- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.361
Niye acabaA
Aklınıza niye ben geliyom laaayn sapıklarkızlar ben benim veletten oturu giremiyorum şu an bile sallamakla cebelleşiyorum sizleri seviyorum opuyorum ama madem artı 18lik konu cortlatmışsınız bende de kuruluk var pek hoşlaşamadım birde 53gunluğuz bugün gene kanamam başladı..
Yan yatırma yastığı kullanıyor musun ?Kizini besigine yan yatirmistim bi geldim baktim ki yuz ustu yatmis ustelikte basini diger tarafa cevirmis. Bu kiz cok fena bisi olacak galiba daha 2aylikken bunlari yapan 6aylikken neler yapar
Ben esim korunurken hamile kaldim 2. Bebegime oyuzden bunda spiral dusunuyorum ama ne ara firsat bulup dra giderim bilmiyorum spiral kanamayi artiriyor agri yapiyor falan diyolar ama emzirirken de baska bisi olmaz sankiCanlar bende onemli konuya degineyim
Korunmak icin napacaksiniz?
Doktorum spiral onerdi ama ilk cocuk ve cok bilgim yok bu gibi korunmalarda.
Varmi deneyimli annelerden spiral kullanan? Veya neyi onerirsiniz?
Taabiki Rabbim bilir,hic biri %100 garanti degil ama sadece ese birakmak biraz riskli artik..
Ben ole antin kuntin seyler almadim hic anam babam usulu buyuyo cocuklarimYan yatırma yastığı kullanıyor musun ?
Ben esim korunurken hamile kaldim 2. Bebegime oyuzden bunda spiral dusunuyorum ama ne ara firsat bulup dra giderim bilmiyorum spiral kanamayi artiriyor agri yapiyor fadiyolar ama emzirirken de baska bisi olmaz sanki
Bana dr esin korunacak dedi.spirallerde de kayma ihtimali var arkadasim oyle hamile kaldi 2 .ye..Oylemi.
Arttirsim ya zaten az kanamam oluyor onu takmiyorumda..
Adetin baslsyinca gel dedi.. 2 ay sonra tekrar bakalim takariz dedi.
Bana dr esin korunacak dedi.spirallerde de kayma ihtimali var arkadasim oyle hamile kaldi 2 .ye..
Herseyi kadinlar cekiyor. Bu zamana dek.esim korundu bebek isteyince korunmayi biraktik o zamana dek birsey olmadi. O yuzden dr dedigi gibi gene esim korunacak bizde
Iyide adetin ne zaman baslicai belli diilki. Ben ilk dogumumda 9. Ay adet gordum. Ozamana kadar beklicemmi buda ole olursaOylemi.
Arttirsim ya zaten az kanamam oluyor onu takmiyorumda..
Adetin baslsyinca gel dedi.. 2 ay sonra tekrar bakalim takariz dedi.
Kasim annesi olmayan giremezKızlar bende bizi sorabilirmiyim. Ama kasım annesi deilim onu belirtim.
Oyle tabiki rabbim ol diyince ne yapsan bahane. Ben korunurken hamile kaldim eltim 2yildir korunmuyo bisi olmadi ustelik ikizleri var ne cesaretseRabbim olmaynlara nasip eder insallah bebis.. Cok sukur bizlere nasip etti demekyem baska yapacak pek visi yok aaslinda
Baktım merkez kasım annesi bende tirstim tepelenirim diye. :). Ben doğum Yapalı beş buçuk ay oldu. Kırkım çıkınca korktum iki ayi geçince ilk denememizde oldu ben korkuyordum yine bende kuruluk oldu çok canın yandı kanamam oldu. İyice korktum her denememizde yine kuruluk oluşur ve biz bu beş aydır hiç halvete giremedik. Ben norum şimdi bu bebek yayınını deneyim yoksa doktorami gidim. Korkudandur dimi bji sorun yokturKasim annesi olmayan giremezbunu belirtmene gerek yoktuki sorunu soraydin ya
O diilde esim korunma olayini hic sevmiyo ne yalan soliim bende sevmiyom .bide kucuk melegimin gelmesine vesile oldugu icin pek guvenemiyoruzda artikBana dr esin korunacak dedi.spirallerde de kayma ihtimali var arkadasim oyle hamile kaldi 2 .ye..
Herseyi kadinlar cekiyor. Bu zamana dek.esim korundu bebek isteyince korunmayi biraktik o zamana dek birsey olmadi. O yuzden dr dedigi gibi gene esim korunacak bizde
Bebek yagini bi dene baktin yine ayni sorun oluyo o zaman bi doktora gidersin kuruluktan olmasi muhtemeldir ama yinede icin rahat ederBaktım merkez kasım annesi bende tirstim tepelenirim diye. :). Ben doğum Yapalı beş buçuk ay oldu. Kırkım çıkınca korktum iki ayi geçince ilk denememizde oldu ben korkuyordum yine bende kuruluk oldu çok canın yandı kanamam oldu. İyice korktum her denememizde yine kuruluk oluşur ve biz bu beş aydır hiç halvete giremedik. Ben norum şimdi bu bebek yayınını deneyim yoksa doktorami gidim. Korkudandur dimi bji sorun yoktur
Adam birşey demiir ama erkek işte. Onuda memnun etmek lazım. Ama çözümde bulamıyordum. İnşallah bebek yağı ise yarar. Doktorada gidesim yok. Goster goster bi hal olmuştum doğumda.Bebek yagini bi dene baktin yine ayni sorun oluyo o zaman bi doktora gidersin kuruluktan olmasi muhtemeldir ama yinede icin rahat eder
Bebek yagi olmazsa eczanelerde jel satiliyor kuruluk onleyico onuda deneyebilirsinAdam birşey demiir ama erkek işte. Onuda memnun etmek lazım. Ama çözümde bulamıyordum. İnşallah bebek yağı ise yarar. Doktorada gidesim yok. Goster goster bi hal olmuştum doğumda.
İnşallah ise yarar canım ya yoksa herif ustume kuma getirecek.Bebek yagi olmazsa eczanelerde jel satiliyor kuruluk onleyico onuda deneyebilirsin
Sende adamin sabrini zorlamisin baya bi surpriz yapta gonlu senlensin garibiminİnşallah ise yarar canım ya yoksa herif ustume kuma getirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?