- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #2.801
Yok yok gayet normal atesi.Bugün pekbi durgun o yüzd insanın bünyesi kaldirmiyor
Doğru kaç yaşindalar?Ya iste anne olunca depresyona bile giremiyon. Bebislerim olmasa toptan siyirirdim da onlar benim cankurtaranim zaten
Oglum 21 aylik kizimda 2aylikDoğru kaç yaşindalar?
Yaaaa çoook tatli yaaa :))),peki zor oluyor mu? 2si de kuçuk o yuzden sordumOglum 21 aylik kizimda 2aylik
Depresyona durduk yere girmiyoz heralde. Hem sebep hem ilac onlarYaaaa çoook tatli yaaa :))),peki zor oluyor mu? 2si de kuçuk o yuzden sordum
:))),anlaşildi. Ben bu super dadi programini çok izliyorum pedogog kitaplti okuyorum bence dene işine yarar izledin mi o programi bilmiyorum ama çocuk yaşlarina gore nasil davranilmasi bize yardimci oluyor.Depresyona durduk yere girmiyoz heralde. Hem sebep hem ilac onlar
Valla canim ben o kadar yil cocuklara nasil davranmam gerektigiyle ilgili ders aldim daha teoriylenpratigin tuttugunu hic gormedim. Ustelik ben cift yonetimli bi sistemde cocuk buyutuyom o teoriler yanindan bile gecmiyo yani:))),anlaşildi. Ben bu super dadi programini çok izliyorum pedogog kitaplti okuyorum bence dene işine yarar izledin mi o programi bilmiyorum ama çocuk yaşlarina gore nasil davranilmasi bize yardimci oluyor.
Azcik rahatladim sayende. Bendende kartlari varmis demekkien genciniz benim kiskanmayin (36)
TwoPrincess kiz nasil ev sahibesisin sen ne cay ne kahve ne halhatir soruyon bunlar acmi susuzmu hic
TwoPrincess kizi okula yazdiracakti okulu kendi insa ediyo galiba. Hep ferrace nin yuzunden bunlar. Milleti topladi watsapa kimse gelmiyo simdi buraya
Bizim bugün buluşma vardı :)7 hafta bizimkinin yaninda dun gibi kaliyo
Bizde gittik bi kere de farklı giyer olsun istiyoruz sizin gittiğiniz yerde fikir olsun diye sordumdu:))Canım kışın gelinebilecek doğal kaynaklı suların olduğu termal bir otel boluda internetten araştırabilirsin sarot termal otel spa otel tertemiz yemekler zaten mükemmel bolu aşçıları ile meşhurdur zaten kadın erkek herşey ayrı esinle beraber olabilecegin aile havuzları da var sadece size özel biz iki gundur buradayız yarın dönüyoruz inşallah
Ayy ben 7haftalikken kocamdan tiksinmistim yapabiliyosan helal olsunhall ederiz ayarli
Sikinti yokAyy ben 7haftalikken kocamdan tiksinmistim yapabiliyosan helal olsun
Yetisemiyolar iste bak burayi ihmal ediyolar. Milleti eve topladi kendi komsuya gezmeye gittiTwoPrincess ev sahibesi o heryere yetismesi lazim evet onlar 2 tane whatsapp grubu var anca yetisiyolar
Beni teselli etmeye mi calisiyon sen. Ben durdum durdum baktim karta kaciyom son surat 27de bitane 28de de bitane dogurdum ohh mis. Kocamin yamuklari olmasaydi hedefimde bide 30da dogurmak vardi ama kismet artik niyetim yok.Ay aşk olsun ya gören de yaşı kaç sanır gencecikmissin sende daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?