2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Olmaz ki ama böyle çok üzülüyorum senin için dua ediyorum hep bunun bir yolu olmalı sana kötüleri örnek vereceğine kendisi iyileri örnek alsın
Olurmu hic o zaman bisiler icin caba sarfetmesi lazim benim kocama ters nerde beles oraya yerles kafasinda benim kocam beni kendine uydurmak varken niye kendi uysun ki

Kizlarr inanmicaksiniz ama internetin sifresini ele gecirdim yanliz sole bi sorun cikti ortaya devamli virus yolluyo sunu yukle bunu guncelle falan diyo biyerlere yonlendiriyo siteye girip cvp yazmam saatlerimi aliyo ne yapabilirim bunun icin bilgisi olan varmi

Kıyamam canım benim ya seni gelip olduğun yerden kaçırmak istiyorum izninle valla benim hiç bilgim yok O konuda

Bu arada biz WhatsAppdayız ferrace ayaklarım 3 kilo ve ben şimdilik biz varız

Ay istanbul hic cazip diil. Sevemedim gitti ben o sehri ya gezilecek ama yasanilmicak bi sehir orasi benim icin
Yarama dokundun şimdi ağlarım ben de aynı düşüncedeyim sevmiyorum sevemiyorum ama mecburen buradayım ben de hep evlenmeden önce öyle derdim ben istanbulda yaşayamam ama büyük konuşmuşum

Yarama dokundun şimdi ağlarım ben de aynı düşüncedeyim sevmiyorum sevemiyorum ama mecburen buradayım ben de hep evlenmeden önce öyle derdim ben istanbulda yaşayamam ama büyük konuşmuşum
Senin mecburiyetin var canim sonucta esin orda ama ben istemem yani ole bi mecburiyet olmadikca.

Ay varya sole rahat rahat girip yazmayi ozlemisim . Bide su virus olayoni halletsem benden iyisi yok.

Reactions: NFZ
nasil ele gecirdin kiz sifreyi. valla virus hakkinda bi bilgim yok ama esime sordun virus programi varsa telinde silsin gelmez dedi
Tam macera oldu orasi. Eve misafir geldi bebek gormesine birazda gec kalktilar. Disarisi soguk ya kv esime dedi sen birak diye oda cikarken bilgisayari kapamamis gorumceme soyleyince o hemen buldu sifreyioda o kadar basit bisimiski tahmin edip yazsam cikarmis.virus programi var ama yinede gelip duruyo neyse bakalim simdilik idare ediyorum olmadibonada bi care buluruz

iste o virus programini silicekmissin oyuzden geliyomus cok rahatsiz ediyosa dedi

esimde cozemedi silmisse nasil geliyoki diyor
Silmeden once tehdit var sunu sil bunu sil diyodu simdide yukle diye gelip duruyo delimi nedir gorumcemde modemden geliyodur diyo yani internetim virusluymus. Kpcamin neti oldugu nasi belli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…