- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.381
Sorma ya iyi idare etti ama beni beş ay. Kıymetini bilmek lazim.. En kısa zamanda memnun bahtiyar edeceğim onu inşallah.Sende adamin sabrini zorlamisin baya bi surpriz yapta gonlu senlensin garibimin
Kasim annesi diilsin ama yinede +18 kismindan isi kurtardin hadiSorma ya iyi idare etti ama beni beş ay. Kıymetini bilmek lazim.. En kısa zamanda memnun bahtiyar edeceğim onu inşallah.
Sorma ya Allah razı olsun kaç zamandır nasıl çözüm bulacam diye kendi kendimi yiyordum. Esas yerine yazdım cevap veren olmadı.buralara yeniyim biliyonmu o yüzden kimseye de soramadim.Allah senden gani gani razı olsunKasim annesi diilsin ama yinede +18 kismindan isi kurtardin hadi
Amin cumlemizden de valla bende burdaki arkadaslardan ogrendim sana soyledim onlara tesekkur etmek lazim.hem sevenleri kavusturmak sevaptirSorma ya Allah razı olsun kaç zamandır nasıl çözüm bulacam diye kendi kendimi yiyordum. Esas yerine yazdım cevap veren olmadı.buralara yeniyim biliyonmu o yüzden kimseye de soramadim.Allah senden gani gani razı olsun
Kavuşmasak iyiydi hem bebek hem o. Ekstra yorgunluk ama herifide memnun etmek şart..Amin cumlemizden de valla bende burdaki arkadaslardan ogrendim sana soyledim onlara tesekkur etmek lazim.hem sevenleri kavusturmak sevaptir
Evet bizde +18 oldukSana diyorum da biz de de 2 kere oldu.sonra ara.kanamalar oldu..
Simdi uykusuzluktan canim istemiyo.onu yap banyo et uykumdan gidiyo
Canm doktora gitmeden önce bebek yağını bi dene ben denedm işe yaradı vallaSorma ya iyi idare etti ama beni beş ay. Kıymetini bilmek lazim.. En kısa zamanda memnun bahtiyar edeceğim onu inşallah.
Hadi hayirli ugurlu olsuuun.basta kasmissindir kendini psikolojik olarak ondan olmustur. Onemli olan sonucEvet bizde +18 oldukama ilk başta canm çok acıdı buarada bebek yağının baya bi faydası oldu Sağol önerin içi
Hadi hayirli olsun..Evet bizde +18 oldukama ilk başta canm çok acıdı buarada bebek yağının baya bi faydası oldu Sağol önerin içi
Bende sallayip duruyom benimkini ama daha ne kadar dayanir bilmem sizin yine siftah var biz onu bile yapmadik. Adam cildiracak yakindaHadi hayirli olsun..
Benimki de pek yanasti ama avuc yaladi. Git iki abdest al oglana oku dedim
Bugun 2. Ay asimiz olcak.cocuk huysuzlanirsa enerjiye ihtiyacim var zaten uyudugum hepi topu 3 saat dedimtamam dedi.
Ama.yakindakacisim yok artik.
Bugun oglanin gazini cikarmak icin ayakta olursun yarin kocanin gazini almak icinBuu arada bu saatte sevismekicin degil. Gaz cikarmak icin ayaktayim
İnşallah ise yarar.benimde hiç isteğim yokbebrk youyor zaten bide onlami uğraşım.ama oda olmak zorunda el mecbur. Fakat din gecede kactim.huhhuuuCanm doktora gitmeden önce bebek yağını bi dene ben denedm işe yaradı valla
Oda kapicaklarina maske taksalar da sen rahat etsen kız senin kocaya senden çok kasim anneleri daha çok uyuz oluyo heraldeEv karantina bolgesine dondu ya. Esim hasta yatak odasina sokmuyo kv hasta oturma odasina giremiyoruz salon desen zaten buz gibi kaldigim oda kucucuk bisi iki cocukla tikildim kaldim buraya oglumu zaptetmek zaten zor bide bu odada iyice zorlasti. Hem sıkıldim hem yoruldum oyyy
Olabilir sonucta benim sevdigim insan kocam cocuklarimin babasi kontenjanindan kurtariri olur da yaptiklarini okuyupta gicik olmayan yktur heraldeOda kapicaklarina maske taksalar da sen rahat etsen kız senin kocaya senden çok kasim anneleri daha çok uyuz oluyo heralde
Sanirsam bana dedin. Saolasin. Bian evvel iylesselwrdw bende kurtulsam. Bi evde ozfurdum onada sinir geldi tam delirnelik durumAllah kolaylık versin kiz. İşin zor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?