2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ay çok sevindm öyle olmasına bn emzirdkten sonra ağzıbdan süt geliyor geri yutuyor ama sürekli iki dakikada bir nedn acaba uyuyamıyorda kuzum o yüzden...

Sorunu tam anlamadım
Arada bi kusuyor ama bu kusma gibi değil üç dört gündür böyle emziriyorm uyyor yatağına koyoyorm ağzından iki üç dakikada bir süt geliyor dışarı atmıyor geri yutuyor onada uyanıyor..

Genelde esi zayif olsun isteyen erkekler kendileri fobekli olur da ondan sordum. Sizin bebekte boyludur anne boylu baba da boyludir senden uzun olduguna gore. Bebiste sirik gibi olur artik
O erekek musvettesi bnm kocam olur gobegine bakmadan beni eritmeye calisir

Bazen diyorum ki ben bu cocuklari niye dogurdum. Kalsalardi icimde. Disari ciktilarmi tekrar iceri giremiyolar. Ben cocuklarimi severken icime sokasim geliyo onlari. Sole kalbimi acip onlari koyup geri kapasam. Sevmek istedikce sevsem cikarip sonra tekrar icime alsam. Cok mu egoistim ya?

Canım benim esimde çok dikkat eder boyle şeylere nereye gittiniz bizde gitmeyi düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…