- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.321
Valla bilmiyorum cnm ole soledi belki geldi kimse yoktu yazmadan gittiHadi yaaa nasil yazmaz karistirio olmasin habersiz birakmazdi
Kimse olmasada etiketleyip biseyler derdi die dusunuyorum bilemedim simdiValla bilmiyorum cnm ole soledi belki geldi kimse yoktu yazmadan gitti
Bilmemki bende merak ediyorum ama sanirim kendi bisi yazana kadar bizde ogrenemicezKimse olmasada etiketleyip biseyler derdi die dusunuyorum bilemedim simdi
Sonunda seni de alacağız orayaWatsapa savas acan asi 2015 kasim anneleri biye bi baslik acacam ya ne bu bole gelen watsap diyo
Bi dusinmem lazimSonunda seni de alacağız oraya
Giden gelmiyodu buraya ya sen nasil gwldin. Ne konusuyonuz orda havasimi farkli suyumu msjlariniza gul mu takiyolar da birakip burayi gittiniz küsücem hepinize o olacakSonunda seni de alacağız oraya
Ben geri döndüm canim, biraz kalabalik geldi bana takip etmekte zorlandimGiden gelmiyodu buraya ya sen nasil gwldin. Ne konusuyonuz orda havasimi farkli suyumu msjlariniza gul mu takiyolar da birakip burayi gittiniz küsücem hepinize o olacak
Iste ana evinize donersiniz boleBen geri döndüm canim, biraz kalabalik geldi bana takip etmekte zorlandim
Bende suan o durumdayim evdeki herkes uyudu. Esim disinda fakat unurinda bile di tabi herzamanki gibi ben tek basima cocukla ilgilenoyorum. Seninkine benzer bo durumda allh korusun cocuk kucaimdan duserBi gun gene hava yagmurlu oglan omuzda takiliyoruz
Off 8gibi emzirirken ben uyuyakalmism Allahtan esim yanimdaydi odada.. yoksa cocuk kayip duscekmis.emzirdikten sonra git uzan ben oyalicam dedi hadi ins dedm. Yarim saat oglan durmus ben o arada ruya bile gordumbitik haldeyim.
Iste ayakli yerine kulotlu corap giydiriyom ben.beli genis sikmiyo..
Uzerine normal pijama var.ayaklari sicak olsun diye 1tane de coRap giydiriyom...
Of yatiriyom kalkiyo drlircm sabahtan beri... kucakta kestircek illa..
Senin nasil oldu uykusu? O gece cayindan bende aldim pek bi etki yok sanki
Evet 5in üzerinde ama 2 numara bize oluyor küçük değilMONNA senin kizin 5kg nun uzerinde suan dimi... kac beden bez kullaniyorsun? Ben 2 beden kullaniyorum ama sanki birksc gundur beli ve poposunda izler var oglumun sikiyo mu ki 2 beden diyorum
Evet ya gece biraktim sabaha bi baktimki 680 msj birikmisferrace whatsapptaki grupta yazışmaları takip etmek sıkıntılı. Bi bakıyorum 170 mesaj birikmiş. Şimdilik çıktım gruptan. Yatılı misafirim gitsin geri dönebilirim
Ig kullanıyorum canimKızlar ben 3numaraya geçeli 1hafta oldu. Elimde patladı 80lik 2numara. Olsun bebeğimden önemli değil. Bugün arkadaşım doğum yaptı olmadı ona satarım
Bende vatsap grubuna girmek istiyomkime göndereyim özelden numaramı? ferrace
İnstagram olan var mı ordan da ekleşelim
Off insallah ya. Allh korusun dun.cocuk dusecekmis esim olmasa odada. Artik ayakta uyur haldeyim.Ayniyiz bizde yine uyumuyor.
Bir iki gece uyudu yine sapitti
Gece cayini arada veriyorum düzenli vermedim belki gaza faydası olur uykuya olmadi ya.
Bi uyku düzeni olsa şu bebelerin
Ben bu sebeple katilmak istemedim. Cok fazla kisi cok konusma tkibi zor olur diue. Burda en azindan alinti vs daha pratik ve kim kimdi derdi olmaz diue dusundum.ferrace whatsapptaki grupta yazışmaları takip etmek sıkıntılı. Bi bakıyorum 170 mesaj birikmiş. Şimdilik çıktım gruptan. Yatılı misafirim gitsin geri dönebilirim
Bide yatili misafir var yani. Allah yardimcin olsun.ferrace whatsapptaki grupta yazışmaları takip etmek sıkıntılı. Bi bakıyorum 170 mesaj birikmiş. Şimdilik çıktım gruptan. Yatılı misafirim gitsin geri dönebilirim
Millet tek tek yuvaya donuyoEvet ya gece biraktim sabaha bi baktimki 680 msj birikmisbende ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?