2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Canlar bende onemli konuya degineyim
Korunmak icin napacaksiniz?
Doktorum spiral onerdi ama ilk cocuk ve cok bilgim yok bu gibi korunmalarda.
Varmi deneyimli annelerden spiral kullanan? Veya neyi onerirsiniz?
Taabiki Rabbim bilir,hic biri %100 garanti degil ama sadece ese birakmak biraz riskli artik..

Niye acaba hoşgeldin üstad

Ben esim korunurken hamile kaldim 2. Bebegime oyuzden bunda spiral dusunuyorum ama ne ara firsat bulup dra giderim bilmiyorum spiral kanamayi artiriyor agri yapiyor falan diyolar ama emzirirken de baska bisi olmaz sanki

Ben esim korunurken hamile kaldim 2. Bebegime oyuzden bunda spiral dusunuyorum ama ne ara firsat bulup dra giderim bilmiyorum spiral kanamayi artiriyor agri yapiyor fadiyolar ama emzirirken de baska bisi olmaz sanki

Oylemi.
Arttirsim ya zaten az kanamam oluyor onu takmiyorumda..
Adetin baslsyinca gel dedi.. 2 ay sonra tekrar bakalim takariz dedi.

Oylemi.
Bana dr esin korunacak dedi.spirallerde de kayma ihtimali var arkadasim oyle hamile kaldi 2 .ye..
Herseyi kadinlar cekiyor. Bu zamana dek.esim korundu bebek isteyince korunmayi biraktik o zamana dek birsey olmadi. O yuzden dr dedigi gibi gene esim korunacak bizde

Kızlar bende bizi sorabilirmiyim. Ama kasım annesi deilim onu belirtim.

Hadi ya ;/
Of kafamda deli sorulaar..

bizde oyle yapmistik ama simdi riske atmk istemiyorum ..

Ya bir tanidigim kullaniyodu bir ara ama bnden bayaa buyuk cekiniyirum simdi sormaya.
Bilemedim hic

Oylemi.
Iyide adetin ne zaman baslicai belli diilki. Ben ilk dogumumda 9. Ay adet gordum. Ozamana kadar beklicemmi buda ole olursa

Rabbim olmaynlara nasip eder insallah bebis.. Cok sukur bizlere nasip etti demekyem baska yapacak pek visi yok aaslinda
Oyle tabiki rabbim ol diyince ne yapsan bahane. Ben korunurken hamile kaldim eltim 2yildir korunmuyo bisi olmadi ustelik ikizleri var ne cesaretse

Kasim annesi olmayan giremezbunu belirtmene gerek yoktuki sorunu soraydin ya
Baktım merkez kasım annesi bende tirstim tepelenirim diye. :). Ben doğum Yapalı beş buçuk ay oldu. Kırkım çıkınca korktum iki ayi geçince ilk denememizde oldu ben korkuyordum yine bende kuruluk oldu çok canın yandı kanamam oldu. İyice korktum her denememizde yine kuruluk oluşur ve biz bu beş aydır hiç halvete giremedik. Ben norum şimdi bu bebek yayınını deneyim yoksa doktorami gidim. Korkudandur dimi bji sorun yoktur

O diilde esim korunma olayini hic sevmiyo ne yalan soliim bende sevmiyom .bide kucuk melegimin gelmesine vesile oldugu icin pek guvenemiyoruzda artik

Bebek yagini bi dene baktin yine ayni sorun oluyo o zaman bi doktora gidersin kuruluktan olmasi muhtemeldir ama yinede icin rahat eder

Bebek yagini bi dene baktin yine ayni sorun oluyo o zaman bi doktora gidersin kuruluktan olmasi muhtemeldir ama yinede icin rahat eder
Adam birşey demiir ama erkek işte. Onuda memnun etmek lazım. Ama çözümde bulamıyordum. İnşallah bebek yağı ise yarar. Doktorada gidesim yok. Goster goster bi hal olmuştum doğumda.

Adam birşey demiir ama erkek işte. Onuda memnun etmek lazım. Ama çözümde bulamıyordum. İnşallah bebek yağı ise yarar. Doktorada gidesim yok. Goster goster bi hal olmuştum doğumda.
Bebek yagi olmazsa eczanelerde jel satiliyor kuruluk onleyico onuda deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…