2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bi gun gene hava yagmurlu oglan omuzda takiliyoruz

Off 8gibi emzirirken ben uyuyakalmism Allahtan esim yanimdaydi odada.. yoksa cocuk kayip duscekmis.emzirdikten sonra git uzan ben oyalicam dedi hadi ins dedm. Yarim saat oglan durmus ben o arada ruya bile gordumbitik haldeyim.

Bende suan o durumdayim evdeki herkes uyudu. Esim disinda fakat unurinda bile di tabi herzamanki gibi ben tek basima cocukla ilgilenoyorum. Seninkine benzer bo durumda allh korusun cocuk kucaimdan duser

Ayniyiz bizde yine uyumuyor.
Bir iki gece uyudu yine sapitti
Gece cayini arada veriyorum düzenli vermedim belki gaza faydası olur uykuya olmadi ya.
Bi uyku düzeni olsa şu bebelerin

ferrace whatsapptaki grupta yazışmaları takip etmek sıkıntılı. Bi bakıyorum 170 mesaj birikmiş. Şimdilik çıktım gruptan. Yatılı misafirim gitsin geri dönebilirim

Ig kullanıyorum canim

Ayniyiz bizde yine uyumuyor.
Bir iki gece uyudu yine sapitti
Gece cayini arada veriyorum düzenli vermedim belki gaza faydası olur uykuya olmadi ya.
Bi uyku düzeni olsa şu bebelerin
Off insallah ya. Allh korusun dun.cocuk dusecekmis esim olmasa odada. Artik ayakta uyur haldeyim.

ferrace whatsapptaki grupta yazışmaları takip etmek sıkıntılı. Bi bakıyorum 170 mesaj birikmiş. Şimdilik çıktım gruptan. Yatılı misafirim gitsin geri dönebilirim
Ben bu sebeple katilmak istemedim. Cok fazla kisi cok konusma tkibi zor olur diue. Burda en azindan alinti vs daha pratik ve kim kimdi derdi olmaz diue dusundum.
Yatili misafir mi Allah yardimcin olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…