2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kasim annesi diilsin ama yinede +18 kismindan isi kurtardin hadi
Sorma ya Allah razı olsun kaç zamandır nasıl çözüm bulacam diye kendi kendimi yiyordum. Esas yerine yazdım cevap veren olmadı.buralara yeniyim biliyonmu o yüzden kimseye de soramadim.Allah senden gani gani razı olsun

Sorma ya Allah razı olsun kaç zamandır nasıl çözüm bulacam diye kendi kendimi yiyordum. Esas yerine yazdım cevap veren olmadı.buralara yeniyim biliyonmu o yüzden kimseye de soramadim.Allah senden gani gani razı olsun
Amin cumlemizden de valla bende burdaki arkadaslardan ogrendim sana soyledim onlara tesekkur etmek lazim.hem sevenleri kavusturmak sevaptir

Sana diyorum da biz de de 2 kere oldu.sonra ara.kanamalar oldu..
Simdi uykusuzluktan canim istemiyo.onu yap banyo et uykumdan gidiyo
Evet bizde +18 olduk ama ilk başta canm çok acıdı buarada bebek yağının baya bi faydası oldu Sağol önerin içi

Sorma ya iyi idare etti ama beni beş ay. Kıymetini bilmek lazim.. En kısa zamanda memnun bahtiyar edeceğim onu inşallah.
Canm doktora gitmeden önce bebek yağını bi dene ben denedm işe yaradı valla

Evet bizde +18 olduk ama ilk başta canm çok acıdı buarada bebek yağının baya bi faydası oldu Sağol önerin içi
Hadi hayirli olsun..
Benimki de pek yanasti ama avuc yaladi. Git iki abdest al oglana oku dedim
Bugun 2. Ay asimiz olcak.cocuk huysuzlanirsa enerjiye ihtiyacim var zaten uyudugum hepi topu 3 saat dedimtamam dedi.
Ama.yakindakacisim yok artik.

Mis kokulu bir evlat opucuguyle ve "Gunaydin annecim" sozuyle baslayan bir gun nasil kotu gecebilir ki. Ben bu mutlulugu oglum sayesinde yasiyorum cok sukur. Insallah sizlerde evlatlarinizdan bu mutluluklari yasarsiniz. Zaten o an yasattiklari tum zorluklar ucup gidiyo sanki

Hadi hayirli olsun..
Benimki de pek yanasti ama avuc yaladi. Git iki abdest al oglana oku dedim
Bugun 2. Ay asimiz olcak.cocuk huysuzlanirsa enerjiye ihtiyacim var zaten uyudugum hepi topu 3 saat dedimtamam dedi.
Ama.yakindakacisim yok artik.
Bende sallayip duruyom benimkini ama daha ne kadar dayanir bilmem sizin yine siftah var biz onu bile yapmadik. Adam cildiracak yakinda

Ev karantina bolgesine dondu ya. Esim hasta yatak odasina sokmuyo kv hasta oturma odasina giremiyoruz salon desen zaten buz gibi kaldigim oda kucucuk bisi iki cocukla tikildim kaldim buraya oglumu zaptetmek zaten zor bide bu odada iyice zorlasti. Hem sıkıldim hem yoruldum oyyy

tutkku korunma konusunda spiral önermiyorum annem ve teyzem spiral kullanıyordu aşırı kanama yapıyor. Annemin rahim duvarı kalinlasmisti bi de. Sebebi spiral demiş dr. Zaten kayma tehlikesi falan da var. Zararı çok yani. Neticede vücuduna yabanci bi cisim giriyor. Tabii herkesin kendi tercihi. Ben çevremdekilerin pismanliklarını gördüğüm için paylaşmak istedim

Oda kapicaklarina maske taksalar da sen rahat etsen kız senin kocaya senden çok kasim anneleri daha çok uyuz oluyo heralde

Oda kapicaklarina maske taksalar da sen rahat etsen kız senin kocaya senden çok kasim anneleri daha çok uyuz oluyo heralde
Olabilir sonucta benim sevdigim insan kocam cocuklarimin babasi kontenjanindan kurtariri olur da yaptiklarini okuyupta gicik olmayan yktur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…