2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kizlaarr nasilsiniz ben gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin. Bu ara buyuk kiz fena huy degistirdi onu duzeltme cabasindayim sizde aklimdasiniz ama inanin firsat bulamadim. Su ara okul arastirmasindayim daha kotu olmasin diye bos vakitlerde surekli onunlayim okula yazdirdiktan sonra full burdayim arada firsat bulunca girerim yine. Beni ozleyin anacim baaayy

Oglumu anneme birakip kuafore gittim.
Agda kas biyik sc kesim fon manikur

Ohh bee kendime geldim.. Onceden normal olmasi gereken sey simdi luks gibi geldi kendimi simarttim resmen

Ohh sefan olsun anacım güle güle kullan :)
Bende geçen hafta saç kestirdim uçlarındaki sarılar gitti kumral oldum artık. Kim görse 2 3yaş gençleşmişsin diyo. Dedim zaten 25 yaşındayım 20 lik çıtır oldum heralde

Oglumu anneme birakip kuafore gittim.
Agda kas biyik sc kesim fon manikur

Ohh bee kendime geldim.. Onceden normal olmasi gereken sey simdi luks gibi geldi kendimi simarttim resmen
Bıyık kelimesini okuyunca elim bıyığıma gitti, burup sola kıvırdım hepsini.
Darısı başıma diyorum. (kusmuklu güler yüz ikonu)

Tesekkurler canim saolasin valla sole soyliim yapamicaim sey yok simdiye kadar yapmadiysam sevgimdendir sevgi bittimi evlilikte biter. Sevgimin de sonuna geliyorum yavas yavas
Allah dağına göre kar veriyo canım ama herkesin bi sabri var eşinin bunu fark etmezdi lazım sende bi yerde patlarsin

Olmaz ki ama böyle çok üzülüyorum senin için dua ediyorum hep bunun bir yolu olmalı sana kötüleri örnek vereceğine kendisi iyileri örnek alsın

Anam nerde bnde o sans bn daha doktora gidemedim kuafore nasil gideyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…