2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Dün gece benim kız uyumadi due bizim yatağa koydum bende yattım eşim uyuyodu zaten. Kız da uyumuş bende ödüm koptu o kenardaydi bide annem de kızdı. Şimdi yine koydum belki uyur bende oturuyorum korkudan

Dün gece benim kız uyumadi due bizim yatağa koydum bende yattım eşim uyuyodu zaten. Kız da uyumuş bende ödüm koptu o kenardaydi bide annem de kızdı. Şimdi yine koydum belki uyur bende oturuyorum korkudan
Salla uyut kız sanada yazik

Oda doğru cnm da ne bileyim çok küçük ya korkuyorum ayaktan. Besigine koyup öyle uyuyan bebek varmı acaba. O programdan yükletmek istiyorum kızıma
Varsa solede bende yukletiim. Artik eskosi kadar hafifte diil emzirirken kollarim kopuyo.

Ben oglumdan kalan kilolari 1 yilda ancak verdim ki daha 1 kilo fazlam varken hamile kaldim. Ideal kilom 60 benim ona inmeye calisiyorum ben.

Bende 71 kiloyum idealim 62 bu şekilde de kilolu gorunmuyorum uzun boyluyum ama benim koca zayif olmami istiyor. Bahar gelsin de ins.diyet spor bakacaz artik

Bende 71 kiloyum idealim 62 bu şekilde de kilolu gorunmuyorum uzun boyluyum ama benim koca zayif olmami istiyor. Bahar gelsin de ins.diyet spor bakacaz artik
Kocan zayifmi bari senin zayif olmani istiyo da. Senin boy kac ya ideal kilon 62 olduguna gore baya boylusun heralde.

Kocan zayifmi bari senin zayif olmani istiyo da. Senin boy kac ya ideal kilon 62 olduguna gore baya boylusun heralde.
Evet esim zayiftir ve biraz kilo alsa hemen ekmek yemeyi keser. Sagligina cok dikkat eder. Ben 1.72boyundayim 62oldum mu baya zayif bisey oluyorum ama yillardir o kiloyu goremedim

Evet esim zayiftir ve biraz kilo alsa hemen ekmek yemeyi keser. Sagligina cok dikkat eder. Ben 1.72boyundayim 62oldum mu baya zayif bisey oluyorum ama yillardir o kiloyu goremedim
Genelde esi zayif olsun isteyen erkekler kendileri fobekli olur da ondan sordum. Sizin bebekte boyludur anne boylu baba da boyludir senden uzun olduguna gore. Bebiste sirik gibi olur artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…