- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.001
Esinden fayda bekleme oylesi zaten cok yok da. Es dost akraba yokmu ankaradaOrası öyle tabi.sanırım bana yalnızlık koyuyor
Varda ise yarar yokEsinden fayda bekleme oylesi zaten cok yok da. Es dost akraba yokmu ankarada
Aman yok de iste ise yaramadiktan sonra napiim.Varda ise yarar yok
Aynen vallaAman yok de iste ise yaramadiktan sonra napiim.
Aman yok de iste ise yaramadiktan sonra napiim.
Bende oglumu uyutmaya calisiyodum uyudu cok sukurKusura bakma yazamadim benim öküzü yemlemem gerekti
Benimki ayakta ilgi istiyor telefonu elime alincada agliyorBende oglumu uyutmaya calisiyodum uyudu cok sukur
Benimde oglan oyle. Ben ne zaman teli elime alsam elimden alip kendi kurcalamaya basliyor. Girmedigi yer kalmiyo. Millete mesj atiyo sipaBenimki ayakta ilgi istiyor telefonu elime alincada agliyor
Benimkide kiskaniir sanırım onla ilgileneyim diye yapiyorBenimde oglan oyle. Ben ne zaman teli elime alsam elimden alip kendi kurcalamaya basliyor. Girmedigi yer kalmiyo. Millete mesj atiyo sipa
E yani annesi nazli bebisler naz yapiyolar bizeBenimkide kiskaniir sanırım onla ilgileneyim diye yapiyor
Biz kine naz yapsakE yani annesi nazli bebisler naz yapiyolar bize
Valla o konuda cok haklisin. Azcik naz yapsak basimiza kakarlarBiz kine naz yapsak
Ben o gün az trip attin yemedigim laf kalmadı bi benmi çocuk bakiyomusumValla o konuda cok haklisin. Azcik naz yapsak basimiza kakarlar
Ay benimkide ayni. Buraya yazmistim gecen gun agladim o kadar hbri bile olmadi. Saatler sonra aglamaktan kizarmis gozlerimj gorunce Neyin var diye sordu bende bisi yok dedim onuda hic ole tepkili falan solemedim yani anam ertesi gun bi baktim bu bana trip atiyo neymIs soru sormus cvp vermemisim. De get be seblemi ugrascam dedim icimden hala konusmuyoruz. Ben onun derdinj biliyom da boyle yaptikca iyice sinir ediyo beniBen o gün az trip attin yemedigim laf kalmadı bi benmi çocuk bakiyomusum
Sorma benimkide dünden beri pek dertli sorma başımıza gelenleri facebook a resim yukleyemiyormus.ofroda gittiler ya facebookta ilan edemedi.onla ugrascam diye eve bakmıyor yanında bizi dograsalar ruhu duymazAy benimkide ayni. Buraya yazmistim gecen gun agladim o kadar hbri bile olmadi. Saatler sonra aglamaktan kizarmis gozlerimj gorunce Neyin var diye sordu bende bisi yok dedim onuda hic ole tepkili falan solemedim yani anam ertesi gun bi baktim bu bana trip atiyo neymIs soru sormus cvp vermemisim. De get be seblemi ugrascam dedim icimden hala konusmuyoruz. Ben onun derdinj biliyom da boyle yaptikca iyice sinir ediyo beni
Bak simdi bu cok onemli bi konu ama . Dunya gundemi kocanin foto yuklememesi yuzunden durmus. Piyasalar berbat. Birak adamida yuklesinSorma benimkide dünden beri pek dertli sorma başımıza gelenleri facebook a resim yukleyemiyormus.ofroda gittiler ya facebookta ilan edemedi.onla ugrascam diye eve bakmıyor yanında bizi dograsalar ruhu duymaz
Ben zaten ofroda gidince sınırın bir his olduydu şimdide geldiğinden beri resim de resim hi soramadim falan ofroadda naptiniz diye.bugün diyoki pek düğünün senin neyin var.Zıkkımın kökü. Bunalmış olabilirmuyim acaba.ha bide bugün beyfendinin ağrısı geri başlamışBak simdi bu cok onemli bi konu ama . Dunya gundemi kocanin foto yuklememesi yuzunden durmus. Piyasalar berbat. Birak adamida yuklesinaman ya erkek diilmi iste. Facebook diyince zaten sinir tepeme cikiyo bide ustune foto falan ayyy
Allah allah odroadlada ne ilgisi olabilirki.Ben zaten ofroda gidince sınırın bir his olduydu şimdide geldiğinden beri resim de resim hi soramadim falan ofroadda naptiniz diye.bugün diyoki pek düğünün senin neyin var.Zıkkımın kökü. Bunalmış olabilirmuyim acaba.ha bide bugün beyfendinin ağrısı geri başlamış
Aman benimki anca beni avmlere gotuur ordada kendine biseyler bakar ben bakınca sınır eder geri geliriz.sen seninkinin anlatiirsunya burda senin için bi uzuluyoum o adamada iyiden iyiye gıcık oluyorumAllah allah odroadlada ne ilgisi olabilirki.allahim bu erkeklerin kendi keyiflerini dusunup karilarini bakixi gibi gormeleri beni oldurexek. Benimki bugun gec geldi eve. Ne halt yedi kim bilir disarda. Benise bi yerlere gotur desem bin deredwn su getirir.
Aman gicik olunca bisiler degisse en cok ben gicik oluyom da bisi degismiyo. Adam kutuk resmen en ufak bi degisim gostermwye de niyeti yok. Sinir oluyorum ama krndime yapiyorum adamin ruhu duymuyo ki. Ay avm diyince aklima ne geldi. benim eltimleri ziyarete gittik daha cocuk falan yokken. Orda onlarla avmyr gittik. Gorumcem kuzen falan da var. Kizlar onden yuruyelim dedim hepimiz sigmiuoruz sonucta ip gibi. Esimle kayinbiraderde arkada kaldilar. Beni herkesin icinde bi tersledi bu. Nasil onun onunden yururmusum. Kadin dedigin kocasinin onunden yurumezmis. Rezil etti gunumu. 1ay kaldik orda 2 kere ciktik disari oda burnumdan geldi zaten.Aman benimki anca beni avmlere gotuur ordada kendine biseyler bakar ben bakınca sınır eder geri geliriz.sen seninkinin anlatiirsunya burda senin için bi uzuluyoum o adamada iyiden iyiye gıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?