiyo diye almani istemiyodur

Seninki acik seviyomus ya kiyafet kapatiyo diye almani istemiyodur

Benimki onuda alir yedirir icirir ne istersem hemen alalim nerde satilir der tabi maddi olarak makul biseyse. ama gezecek yeri ben bulamazsam o oturup yer aramaz anca benim demem lazim buraya gidelim suraya gidelim diye. zeymurun yazdiklarindan sonra esime buyuk haksizlik ettigimi anladim ama tabi bunu esime caktirmicam

Kiz ben biyere gidelim desem benimki ben kadin gezdiremem diyo cocuklarla bi piknige gidelim dedim de demedigini birakmadi bana kiyafetime karismaz cunku onuda kv aliyo alisverise de kple cikiyorum

walla sen anlattikca ahanda boyle oluyorum kocami basimda gezdiresim geldi
Gezdir bacim gezdir bazen adama derdimi anlatiyorum belki bi ise yarar diye adam bana ne istiyon ne sikayetleniyon dayak mi atiyom elde ne adamlar var karisini dovuyo diyo. Tesellim bu yani. Sende benim kocaya bak elde ne adamlar var de opte basina koy kocani

Kiz ben biyere gidelim desem benimki ben kadin gezdiremem diyo cocuklarla bi piknige gidelim dedim de demedigini birakmadi bana kiyafetime karismaz cunku onuda kv aliyo alisverise de kple cikiyorum

Bilemedim simdi.. hafta sonu esi evdedir.
Belki misafirleri vs vardir..

Yok canim sabir kotam o kadar yuksek diil malesef surda bi kac yil en fazla ona verebilecegim muhlet sonrasi sen sag ben selamet
Soyle bunu herzaman....sen cok guclu birisin anladigim kadariyla...irtibatimizi koparmayalim herzaman destekcinim...

Soyle bunu herzaman....sen cok guclu birisin anladigim kadariyla...irtibatimizi koparmayalim herzaman destekcinim...
Tesekkurler canim saolasin valla sole soyliim yapamicaim sey yok simdiye kadar yapmadiysam sevgimdendir sevgi bittimi evlilikte biter. Sevgimin de sonuna geliyorum yavas yavas

Tesekkurler canim saolasin valla sole soyliim yapamicaim sey yok simdiye kadar yapmadiysam sevgimdendir sevgi bittimi evlilikte biter. Sevgimin de sonuna geliyorum yavas yavas
Canim bnm yardima ihtiyacin olursa ilerde elimden birsey gelirse yapabilecegim seyse yaparim...kadinlarin birbirlerine destek olmasi gerekio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…