- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.401
E neyle korunacaz biz emzirmesek dert diilde emziriyoruz iste o vartutkku korunma konusunda spiral önermiyorum annem ve teyzem spiral kullanıyordu aşırı kanama yapıyor. Annemin rahim duvarı kalinlasmisti bi de. Sebebi spiral demiş dr. Zaten kayma tehlikesi falan da var. Zararı çok yani. Neticede vücuduna yabanci bi cisim giriyor. Tabii herkesin kendi tercihi. Ben çevremdekilerin pismanliklarını gördüğüm için paylaşmak istedim
Evet sana dedim. Koca evde bunalirken bi odada tıkılıp kalmak zor. Allah kolaylık versin. Komşu falan yokmu çocukları alıp kaç.Sanirsam bana dedin. Saolasin. Bian evvel iylesselwrdw bende kurtulsam. Bi evde ozfurdum onada sinir geldi tam delirnelik durum
Evet sana dedim. Koca evde bunalirken bi odada tıkılıp kalmak zor. Allah kolaylık versin. Komşu falan yokmu çocukları alıp kaç.
tutkku korunma konusunda spiral önermiyorum annem ve teyzem spiral kullanıyordu aşırı kanama yapıyor. Annemin rahim duvarı kalinlasmisti bi de. Sebebi spiral demiş dr. Zaten kayma tehlikesi falan da var. Zararı çok yani. Neticede vücuduna yabanci bi cisim giriyor. Tabii herkesin kendi tercihi. Ben çevremdekilerin pismanliklarını gördüğüm için paylaşmak istedim
Aynen gicik otesiyim toplasip dalsakmi herifeOda kapicaklarina maske taksalar da sen rahat etsen kız senin kocaya senden çok kasim anneleri daha çok uyuz oluyo heralde
Evet yeniyim..haberim yoktu valla.Efira38 bak bu arkadas buralarda yeni galiba. Garibim bana komsuya git diyo. Canim ben evden disari cikamiyorum kocam olmadan onun icin komsuya gitmem soz konusu bile olamaz
Dur ki z tamam bende gicik oluyom ama bebislerime yazik. Bide sakat falan birakiniz yine bana dusecek bakmasi. Bana aciyin bariAynen gicik otesiyim toplasip dalsakmi herife
Yeni düşmüş buralara ablasi yol gösteriver....nerden bilsin seni ahhhh bi bilirim seni:)Efira38 bak bu arkadas buralarda yeni galiba. Garibim bana komsuya git diyo. Canim ben evden disari cikamiyorum kocam olmadan onun icin komsuya gitmem soz konusu bile olamaz
Olsun canim zamanla sende kocama gicik olan kasim anneleri grubuna dahil olursun merak etme. Adamin yaptiklari bitmedigi icin.Evet yeniyim..haberim yoktu valla.
Ben isimi temiz ysparim sn merak etmeDur ki z tamam bende gicik oluyom ama bebislerime yazik. Bide sakat falan birakiniz yine bana dusecek bakmasi. Bana aciyin bari
Olsun olsun ogrenecek oda zamanla sonra hepimizden disli olur cikarYeni düşmüş buralara ablasi yol gösteriver....nerden bilsin seni ahhhh bi bilirim seni:)
O zaman ozellikle bas bolumune calis bi zahmet. Belki akli basina gelir. Beyin hucreleri farkli calismaya baslar da sole bi rahat ederim ben deBen isimi temiz ysparim sn merak etme
Olur hakediyor ben varımAynen gicik otesiyim toplasip dalsakmi herife
Oda öğrenir sonra gıcık olur senin kocayaEfira38 bak bu arkadas buralarda yeni galiba. Garibim bana komsuya git diyo. Canim ben evden disari cikamiyorum kocam olmadan onun icin komsuya gitmem soz konusu bile olamaz
Garibim dicek bu ne ya bunlarin hepsi bi adama gicik ama nedenkiOda öğrenir sonra gıcık olur senin kocaya
Iyide adetin ne zaman baslicai belli diilki. Ben ilk dogumumda 9. Ay adet gordum. Ozamana kadar beklicemmi buda ole olursa
Bi dra gidip onada danisaydim icim rahat ederdi de su kis kiyamettede evden cimasim gelmiyo. Bi atraksiyonumuz da olmayinca iyice serdim ben kendimiAy evet o mesele karisIk..
Aman ztn vazgectim bu fikirden.. Isler zor yaa
Valla isin zor cnm o zaman bayaaaaa gerilerde kalmistir ama gecnise bakmadan da yakin zamanda benim kocami tanirsi sende merak etmeŞimdi müsait değilim. İlk fırsatta geçmişi kurcalayip öğreneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?