- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.261
Kilo bi kistas diil onemli olan bebisin rahati sıktıgini farkediyosan 3e gecBenimkide iz yapiyo ya 3 bedene kac kiloda gececegiz
Iyide canim benim kocam evden cikmazki cok nadir oda bi kac saatliine sil kur sil kur kafa karisir bide unutursam b.ku yerim al basina belayiBiz bulduk kizlarla konustuk sen her eve geldiginde siliceksin programi nasil fikir
Al sen kullan poponda deseydin hayret bisi ya cocuk rahatsiz olsa umurunda olmicakBende 2 beden kullanıyorum prima pişik yaptı diye gittim huggiesin 1 numarasını aldım kilosuna uygun diye o daha beter çıktı elimde kaldı o kadar bez eşim de kullanmayacak mısın hayır dedim neden aldın kendi poponda kullan o zaman diyo keyfimden alıyorum ya
Seninle basbasa kalalim die yaptim gülomWatsapi akil eden sendin dimi kizferrace kimsecikleri birakmadin burda millet rahati buldu kimse gelmiyo buraya
Tüh yine olmadiIyide canim benim kocam evden cikmazki cok nadir oda bi kac saatliine sil kur sil kur kafa karisir bide unutursam b.ku yerim al basina belayi
Kesme izi kadar derin bi iz diilse bisi olmaz o normal bi izdir3u taktim deneme amacli onu cok bos geldi gene iz var.acaba kulotlu corap vs gydryom ondan mi
Saol canim ugrasiyon ama burdan idare edecem ben mecbur bi cozum bulursam ben kosa kosa gelirim zatenTüh yine olmadi
He he kesin oyledirSeninle basbasa kalalim die yaptim gülom
Yok derin degil.. popo kisminda falan da iz var sanirim kat kat giyinmesindenKesme izi kadar derin bi iz diilse bisi olmaz o normal bi izdir
3u taktim deneme amacli onu cok bos geldi gene iz var.acaba kulotlu corap vs gydryom ondan mi
Deryayi gormedin degil miHe he kesin oyledir
Yok nerden goriim girmiyokiDeryayi gormedin degil mi
Oyledir o zaman bide kucaga aliyoruz sonucta baskidanda iz oluyodurYok derin degil.. popo kisminda falan da iz var sanirim kat kat giyinmesinden
Iste ayakli yerine kulotlu corap giydiriyom ben.beli genis sikmiyo..Çok kucakta olmaktan bence
Bizimkide önü boş gibi ama daha rahat ettik.kulotlu corap neden giydiriyorsun sıkar bence çocuğu.
Bi ayakli birde normal pijama yeterli degilmi ben öyle yapıyorum.bez alırken de zor olur çıkarma giydirme
2yi bitrebilirsin bence. Anlattigina gore o kadar da dar gelmiyo bezlerBen 3 bedene gecersm elimde 80 kadar2beden patlicak
Valla yoksa orkid niyetine kendime koyarim dermisim2yi bitrebilirsin bence. Anlattigina gore o kadar da dar gelmiyo bezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?