- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.781
yasın 20den küçükse evet sensin en küçük.aliştirma yapalim
En kuçuk yaş ben miyim??? :) nasihati buyuklerden alicaz.top sizde hadi bakalik
sen artık karta kaçtın canım.En küçük yaş en son bendim 23 olarak senin kaç :)))
Anammm bu günleri de mi göreceydimmmsen artık karta kaçtın canım.huban1234 20 yaşındaymış
ben de 1992 aralik :))En küçük yaş en son bendim 23 olarak senin kaç :)))
Ben de zann ettim 30lu 40li yaşlardan bahs ediylliyoryasın 20den küçükse evet sensin en küçük.
Bende 1992 mayıs :)ben de 1992 aralik :))
40 mi 30 kusurler bile sinirli sayida burda genellik 25 30 arasiBen de zann ettim 30lu 40li yaşlardan bahs ediylliyor
Yok tam yaş sinirindayim :))) 23 ...
Oda bizimle otel sıcacık zaten keyfi çok yerinde maşallah :)
Damar şarkilari aç işiklari kapa yorgani kafana gecirOy kizlar kendimi cok depresif hissediyom ben bugun ya. Disarisi soguk. Kar yagmur dolu ne varsa yagdi bugun buraya.onun etkisimidir nedir. Bi bunalima girip cikmayasim var suan.
He tabi oglum o yorgani basimdan atar kizim ortaligi yikar ben bidaha hic cikamam o depresyondanDamar şarkilari aç işiklari kapa yorgani kafana gecir
Bende 20'yim kızlar. ..sen artık karta kaçtın canım.huban1234 20 yaşındaymış
Depresyon icin bi sebep daha. 20 yasinda anne olmuslar ya. Kendimi kart horoz gibi hissettim ben iyiceBende 20'yim kızlar. ..
Gayet normalBebeğin ateşini ölçtümde 36.8 çıktı iyimi
Bugün pekbi durgun o yüzd insanın bünyesi kaldirmiyorGayet normal
Sen kaç yaşındaydınDepresyon icin bi sebep daha. 20 yasinda anne olmuslar ya. Kendimi kart horoz gibi hissettim ben iyice
Allah bağişlasin :) onlar yapicak tabi işlerinin adi ne :))) hem 2tane meleğin varmiş senin neyine depresyon ya!!He tabi oglum o yorgani basimdan atar kizim ortaligi yikar ben bidaha hic cikamam o depresyondan
28.80Sen kaç yaşındaydın
Ya iste anne olunca depresyona bile giremiyon. Bebislerim olmasa toptan siyirirdim da onlar benim cankurtaranim zatenAllah bağişlasin :) onlar yapicak tabi işlerinin adi ne :))) hem 2tane meleğin varmiş senin neyine depresyon ya!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?