2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bizim evin erkekleri ne kadar sansli olduklarinin farkindalar mi acaba ya. Kv hasta ama evde 2. Bi bayan oldugu icin aksayan hicbisi yok. Ben hasta oluncada kv var yine bi aksama olmuyo ama onlar bunun farkinda bile diiller. Kv ile bigun greve gitsek ev coker heralde.

Keske girseniz greve..
O evin erkeklerinin poooopoo tavandaa

Keske girseniz greve..
O evin erkeklerinin poooopoo tavandaa
Haklisin valla da iste evde bebisim var. Zaten ole bisi olsa evi b.k goturur afedersin. Esimde babasida inanilmaz daginiklar. Benimki yine bi nebze derler toplarda kp saolsun evi 2 gunde ahira cevirir heralde. Sonra yine biz yapacaz temizligi falan yani olan yine bize olacak

zey-mur kontrole ggitmedinmi hic dogumdan sonra.
Bilmiyorum ne kadar oldu dogurali ama geciktirme git bence

O isin ne zaman olacagi suupriiz , bi bakmissin bu aksam,bi bakmisain yarin aksam falan..

zey-mur kontrole ggitmedinmi hic dogumdan sonra.
Bilmiyorum ne kadar oldu dogurali ama geciktirme git bence

O isin ne zaman olacagi suupriiz , bi bakmissin bu aksam,bi bakmisain yarin aksam falan..
Ben ilk dogumumda da hic kontrole gitmedim ki. Bunda da gidersem iste spiral olayini konusmaya gidecem. Bana bahane olur iste fenami daha kontroke gitmedim derim beklesin az dahao diil bende kendim kasiniyon sanki. Adam ilkinde sanal boynuz taktiydi az daha yuz vermezsem gercekten boynuzu yicem

Cahilligine demeyelim de konuyu bilmemenden oturu cnm kocam beni faceden kadinlarla aldatti da azcik. Sanaldan aldatilinca sanal boynuz oluyo
Senin kocaya gıcık olan arkadaş kimdi? Oba sesleniyorum çocuğu komşuya bırakıp merdanemi alıp geliyorum benide beklesin

zey-mur sık giremiyorum ama girip de ne zaman okusam sende kendimi goruyorum. Ben de annemlerin ust katinda oturuyorum yani cok sukur yardimci cok ama aksam 8 oldumu gozumun icine bakiyorlar evime gideyim diye. Onlar da haklilar kafa dinlemek istiyorlar azcik. Ben bu duruma gicik oluyorum. Ben ne zaman kafa dinleyecem diyorum annem de bu defa e kizim ben de buyuttum sirasi gelen yasayacak bunu diyor.

Eve gelen misafirler hazir yardimci cok 3.yu yap diyor sinirlerim bozuluyor. Yardimci cok olsa da cocukla anne ilgilenir başkalarının sikilmaya yorulmaya hakki var ama annenin hakki yoktur. Biri kucaginda biri tepende de olsa

Yardimci var da ne kadar ise yaradigini bi dusunmek lazim. Cocugun altini deistiren emziren emmeyeni doyuran ust bas deisen oynatan oyalayan hep anne. Yardimcilar bana en cok buyukte yardim edebiliyolar. Kucuge hic bisi yapamiyolar. Ama buyukte sonucta kucucuk oda benim ilgimi istiyor yine tum yuk bende. Sabahtan beri belim koptu. Kucuk nerdeyse hic uyumadi. Onu biraktigim her an buyuk kucak istiyor. Onunla ilgilenirken evdeki isler beni bekliyor. O lari yaparken bebek uyaniyor. Onunla ilgilenirken oglum olmadik isler yapiyor. Yani kafayi siyorma noktasina geldim nerdeyse.

Valla benden koku fln çıkmaz kız nöbette. Bari ihtimali olanlar gitsin yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…