2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Benimki asilardan sonra çok sıkıntı yaşamadı ama altı aylık aşıdan bende korkuyorum. Geçen aykonu komşu dediki asiya gitmeden calpol ver onlarada hemsireleri demiş o yuzdenmi bilmiyorum rahattik

Benimki asilardan sonra çok sıkıntı yaşamadı ama altı aylık aşıdan bende korkuyorum. Geçen aykonu komşu dediki asiya gitmeden calpol ver onlarada hemsireleri demiş o yuzdenmi bilmiyorum rahattik
6.ay asisi hangisiydi ya karma asimiydi unutmusum ben hepsini

Sende kocanin sagligini dusun bari de adamin agrilari gecsin. Onun tek agriyan yeri beli diil belliki
Orası küsmüş ama hemen barisirmis.hihhh vermicem işte o gelsin bana okuzluk yapsın bende onun gönlünü his edeyim pisiikkk

Adam dur ben bi tornavida alip su soruna bi bakiim derse napacan
O tornaviayi alıp bir yerine sokarim valla yeter ulan o iş icinmi aldı bizi. Mazef çocuğa bak mazef sev onu.ona kizma.mazef yemek varmı ne yaptin bi geldigindede sofra hemen hazır olsun. Bu arada geliş saati değişkendir.azef ev niye dağınık mazef evi topla.lan bu mazef napsin totomuz hiç yer gormesinmi

Kiz adam sen kilolu kalma diye ugrasiyo belliki zayifla diye yerine oturtmuyo seni. Erkek anam bunlar akillari uckurlarinda bunlarin bilmiyon mu.

Kiz adam sen kilolu kalma diye ugrasiyo belliki zayifla diye yerine oturtmuyo seni. Erkek anam bunlar akillari uckurlarinda bunlarin bilmiyon mu.
Kız ben bütün doğum kilolarimi verdim kalmadı hiç. Öküz bide klo al ele gel diyo kiloyu nasıl alacaksam

Geçmiş olsun kaç aylık aşısını oldu
Sagolasin 2.ay asisi sali olduk ama hala artcilar hissediliyo.

Gecmis olsun bu coklu asilar coxuklari mahvediyo ya. Benim oglumda huysuzlanordi. Kiziminki hafyaya bakalim biz napacaz. Insallah duzelir boan evvel de sen de rahatlarsin. Seninki zaten durmuyodu. Iyice huysuz olmistur
Sagol aynen oylee gece 2gram uyuyodik o da yok 2 gundur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…