2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kızlar ben 3numaraya geçeli 1hafta oldu. Elimde patladı 80lik 2numara. Olsun bebeğimden önemli değil. Bugün arkadaşım doğum yaptı olmadı ona satarım
Bende vatsap grubuna girmek istiyom kime göndereyim özelden numaramı? ferrace
İnstagram olan var mı ordan da ekleşelim

Valla yoksa orkid niyetine kendime koyarim dermisim

Kizlarin da hepsi gitti ask olsun ya..
Whatsap da netle burasi daburaya gelin
Valla neden olmasin ben lohisalikta oglumun bezlerinden kullanmistm hasta bezi yerine. Bencede ya kimse kalmadi meydan senle bana kaldi hadi atlarimizi alip gelelim at kosturalim

Bende burdayim watsapimda yok zaten bi gelen olsada iki sohbet muhabbet etsek diye bakiniyom oyle. Zaten kizim uyumuyo. Oglum tepemden inmiyo sinirlerim tavan yorgunluk uzay olmusken insan biraz rahatlamak istiyo

bende uyuttum bi saattir uyuyo çok şükür söylediklerine katılıyorum canım çok haklısın ...

bende uyuttum bi saattir uyuyo çok şükür söylediklerine katılıyorum canım çok haklısın ...
Ay 1saat uyusa en azindan sutum cogalacak. Dinlenmek gibi bi luksum zaten yok. Kiz kucagimdan iner inmez oglum kucak istiyo. Onunla oyna et ben bitiyorum ama yavrumun gunahi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…