- 13 Haziran 2015
- 786
- 574
- 23
- 33
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.741
Maşallah subhanallah aynen yanaklar sallancak şartSen de benim kv gibi tombik bebismi seviyon ne. Kv benim kizima bile zayif diyohalbuki kizda kurbanlik dana gibi gidik var
Benim esimde tontis yanakci. Kizi ilk gordu anam tosun yanak bu dedi. Adamin dikkat ettigi sey yanak yaniMaşallah subhanallah aynen yanaklar sallancak şart
Ahahahha aynı benBenim esimde tontis yanakci. Kizi ilk gordu anam tosun yanak bu dedi. Adamin dikkat ettigi sey yanak yani
Sorunu tam anlamadımAy çok sevindm öyle olmasına bn emzirdkten sonra ağzıbdan süt geliyor geri yutuyor ama sürekli iki dakikada bir nedn acaba uyuyamıyorda kuzum o yüzden...
Hizli falanmi emiyo yutamiyodur agzinda birikiyosaAy çok sevindm öyle olmasına bn emzirdkten sonra ağzıbdan süt geliyor geri yutuyor ama sürekli iki dakikada bir nedn acaba uyuyamıyorda kuzum o yüzden...
Evet bizimkide37.5 kadar cikti surup verdim ben o gece gozumu kirpmadim vallaValla oglumda bi kac asida cikmisti bunda cikmaz insallah insan tedirgin oluyo ne kadar olsada ya ben uyurken cikarsa diye bekliyosun basini
Arada bi kusuyor ama bu kusma gibi değil üç dört gündür böyle emziriyorm uyyor yatağına koyoyorm ağzından iki üç dakikada bir süt geliyor dışarı atmıyor geri yutuyor onada uyanıyor..Sorunu tam anlamadım
Bilmiyorum ki normal emiyo aslnda yutuyorda neden oluyor bi türlü çözenedm..Hizli falanmi emiyo yutamiyodur agzinda birikiyosa
Heh birini daha buldum toplanalim diorum iste...sopayi hakedioSenin kocaya gıcık olan arkadaş kimdi? Oba sesleniyorum çocuğu komşuya bırakıp merdanemi alıp geliyorum benide beklesin
O erekek musvettesi bnm kocam olur gobegine bakmadan beni eritmeye calisirGenelde esi zayif olsun isteyen erkekler kendileri fobekli olur da ondan sordum. Sizin bebekte boyludur anne boylu baba da boyludir senden uzun olduguna gore. Bebiste sirik gibi olur artik
Kiz kocamin basina bisi gelirse ilk senden suphelenecem var ya. Polis suphelendiginiz biri varmi derse ozlem dicemHeh birini daha buldum toplanalim diorum iste...sopayi hakedio
Benim kocamda gobek konisinda istikrarli sekilde ilerliyo.ama allahtan bana zayifla dedigi falan yokO erekek musvettesi bnm kocam olur gobegine bakmadan beni eritmeye calisir
Belki 7haftadir yoktur nerden bilicez kiOlmazmi baksana 7haftalik gebe kadinekşınsız nasi gebe kalcak
Canım benim esimde çok dikkat eder boyle şeylere nereye gittiniz bizde gitmeyi düşünüyoruzİnsanın fikri neyse zikri o olurmuş benim eşim muhafazakar biridir tutucudur geldiğimiz otel de tesettüre riayet eden kadın erkek tesislerin ayrı olduğu bir otel herkes kendine uygun bi yer bulur yeter ki istesin o dediği tarz oteller de çok atarsa böyle bizim geldiğimiz gibi oteller de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?