- 13 Haziran 2015
- 786
- 574
- 23
- 33
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.721
Annesi babasi kisa sayilmaz canim ona gore bisi olur heralde o da.benimki 3510gr dogmustu da sutum yaradi cok sukur kilosu iyi gidiyo insallah degismez.Oy maşallah uzun olacak demek bizimki 50 günlükken 5100 gr 57 cm idi ya bu kız az kilo alıyor diyorum ona sen 4050 gr doğdun bi adın var şeklin var namını koru adam gibi ye yok anam yok
Gece nobeti bizi bekliyor asi sonrasi hadi hayirlisikanadali35 masallah canım sen iğne olayını atlattin o zaman darısı basimiza
Ay insallah daim olsun bizimki az içiyor 60 cc maksimum doktor ayına gore 80 90 arası içmeli dedi içmiyor zorlama önemli olan sağlıklı olması dedi zorlayinca kusuyor bende saldim çayıra mevlam kayiraAnnesi babasi kisa sayilmaz canim ona gore bisi olur heralde o da.benimki 3510gr dogmustu da sutum yaradi cok sukur kilosu iyi gidiyo insallah degismez.
Isin zor seninOyle valla canim emzirirken kolum kopuyo artik iyice sisti cadi
İnsallah hafif atlatırlar bizim 20 ocakta aşıGece nobeti bizi bekliyor asi sonrasi hadi hayirlisi
Aynı soruyu sanada sorayim boy kilo durumu ndir acep[/QUQUOTE
benimki 3 kilo 140 grm 51 cm doğdu bi aylıln gittkmiştik doktora 4.400 dü kilosu boyuda 53 cm seninki ne kadarlık oldu boyu kilosu kaç...
Ben hic sagmadim sutumu ne kadar iciyor bilmiyorum ama zaten kilo alimi iyi olunca hic umursamadimda isterse 10cc icsin sagligi gelisimi yerinde ya cok sukur yeter banaAy insallah daim olsun bizimki az içiyor 60 cc maksimum doktor ayına gore 80 90 arası içmeli dedi içmiyor zorlama önemli olan sağlıklı olması dedi zorlayinca kusuyor bende saldim çayıra mevlam kayira
Amin inşallah atesi cikmaz kuzucuklarinkanadali35 masallah canım sen iğne olayını atlattin o zaman darısı basimiza
Ay maşallah bebeğine kaç kilo doğurdn kızzValla canim daha gitmedik kontrole. Boyu 1. Ay kontrolunde 58cm di kilosuda 2hafta once 6300du
Bizi daha aramadilar asi icin artik ne zaman ararlarsa o zaman gidecez buyuk ihtimalle p.tesi falan olurİnsallah hafif atlatırlar bizim 20 ocakta aşı
3510 gr 50cm dogurdum cnmAy maşallah bebeğine kaç kilo doğurdn kızz
Evet öyle düşünmek lazım bana da rahat batıyor ille sağlam kilo alsın diyorum oysa sağlıklı olması önemli kilo almiyor da değil de gözüm doumuyir mu neeBen hic sagmadim sutumu ne kadar iciyor bilmiyorum ama zaten kilo alimi iyi olunca hic umursamadimda isterse 10cc icsin sagligi gelisimi yerinde ya cok sukur yeter bana
Valla oglumda bi kac asida cikmisti bunda cikmaz insallah insan tedirgin oluyo ne kadar olsada ya ben uyurken cikarsa diye bekliyosun basiniAmin inşallah atesi cikmaz kuzucuklarin
Birazdan uyicam cnm benim kiz bu saatte uyuyo sabah 4-5gibi uyaniyo. Rutininiz bu
Sen de benim kv gibi tombik bebismi seviyon ne. Kv benim kizima bile zayif diyoEvet öyle düşünmek lazım bana da rahat batıyor ille sağlam kilo alsın diyorum oysa sağlıklı olması önemli kilo almiyor da değil de gözüm doumuyir mu nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?