- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.481
Sende haklisin.ama naparsin tipik turk Kadınıyım ben basıma gelmediği surece "benim erkegim yapmaz"Sen oyle diyosan oyle olsun. Ben ayni cumleyi cok kurdum ama sonuc voynuz oldu ya artik guven sifir bende tum erkeklere
Insallah diuor ve basina hic bi zamanda gelmemesini umuyorum. Keske benim kocamda yapmayaydi da bende bole demeye devam edebileydimSende haklisin.ama naparsin tipik turk Kadınıyım ben basıma gelmediği surece "benim erkegim yapmaz"
İnşallah canım sende takma kafanaInsallah diuor ve basina hic bi zamanda gelmemesini umuyorum. Keske benim kocamda yapmayaydi da bende bole demeye devam edebileydim
Çok Güldum şuan+18 sohbet gördüm sonunda hadi iyi gidiyorsunuz : )
Valla ben kendimi düşünüyorum da biz 40 ım çıktıktan sonra eski düzene dönmüştük ya...
Sağolsun eşim uykusuzluk, yorgunluk, başağrısı pek anlamazdı : )
Yani düşünün o kadar kısa uyuyan bir bebek varken bile maşallahımız vardı...
Uyanmaz en az 1 saat uyur dediğim zamanlarda hemen değerlendirirdik öyle alelacele de değil yani bildiğin hikaye gibi
Ayıptır söylemesi bi ara yine öyle uyuttum mik mik e başladık tam malum zamandayız Allah'ımm bebeğim ağlamaya başladı ben ne yaptım ayağımla beşiğini salladım o arada yani düşünün
Ve Allah'tan uyumuştu.. :)
Pek sevisgen gordum sizi+18 sohbet gördüm sonunda hadi iyi gidiyorsunuz : )
Valla ben kendimi düşünüyorum da biz 40 ım çıktıktan sonra eski düzene dönmüştük ya...
Sağolsun eşim uykusuzluk, yorgunluk, başağrısı pek anlamazdı : )
Yani düşünün o kadar kısa uyuyan bir bebek varken bile maşallahımız vardı...
Uyanmaz en az 1 saat uyur dediğim zamanlarda hemen değerlendirirdik öyle alelacele de değil yani bildiğin hikaye gibi
Ayıptır söylemesi bi ara yine öyle uyuttum mik mik e başladık tam malum zamandayız Allah'ımm bebeğim ağlamaya başladı ben ne yaptım ayağımla beşiğini salladım o arada yani düşünün
Ve Allah'tan uyumuştu.. :)
Pek sevisgen gordum sizi
Sende bendensin varya ama bizim kocalar bizi bi yakalarlarsa acisi fena cikacak tum beklediklerinin acisini cikaracaklarBen yine kactim
Ben sende de bi istemem yan cebime koy havalari sezdim ya neyseVallahi ben çoğu zaman kaçacak olsam da sonu yine mik mik oluyor : )
Çok ısrarcı sağolsun kendileri : )
+18lik ekşınlarin varsa neden olmasinMerhaba hanımlar bende ekim annesiyim aramıza katılabilir miyim:)
Deme öyle kii çok korkuyorum zatenSende bendensin varya ama bizim kocalar bizi bi yakalarlarsa acisi fena cikacak tum beklediklerinin acisini cikaracaklar
Ben bi kac gun daha rahatim. Grip olmis benimki cocuklara gecer diye bana yanasmiyo. Ama ondan sonra ne edecem bilmemDeme öyle kii çok korkuyorum zatenama dun benimki okuzluk etti ondan yüz vermedim ama bugün ne bahane bulurum bilmiyorum
Benimkinin fıtığı var zor hareket ediyor ama buna rağmen bana dioki bi halvete girsek geçermiş bunlarBen bi kac gun daha rahatim. Grip olmis benimki cocuklara gecer diye bana yanasmiyo. Ama ondan sonra ne edecem bilmem
Geçmiş olsun kaç aylık aşısını olduSelam kizlar..
Oglan asidan sonra cok huysuz oldu.
Tabiri caizse agzima mic miccc..
Gecmis olsun bu coklu asilar coxuklari mahvediyo ya. Benim oglumda huysuzlanordi. Kiziminki hafyaya bakalim biz napacaz. Insallah duzelir boan evvel de sen de rahatlarsin. Seninki zaten durmuyodu. Iyice huysuz olmisturSelam kizlar..
Oglan asidan sonra cok huysuz oldu.
Tabiri caizse agzima mic miccc..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?