2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Kızlar ben normal dogum yaptım ama hala dikislerim tam iyileşmedi ve sarımsı bir akıntı geliyor bu sekilde olan var mı bu arada 46 gün falan oldu

Canım benim esimde çok dikkat eder boyle şeylere nereye gittiniz bizde gitmeyi düşünüyoruz
Canım kışın gelinebilecek doğal kaynaklı suların olduğu termal bir otel boluda internetten araştırabilirsin sarot termal otel spa otel tertemiz yemekler zaten mükemmel bolu aşçıları ile meşhurdur zaten kadın erkek herşey ayrı esinle beraber olabilecegin aile havuzları da var sadece size özel biz iki gundur buradayız yarın dönüyoruz inşallah

zey-mur canım dikis ondan fazla galiba dr söylemedi iç li dişli çünkü birde biraz enfeksiyon oldu iç ile dış arasında akinti yaptı ama ağrı falan olmadı kokuda olmadı dr normal dedi ilişki durumumuz malesef ekimden beri yok esimi çok özledim artık ama agriyaçak diye korkuyorum birsey olursa tekrarlarsa falan diye

canım bende normal doğum yaptım zor oluyo ilişki sırasındada acıyo tabi ona çare yok ama sonra geçiyo benimde dikişlerim sızladı ben geçen kış doğum yaptı soğukdan bile sızlıyodu söylediğim gibi zamanla geçiyo daha acır yani

Bebeği naptiniz cnm

bolunun her yeri güzel maşallah rabbim oraya ayrı bi güzellik kısmet etmiş havası suyu çok başka

e dikişlerinin nesi iyileşmedi o zaman agrı falan yoksa. benimki de ağrıyor zaman zaman da normal olduğunu biliyorum ben ilkinde de ağrımıştı . bazen incecik sızlar falan. bu arada korkma ağrı falan olmuyor. sadece kuruluk olabilir onuda bebe yağıyla falan halledersin.

Hosgeldin. Senin icin dumani ustunde bi konu burasi +18. Takvimone bakilirsa senin +18 olayinin uzerinden geceli cok olmamis
aliştirma yapalim
En kuçuk yaş ben miyim??? :) nasihati buyuklerden alicaz. top sizde hadi bakalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…