2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Depresyona durduk yere girmiyoz heralde. Hem sebep hem ilac onlar
:))),anlaşildi. Ben bu super dadi programini çok izliyorum pedogog kitaplti okuyorum bence dene işine yarar izledin mi o programi bilmiyorum ama çocuk yaşlarina gore nasil davranilmasi bize yardimci oluyor.

:))),anlaşildi. Ben bu super dadi programini çok izliyorum pedogog kitaplti okuyorum bence dene işine yarar izledin mi o programi bilmiyorum ama çocuk yaşlarina gore nasil davranilmasi bize yardimci oluyor.
Valla canim ben o kadar yil cocuklara nasil davranmam gerektigiyle ilgili ders aldim daha teoriylenpratigin tuttugunu hic gormedim. Ustelik ben cift yonetimli bi sistemde cocuk buyutuyom o teoriler yanindan bile gecmiyo yani

Bizde gittik bi kere de farklı giyer olsun istiyoruz sizin gittiğiniz yerde fikir olsun diye sordumdu:))

Ay aşk olsun ya gören de yaşı kaç sanır gencecikmissin sende daha
Beni teselli etmeye mi calisiyon sen. Ben durdum durdum baktim karta kaciyom son surat 27de bitane 28de de bitane dogurdum ohh mis. Kocamin yamuklari olmasaydi hedefimde bide 30da dogurmak vardi ama kismet artik niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…