- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.341
Allah yardimcin olsun valla xok zornisin. Benim kiz gunduz uyumayinxa acisini gece cikardi masallah 1den beri uyuyodu.Oyy uyumadik dahaaa
Hayirli olsun git git nasilsa donup dolasip kurkcu dukkanina doneceksin
Kontrolunu yap gozun ustunde olsun ama cok da panik olma atesi cok yuksek olmadigi surece bisi olmazYarina 2.ay asimiz var umarim atessiz geciririz
Ates kac olmali. Gerci yarina ebe der deKontrolunu yap gozun ustunde olsun ama cok da panik olma atesi cok yuksek olmadigi surece bisi olmaz
Bebege gore degistigini ama 38-39 olursa dikkat etmeni solicektir ebe de kimi bebek 38de havale gecirirmis kimisi 39da onun icin net bisi yok a sen 37.5 olunca mudehale edersin. Basina islak bez falan koyarak. Ben surubu en son noktada verme taraftariydim ki doktorumda oyle olmasi gerektigini soylemisti. Once dus islak bez soyma gibi klasik yontemleri dene demistiAtes kac olmali. Gerci yarina ebe der de
Tamam tesekkur ederim.Bebege gore degistigini ama 38-39 olursa dikkat etmeni solicektir ebe de kimi bebek 38de havale gecirirmis kimisi 39da onun icin net bisi yok a sen 37.5 olunca mudehale edersin. Basina islak bez falan koyarak. Ben surubu en son noktada verme taraftariydim ki doktorumda oyle olmasi gerektigini soylemisti. Once dus islak bez soyma gibi klasik yontemleri dene demisti
Yarina 2.ay asimiz var umarim atessiz geciririz
Yok , burayı bırakmam ben . İlk göz ağrım , yeri ayrı buranınHayirli olsun git git nasilsa donup dolasip kurkcu dukkanina doneceksin
Aklınıza niye ben geliyom laaayn sapıklarBende olmadi hic ama bi et parcasi hissediyorum alt tarafta disa cikcak neredeyse
parkbyull u etiketlicektim bende.
Acir diye sartlama kendini bisi olmaz bide ozlemissin ya o ozlemle kaynar gider arada farketmezsin bileKızlar dün kaynamları yoldk offf ne zorlu bi süreçti zaten gider ayak beni sinir etti gidecekler diye oğlum uyandığında onlara verdim acıkca ağlar alırım dedim mutfağa eltimin ysnına gittim ayva reçeli yapıyrduk kaynanamda içeri biraz almş olmuşmu diye bakmak için oğlum ağlayacak gibi olmuş emziğinii reçele batırmş eşimde anne napıyosn öyle yapma demş ama vermş oğlm ev yapımı ya o yüzden verdm demş ya bu kadnın kafasında var herhalde sanki ev yapımıda hiç şeker koymadk kaç kilo şeker koydk oğlm öyle bi saat daha uyudu ama uyandığında dudakları felan çok kurumuştuneyse rahatladm sonunda inşallah bidaha gelmezler...
Bu arada kızlar eşimle aramız düzeldi Allaha şükür ama 53 gün oldu hâlâ +18lik bişi yok kendimi hazır hissetmiyorum diyorm oda karımı tanıyorum istese iki dk hazır olur felan diyor ama kızlar sanırım biraz korkuyorum çünkü doğmda açılma var mı diye çok muayene ettiler canm çok yandı aslında kocamı çok özledim ama korkuyorumbu geceye söz verdm bakalm ne olacak
Bu akşam inşallah ama kendimden pekte emin değilim...
Ayy inşallah öyle olurAcir diye sartlama kendini bisi olmaz bide ozlemissin ya o ozlemle kaynar gider arada farketmezsin bilebide kuruluk icin bebe yagi onermislerdi burda tedbir amacli bulundur istersen
Sana diyorum da biz de de 2 kere oldu.sonra ara.kanamalar oldu..Bu akşam inşallah ama kendimden pekte emin değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?