2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ates kac olmali. Gerci yarina ebe der de
Bebege gore degistigini ama 38-39 olursa dikkat etmeni solicektir ebe de kimi bebek 38de havale gecirirmis kimisi 39da onun icin net bisi yok a sen 37.5 olunca mudehale edersin. Basina islak bez falan koyarak. Ben surubu en son noktada verme taraftariydim ki doktorumda oyle olmasi gerektigini soylemisti. Once dus islak bez soyma gibi klasik yontemleri dene demisti

Tamam tesekkur ederim.
Hayirli gecer gider insallah

A
Bende olmadi hic ama bi et parcasi hissediyorum alt tarafta disa cikcak neredeyse

parkbyull u etiketlicektim bende.
Aklınıza niye ben geliyom laaayn sapıklar kızlar ben benim veletten oturu giremiyorum şu an bile sallamakla cebelleşiyorum sizleri seviyorum opuyorum ama madem artı 18lik konu cortlatmışsınız bende de kuruluk var pek hoşlaşamadım birde 53gunluğuz bugün gene kanamam başladı..

Kızlar dün kaynamları yoldk offf ne zorlu bi süreçti zaten gider ayak beni sinir etti gidecekler diye oğlum uyandığında onlara verdim acıkca ağlar alırım dedim mutfağa eltimin ysnına gittim ayva reçeli yapıyrduk kaynanamda içeri biraz almş olmuşmu diye bakmak için oğlum ağlayacak gibi olmuş emziğinii reçele batırmş eşimde anne napıyosn öyle yapma demş ama vermş oğlm ev yapımı ya o yüzden verdm demş ya bu kadnın kafasında var herhalde sanki ev yapımıda hiç şeker koymadk kaç kilo şeker koydk oğlm öyle bi saat daha uyudu ama uyandığında dudakları felan çok kurumuştu neyse rahatladm sonunda inşallah bidaha gelmezler...
Bu arada kızlar eşimle aramız düzeldi Allaha şükür ama 53 gün oldu hâlâ +18lik bişi yok kendimi hazır hissetmiyorum diyorm oda karımı tanıyorum istese iki dk hazır olur felan diyor ama kızlar sanırım biraz korkuyorum çünkü doğmda açılma var mı diye çok muayene ettiler canm çok yandı aslında kocamı çok özledim ama korkuyorum bu geceye söz verdm bakalm ne olacak

Acir diye sartlama kendini bisi olmaz bide ozlemissin ya o ozlemle kaynar gider arada farketmezsin bilebide kuruluk icin bebe yagi onermislerdi burda tedbir amacli bulundur istersen

Acir diye sartlama kendini bisi olmaz bide ozlemissin ya o ozlemle kaynar gider arada farketmezsin bilebide kuruluk icin bebe yagi onermislerdi burda tedbir amacli bulundur istersen
Ayy inşallah öyle olurbebe yağını yanımda bulunduracağm Sağolun kızlar. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…