- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.281
Bn kacirdimmi die dedim hayirdir insaallah nolduki acabaYok nerden goriim girmiyoki
Valla neden olmasin ben lohisalikta oglumun bezlerinden kullanmistm hasta bezi yerine. Bencede ya kimse kalmadi meydan senle bana kaldi hadi atlarimizi alip gelelim at kosturalimValla yoksa orkid niyetine kendime koyarim dermisim
Kizlarin da hepsi gitti ask olsun ya..
Whatsap da netle burasi daburaya gelin
Kızlar ben 3numaraya geçeli 1hafta oldu. Elimde patladı 80lik 2numara. Olsun bebeğimden önemli değil. Bugün arkadaşım doğum yaptı olmadı ona satarım
Bende vatsap grubuna girmek istiyomkime göndereyim özelden numaramı? ferrace
İnstagram olan var mı ordan da ekleşelim
Bilmiyorum ki kustu miki yoksa uoneticiler yine msj atip bidaha seni kk sinirlarinda gormeyelim mi dedilerBn kacirdimmi die dedim hayirdir insaallah nolduki acaba
Anam nerde bnde o sans bn daha doktora gidemedim kuafore nasil gideyim :)
Rutin bi kontrol dogum sonrasindaki ben ilkinde firsat bulup gidememistim bunda da gitmedim dahaBence daha dra gitmedim :/ inş bişe yoktur
Elinde topikte olsun herkes watsappa gecti kimse kalmadi burda yazan eden yokburalardayız gözüm topikde :)
Elinde topikte olsun herkes watsappa gecti kimse kalmadi burda yazan eden yok
Bende burdayim watsapimda yok zaten bi gelen olsada iki sohbet muhabbet etsek diye bakiniyom oyle. Zaten kizim uyumuyo. Oglum tepemden inmiyo sinirlerim tavan yorgunluk uzay olmusken insan biraz rahatlamak istiyoben burdayım :)
ben burdayım :)
Ferrace ye söyler misin beni de eklesin. Özelden msj attım
Bende burdayim watsapimda yok zaten bi gelen olsada iki sohbet muhabbet etsek diye bakiniyom oyle. Zaten kizim uyumuyo. Oglum tepemden inmiyo sinirlerim tavan yorgunluk uzay olmusken insan biraz rahatlamak istiyo
Rutin bi kontrol dogum sonrasindaki ben ilkinde firsat bulup gidememistim bunda da gitmedim daha
Evet :) vatsap grubundasınız diye düşündüm ondan dedimbana mı dedin _?
Ay 1saat uyusa en azindan sutum cogalacak. Dinlenmek gibi bi luksum zaten yok. Kiz kucagimdan iner inmez oglum kucak istiyo. Onunla oyna et ben bitiyorum ama yavrumun gunahi nebende uyuttum bi saattir uyuyo çok şükür söylediklerine katılıyorum canım çok haklısın ...
Bilmiyorum ki kustu miki yoksa uoneticiler yine msj atip bidaha seni kk sinirlarinda gormeyelim mi dediler
Allah allah smearda bisi yokki ya. Kulak temizlemek kadar basit bisi niye canin yandi ki.Ya smear veriyoruz galiba. Oda hayatımda 1kere verdim çok cnm acıdı. Ço korkuyorum
Girip bisi yazmamasi da tuhaf noldu kiEn son PAZartesi girmiş kk ya ama bişey yazmadı o günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?