2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Odun. Geçtiğimiz yüzyılın başlarına çok yakisirmisti bu senin koca.hepsi ayrı bir model ayrı bir cins arkadas

Odun. Geçtiğimiz yüzyılın başlarına çok yakisirmisti bu senin koca.hepsi ayrı bir model ayrı bir cins arkadas
Kiz adam agziyla diyo zaten ben eski devirleri ozluyorum o zamanki evlilikleri istiyorum diye. Tabi o zaman 4 kari aliniyomus ya. Adami ancak keser. Ben cocuk dogurup islrri yapan ilk kadin olurdum dierleride ancak gonul egledigi guldugu eglendigi her iyiligi yasayan kumalar. Sanki cok yasadi cok biliyo o gunleri

A
Allah onu bildiği gibi yapsın ağzından yediği burnundan aksin

A

Allah onu bildiği gibi yapsın ağzından yediği burnundan aksin
Aman ya ne hali varsa gorsun. Ayni evde 2 yabanci gibj yasayip gidiyoz resmen. Bazen diyorum evde olmasam yoklugumu farkedermi acaba ya da hangi sebepten farkeder.

Ev işinde bisey lazım olunca muhtemelen.
Evde kv var ya sonucta o da yapar istediklerini bana ihtiyaci yokki. Bi ara bi egitim icin sehir disina gitti bu. 1ay surdu bu kurs. Bide oturdugumuz sehre 1.5 saatlik bi mesafe. Cocuk falan yok o zaman daha. 2 hafyadir falanda gorusmedik. Nasil ozluyorum ama beni hic aramiyo ben aramazsam falan. Ben dertleniyorum bi yandan ona ozluyorum gorusemiyoruz diye. Oda cok yogunum ders calisiyorum sinavi gecmek icin falan diyo bide arkadaslarinin yaninda konusmaz benle. Neyse iste aradan 2 hafta gecti ben bunu aradim bi aksam acmadi bidaha aradim mesgule atti yine aranadi bende dedim demekki yine arkadaslariiyla. Neyse ertesi gun kv demesinmi kocan kayinbiraderlerin oraya gitmis yigenlerini ozlemis diye. Ki o sehir oldugy yerden 6 saat uzakta. Ben bunu duyunca uzuntuden astim atagi gecirdim. Ambulansla hastaneye kaldirildim. Hbri alinca 8 saatlik yolu 5 saatte geldi. Ama gecmis ola

Sizin ipler iyice kopmus
Ya daha neler var onlari da bilsen siz evli oldugunuzdan eminmisin dersin. Bunlari esime anlatiyorum bazen bak bu bu sebeplerden bana sevginin bitigini dusunuyorum diyorum. Beklentilerimi soyluyorum yine beni suclicak bisi buluyor. Nasi oluyor bu analamiyorum ya.

Aman benimkide aynı şimdi ben ona birşey söylüyorum ya o duymak istediğini duyuyor ben tabi deli oluyorum o yüzden artık konuşmayı biraktim

Aman benimkide aynı şimdi ben ona birşey söylüyorum ya o duymak istediğini duyuyor ben tabi deli oluyorum o yüzden artık konuşmayı biraktim
Senle bendemi bisi varda biz parmagimizda oyntmiyoz bu kocalaru. Yada bizimkiler fazla okuzde insanliktanmi analamiyolar. Hos beninkinin burcuda kendi gibi okuz olunca cok normal heralde

Senle bendemi bisi varda biz parmagimizda oyntmiyoz bu kocalaru. Yada bizimkiler fazla okuzde insanliktanmi analamiyolar. Hos beninkinin burcuda kendi gibi okuz olunca cok normal heralde
Anam biz iyi niyetliyiz kocalar öküz sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…