- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.201
Ben watsap kullanmiyom kiWatsap grubu kursak iyi olmazmiydi katilan varmi
Oglumu anneme birakip kuafore gittim.
Agda kas biyik sc kesim fon manikur
Ohh bee kendime geldim.. Onceden normal olmasi gereken sey simdi luks gibi geldi kendimi simarttim resmen
Bana uyar. Bebek fotosu ve kakası yollar, zabaha kadar boş muhabbet yaparız nasılsa sabahlar bizimWatsap grubu kursak iyi olmazmiydi katilan varmi
Bıyık kelimesini okuyunca elim bıyığıma gitti, burup sola kıvırdım hepsini.Oglumu anneme birakip kuafore gittim.
Agda kas biyik sc kesim fon manikur
Ohh bee kendime geldim.. Onceden normal olmasi gereken sey simdi luks gibi geldi kendimi simarttim resmen
Bana uyar. Bebek fotosu ve kakası yollar, zabaha kadar boş muhabbet yaparız nasılsa sabahlar bizim
Kaytan biyiklim benimBıyık kelimesini okuyunca elim bıyığıma gitti, burup sola kıvırdım hepsini.
Darısı başıma diyorum. (kusmuklu güler yüz ikonu)
Ben de varimWatsap grubu kursak iyi olmazmiydi katilan varmi
Allah dağına göre kar veriyo canım ama herkesin bi sabri var eşinin bunu fark etmezdi lazım sende bi yerde patlarsinTesekkurler canim saolasin valla sole soyliim yapamicaim sey yok simdiye kadar yapmadiysam sevgimdendir sevgi bittimi evlilikte biter. Sevgimin de sonuna geliyorum yavas yavas
Olmaz ki ama böyle çok üzülüyorum senin için dua ediyorum hep bunun bir yolu olmalı sana kötüleri örnek vereceğine kendisi iyileri örnek alsınGezdir bacim gezdir bazen adama derdimi anlatiyorum belki bi ise yarar diye adam bana ne istiyon ne sikayetleniyon dayak mi atiyom elde ne adamlar var karisini dovuyo diyo. Tesellim bu yani.Sende benim kocaya bak elde ne adamlar var de opte basina koy kocani
Indir su watsapi sende ol grupta burda kim girdi kim giremedi derine son verek deryada olaydi eyiydiBen watsap kullanmiyom ki
Numarani ozelden yollaBen de varim
Anam nerde bnde o sans bn daha doktora gidemedim kuafore nasil gideyim :)Ohh sefan olsun anacım güle güle kullan :)
Bende geçen hafta saç kestirdim uçlarındaki sarılar gitti kumral oldum artık. Kim görse 2 3yaş gençleşmişsin diyo. Dedim zaten 25 yaşındayım 20 lik çıtır oldum heralde
Ozeleen numarani yollayiverBanada uyar acin whatsup grubu takip etmesi kolay oluyor:)
Muhakkak haberim olsun gelirsen ki tavdiye ederim izmiri...yasaman daha kolay olur...Saol canim izmire tayin istersem yardimin cok olabilir ama suan destek oldugunu bilmek bile yeter
Tatlim özelden attim numaramiOzeleen numarani yollayiver
Aynen oyle ve cok iyi biliyo huyumuda ben susar susar birden patlarim bunda da sabredip bi patlicam o olacakAllah dağına göre kar veriyo canım ama herkesin bi sabri var eşinin bunu fark etmezdi lazım sende bi yerde patlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?