- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.461
Yoo kasım annesi değilim ya öyle dinliyordum bendePek bi dusunceli gordum seni hayirdir?
Kasim annelerinin icine gir sohbey et ondan sonra kasim annesi diilim diye cekil kenara yok ole yagma. Bu kadar dertlenecektin ne diye kendi ayinda dogum yapanlar yerine buraya geldin. Demekki bosi cekti seno buraya. Cok cekiciyizdir ayiptir soylemesiYoo kasım annesi değilim ya öyle dinliyordum bende
Kendi ay imda var ama orda +18 yoktuKasim annelerinin icine gir sohbey et ondan sonra kasim annesi diilim diye cekil kenara yok ole yagma. Bu kadar dertlenecektin ne diye kendi ayinda dogum yapanlar yerine buraya geldin. Demekki bosi cekti seno buraya. Cok cekiciyizdir ayiptir soylemesievli olmayan biri bile yazmisti bu sayfaya da o bile senin kadar dert etmediydi.
Ha senin derdin buyduKendi ay imda var ama orda +18 yoktu
Yüzüme vurma ulen zaten herifte laf söküp duruyor.muhtemelen ben o +18 i o yaş ustu olanlar girebilir diye anlamisimdirHa senin derdin buydubide +18lik bisi yapsan da icim yanmaz. Sen anca kac kocandan
He bu kadar safim diyosun yaniYüzüme vurma ulen zaten herifte laf söküp duruyor.muhtemelen ben o +18 i o yaş ustu olanlar girebilir diye anlamisimdir
Onuda deniyordu hep kapıda kaliorHe bu kadar safim diyosun yaniiyiki adam sadece laf sokuyo. Dikkat et hic beklemedigin anda o baska bisiye donusmesin
He bu kadar safim diyosun yaniiyiki adam sadece laf sokuyo. Dikkat et hic beklemedigin anda o baska bisiye donusmesin
O kapilar kirilir o kale fethedilir. Sende bosa savunma yaptiginla kalirsinOnuda deniyordu hep kapıda kalior
Merak etme laftan baskasinin gelmeside yakindir. +18 hbri yakin yanibence de.. sokulan laf sadece
Sevismek neydi ya nasi oluyodu oVallaa ben sevismeyi ozledim yalan yoK
Boyle keyfinerdee anca cocuk buyucek annemlere birakcm o zaman
Suriyeli disindakileri kabulmu ediyonToplu cevap veriyorum ben özlemedim falan bebem zaten yoruyor birde onlami ugrasayim.ama farkındayım daha fazlada kacamam. +18 yakın yanı.Suriyeli kumayi reddediyorum.
Suriyeli dışında getirme şansı yok en uygunu suriyeliSuriyeli disindakileri kabulmu ediyon
Sen boyle kose buxak kacarsan adamdan osa her ihtimali degerlendirir bence. Suriyeli falan dinlemez fordugu ilk kadina yumulur bilesinSuriyeli dışında getirme şansı yok en uygunu suriyeli
Benim erkegim yapmaz.Sen boyle kose buxak kacarsan adamdan osa her ihtimali degerlendirir bence. Suriyeli falan dinlemez fordugu ilk kadina yumulur bilesin
sole okkali bi kahkaha attim ama kusura bakma. Erkek mi o zaman o kadar guvenme derimBenim erkegim yapmaz.
Yok gii bana her turlu okuzlugu yapabilir. Dayakta dahil ama aldatamaz karakterinde Yoksole okkali bi kahkaha attim ama kusura bakma. Erkek mi o zaman o kadar guvenme derim
Sen oyle diyosan oyle olsun. Ben ayni cumleyi cok kurdum ama sonuc voynuz oldu ya artik guven sifir bende tum erkeklereYok gii bana her turlu okuzlugu yapabilir. Dayakta dahil ama aldatamaz karakterinde Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?