2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

+18 sohbet gördüm sonunda hadi iyi gidiyorsunuz : )

Valla ben kendimi düşünüyorum da biz 40 ım çıktıktan sonra eski düzene dönmüştük ya...
Sağolsun eşim uykusuzluk, yorgunluk, başağrısı pek anlamazdı : )
Yani düşünün o kadar kısa uyuyan bir bebek varken bile maşallahımız vardı...
Uyanmaz en az 1 saat uyur dediğim zamanlarda hemen değerlendirirdik öyle alelacele de değil yani bildiğin hikaye gibi
Ayıptır söylemesi bi ara yine öyle uyuttum mik mik e başladık tam malum zamandayız Allah'ımm bebeğim ağlamaya başladı ben ne yaptım ayağımla beşiğini salladım o arada yani düşünün
Ve Allah'tan uyumuştu.. :)

Çok Güldum şuan sınır tanımaz çiftler sizi

Pek sevisgen gordum sizi

Sende bendensin varya ama bizim kocalar bizi bi yakalarlarsa acisi fena cikacak tum beklediklerinin acisini cikaracaklar
Deme öyle kii çok korkuyorum zatenama dun benimki okuzluk etti ondan yüz vermedim ama bugün ne bahane bulurum bilmiyorum

Deme öyle kii çok korkuyorum zatenama dun benimki okuzluk etti ondan yüz vermedim ama bugün ne bahane bulurum bilmiyorum
Ben bi kac gun daha rahatim. Grip olmis benimki cocuklara gecer diye bana yanasmiyo. Ama ondan sonra ne edecem bilmem

Ben bi kac gun daha rahatim. Grip olmis benimki cocuklara gecer diye bana yanasmiyo. Ama ondan sonra ne edecem bilmem
Benimkinin fıtığı var zor hareket ediyor ama buna rağmen bana dioki bi halvete girsek geçermiş bunlar

Selam kizlar..
Oglan asidan sonra cok huysuz oldu.
Tabiri caizse agzima mic miccc..
Gecmis olsun bu coklu asilar coxuklari mahvediyo ya. Benim oglumda huysuzlanordi. Kiziminki hafyaya bakalim biz napacaz. Insallah duzelir boan evvel de sen de rahatlarsin. Seninki zaten durmuyodu. Iyice huysuz olmistur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…