- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.241
Özel mesaj atamadim. Sen at ben cevap yazayımWatsaplilar grubunu aciyorum ozman numaralarinizi ozelden atin ekliyim
Watsapa geliste o virus programini silicekmissin oyuzden geliyomus cok rahatsiz ediyosa dedi
Birak cildirsin sinir bozucu gicik herifAnam beni kocamla papazni etcen watsup dersem adam cildirir heralde
Insallah olurKiz oralarin puani cok yuksektir gelmek zor olur yoksa isterim bende ama zor iste
Yok kuzum senin icin yazicam burdan cok kiziyorum seni ekleyemedigimeWatsap gurubunu kurdunuz orda toplaniyonuz buraya yazmicaniz dimi hain hatunlar
Anam bn hala 1 no kullaniyorum gerci sikio ama elimde biraz var kalmasin dimi ama :)MONNA senin kizin 5kg nun uzerinde suan dimi... kac beden bez kullaniyorsun? Ben 2 beden kullaniyorum ama sanki birksc gundur beli ve poposunda izler var oglumun sikiyo mu ki 2 beden diyorum
Bende deAnam bn hala 1 no kullaniyorum gerci sikio ama elimde biraz var kalmasin dimi ama :)
Saol cnm ya valla baska bi bahaNeyle acabilirsem ilk isim size katilmak olcakYok kuzum senin icin yazicam burdan cok kiziyorum seni ekleyemedigime
Ben 2 nonun 2.paketini bitircem 3. Paketide ancak bitirir kizim sonra 3e geceriz sanirim 2 bile iz yapmaya basladi hatuna. En son 6300du kilosu bu kiz sistikce sisiyoAnam bn hala 1 no kullaniyorum gerci sikio ama elimde biraz var kalmasin dimi ama :)
Benimkide iz yapiyo ya 3 bedene kac kiloda gececegizBen 2 nonun 2.paketini bitircem 3. Paketide ancak bitirir kizim sonra 3e geceriz sanirim 2 bile iz yapmaya basladi hatuna. En son 6300du kilosu bu kiz sistikce sisiyo
Bende 2 beden kullanıyorum prima pişik yaptı diye gittim huggiesin 1 numarasını aldım kilosuna uygun diye o daha beter çıktı elimde kaldı o kadar bez eşim de kullanmayacak mısın hayır dedim neden aldın kendi poponda kullan o zaman diyo keyfimden alıyorum yaBende de
2 beden dolu iste izleri goruce acaba dedimm
Ayy cins bu adamlarr yaaa..sinir bozucu hepsiBende 2 beden kullanıyorum prima pişik yaptı diye gittim huggiesin 1 numarasını aldım kilosuna uygun diye o daha beter çıktı elimde kaldı o kadar bez eşim de kullanmayacak mısın hayır dedim neden aldın kendi poponda kullan o zaman diyo keyfimden alıyorum ya
Biz bulduk kizlarla konustuk sen her eve geldiginde siliceksin programi nasil fikirSaol cnm ya valla baska bi bahaNeyle acabilirsem ilk isim size katilmak olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?