- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.301
Ay 1saat uyusa en azindan sutum cogalacak. Dinlenmek gibi bi luksum zaten yok. Kiz kucagimdan iner inmez oglum kucak istiyo. Onunla oyna et ben bitiyorum ama yavrumun gunahi ne
Allah allah smearda bisi yokki ya. Kulak temizlemek kadar basit bisi niye canin yandi ki.
Valla anason ise yarasa benom kizin geceleri sizmasi lazim ama yok onunda bi faydasi olmuyoAnason çayı dene cnm. Ben çok darda kalınca veriyorum 1saat falan uyuyo napiyim :/
Himm anladim. Dr unda eli agirmis demekki ben hic aci cekmedim simdiye kadar gerci benim aci esigim yuksek ondan da olabilirŞu açtıran alet var ya genişleten. O acıttı canımı. Dr da losyon sürmedi. Kıvranmıştım acıdan valla
Evet :) vatsap grubundasınız diye düşündüm ondan dedim
Ay 1saat uyusa en azindan sutum cogalacak. Dinlenmek gibi bi luksum zaten yok. Kiz kucagimdan iner inmez oglum kucak istiyo. Onunla oyna et ben bitiyorum ama yavrumun gunahi ne
Bende de onlarin etkisi 0.Valla anason ise yarasa benom kizin geceleri sizmasi lazim ama yok onunda bi faydasi olmuyo
Hemde nasil bide ikiside kucuk canim cikiyo2 cocuk zor oluyodur tabi haklısın canım
Hemde nasil bide ikiside kucuk canim cikiyo
Simdi kafami koysam uyicam obkadar yorgunum ki anlatamam kv kp gorumcem yardimci olmaya calisiyolarnsaolsunlar ama kizim benden baskasinda durmuyo oglum onu kiskaniyo tepemden ayrilmiyoBende de onlarin etkisi 0.
Ben uyuyom oglan cam gibi hala
Saol canim insallah ikisi birden buyicek bende rahatlicam ama o zamana kadar sanirim 30yas cokecemallah yardım etsin canım ya
Saol canim insallah ikisi birden buyicek bende rahatlicam ama o zamana kadar sanirim 30yas cokecem
Allah yardimcimiz olsunhaklısın canım biz 1 cocukla böyle perişan oluyo ken büyüdüklerinde rahatlıycaz inşallah
Allah yardimcimiz olsun
Kimki o merak ettimGirip bisi yazmamasi da tuhaf noldu ki
Deryadan bahsediyoduk cnm ya pztesi girmis ama bisi yazmamis oyle dedi arkadas ta onun icin yazdimKimki o merak ettim
Burdayim ben cnm iki yere yetisiyorum firsat buldukcaSlm sessiz kızlar. Tamam whatsupp grubu var ama burayı da bırakmayın. Bende dün annene gittim. Esimin abisi eczacı. Nobetciydi. Eşim de gitti. Geç olunca siz kalın orda dedi. Birden kendimizi orda yatarken bulduk. Bugün de biraz dışarı çıktık dolaşıp yemek yedik. Eve gelince kizimizi yikadik. Acayip yorulmusum valla
Hadi yaaa nasil yazmaz karistirio olmasin habersiz birakmazdiDeryadan bahsediyoduk cnm ya pztesi girmis ama bisi yazmamis oyle dedi arkadas ta onun icin yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?