- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.501
Ben sende de bi istemem yan cebime koy havalari sezdim ya neyse
E tabi adam spor niyetine yapacakBenimkinin fıtığı var zor hareket ediyor ama buna rağmen bana dioki bi halvete girsek geçermiş bunlar
Seninki kendini feda ediyo senin icin tum derdi seni iyi etmek daha ne istiyonYa tabi bazen de öyle oluyor ama migrenim tuttuğu zamanlar bile eğer istemişse ağrımı nöbetimi dinlemiyor..
"Ben bir iğne yapayım hemen geçecek" diyor : )))
Kesin kesin yoksa o hiç düşünmez öyle şeyleriE tabi adam spor niyetine yapacakadam tamamen sagligini dusunuyo uckurla hic alakasi yok
Sende kocanin sagligini dusun bari de adamin agrilari gecsin. Onun tek agriyan yeri beli diil bellikiKesin kesin yoksa o hiç düşünmez öyle şeyleri
6.ay asisi hangisiydi ya karma asimiydi unutmusum ben hepsiniBenimki asilardan sonra çok sıkıntı yaşamadı ama altı aylık aşıdan bende korkuyorum. Geçen aykonu komşu dediki asiya gitmeden calpol ver onlarada hemsireleri demiş o yuzdenmi bilmiyorum rahattik
Orası küsmüş ama hemen barisirmis.hihhh vermicem işte o gelsin bana okuzluk yapsın bende onun gönlünü his edeyim pisiikkkSende kocanin sagligini dusun bari de adamin agrilari gecsin. Onun tek agriyan yeri beli diil belliki
Seninki kendini feda ediyo senin icin tum derdi seni iyi etmek daha ne istiyon
Evet karma uç aşı bide damla6.ay asisi hangisiydi ya karma asimiydi unutmusum ben hepsini
Seninkinin okuzluklari benimkinin yaninda buzagi gibi kalir koz yazik adama ver verde bi 5ay daha rahat etOrası küsmüş ama hemen barisirmis.hihhh vermicem işte o gelsin bana okuzluk yapsın bende onun gönlünü his edeyim pisiikkk
Allah ayirmasin bacim ne diyelim
Ya evet çok düşünceli bir erkeğim var Allah O'nu hep var etsin...
Benim ogluma bi tek karma asilar ates yapmisti geriso pek dokunmamistiEvet karma uç aşı bide damla
Bi kere alınca demekki verebiliyorsunuz deyip hep isterse.ben sorun var olmuyor işte diye kurtuluyodum hepSeninkinin okuzluklari benimkinin yaninda buzagi gibi kalir koz yazik adama ver verde bi 5ay daha rahat et
Adam dur ben bi tornavida alip su soruna bi bakiim derse napacanBi kere alınca demekki verebiliyorsunuz deyip hep isterse.ben sorun var olmuyor işte diye kurtuluyodum hep
O tornaviayi alıp bir yerine sokarim valla yeter ulan o iş icinmi aldı bizi. Mazef çocuğa bak mazef sev onu.ona kizma.mazef yemek varmı ne yaptin bi geldigindede sofra hemen hazır olsun. Bu arada geliş saati değişkendir.azef ev niye dağınık mazef evi topla.lan bu mazef napsin totomuz hiç yer gormesinmiAdam dur ben bi tornavida alip su soruna bi bakiim derse napacan
Kiz adam sen kilolu kalma diye ugrasiyo belliki zayifla diye yerine oturtmuyo seni. Erkek anam bunlar akillari uckurlarinda bunlarin bilmiyon mu.O tornaviayi alıp bir yerine sokarim valla yeter ulan o iş icinmi aldı bizi. Mazef çocuğa bak mazef sev onu.ona kizma.mazef yemek varmı ne yaptin bi geldigindede sofra hemen hazır olsun. Bu arada geliş saati değişkendir.azef ev niye dağınık mazef evi topla.lan bu mazef napsin totomuz hiç yer gormesinmi
Kız ben bütün doğum kilolarimi verdim kalmadı hiç. Öküz bide klo al ele gel diyo kiloyu nasıl alacaksamKiz adam sen kilolu kalma diye ugrasiyo belliki zayifla diye yerine oturtmuyo seni. Erkek anam bunlar akillari uckurlarinda bunlarin bilmiyon mu.
Sagolasin 2.ay asisi sali olduk ama hala artcilar hissediliyo.Geçmiş olsun kaç aylık aşısını oldu
Sagol aynen oylee gece 2gram uyuyodik o da yok 2 gundur .Gecmis olsun bu coklu asilar coxuklari mahvediyo ya. Benim oglumda huysuzlanordi. Kiziminki hafyaya bakalim biz napacaz. Insallah duzelir boan evvel de sen de rahatlarsin. Seninki zaten durmuyodu. Iyice huysuz olmistur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?