- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.041
Evet ya ona gicik olmayan yokturNiyeki sende mi gicik oluyon. Ya zaten konusacak kimsem yok surda iki cekistirip rahatliyom
Hosgeldinnn bende geldim mmSlmben geldim(sanki kimin umrunda)
Hosbulduk bebis uyumadimi git uyu kizHosgeldinnn bende geldim mm
Bugun misafirim vardi yarim saat önce aradi sana ugramak istiyorum dedi bende buyur gel dedim (yabanci) anam yarim saatte evi sildim supurdum bulasiklari hallettim valla motor taktim kendime
Ha uyudu ha uyuyacak uyusa sabah kahvaltiya kayinbabam gelecek börek hazırladim sabah pisircem bide kahvaltiliklari yenileyip çaydanlığı falan da yıkandıktan sonra son hamle etrafı toplayıp uyumayı planlıyorumHosbulduk bebis uyumadimi git uyu kiz
Gittikce uzmanlasiyozaynen biri gelecem dedi mi roket hızıyla iş goruruz aynı hızı gün içinde uygulasak ohoo
Iyi yapmissin kolay olur sabah bebekleee guven olmuyo uyumuyolar bide misafir geldimi oho evi herzaman toplu tutmak lazimHa uyudu ha uyuyacak uyusa sabah kahvaltiya kayinbabam gelecek börek hazırladim sabah pisircem bide kahvaltiliklari yenileyip çaydanlığı falan da yıkandıktan sonra son hamle etrafı toplayıp uyumayı planlıyorumsabaha isim kalmasın diye geceden hazırlık
Eh el mahkum dimi anamin evinde bi iş yapmazdım oysa gerçi şimdi de bana geldi mi girişiyor evi temizlemeye kırk yil yaşam gene onun gibi olmuyorGittikce uzmanlasiyoz
Bizim kızın saatleri belli aşağı yukarı sabah saatlerinde uyuyor gerçi ben uyanmasına fırsat vermuyorum o uyurken biberonu ağzına tikiyirum uykuda cok cok çekiyor karnı doyuyor o uyanmadanIyi yapmissin kolay olur sabah bebekleee guven olmuyo uyumuyolar bide misafir geldimi oho evi herzaman toplu tutmak lazim
Oh masallah kuzuya akilli bidik kolay olur senin icinBizim kızın saatleri belli aşağı yukarı sabah saatlerinde uyuyor gerçi ben uyanmasına fırsat vermuyorum o uyurken biberonu ağzına tikiyirum uykuda cok cok çekiyor karnı doyuyor o uyanmadanşimdi 3 e kadar beni ugrastirir sonra kafayı bi koyar kalkmaz kalksa da gözü kapalı sütü içer uykuya devam 12 ye kadar
Ay evet cok sukur maşallah senin ki nasıl düzeni var miOh masallah kuzuya akilli bidik kolay olur senin icin
Evet genelde ayni saatlerde uyuyo tabi gazi engel olmazsaAy evet cok sukur maşallah senin ki nasıl düzeni var mi
Oh maşallah masallah :) hayret bugünEvet genelde ayni saatlerde uyuyo tabi gazi engel olmazsa
Kocasina saydirdi saydirdi rahatladi gitti uyumaya
Ay okudum okudum çekilir dert değil valla allah kocasına akıl ona sabır versin çok zor katlanmak böylesineKocasina saydirdi saydirdi rahatladi gitti uyumaya
Evde tadilat oldu mu nefret ediyorum hele bebekle zulüm uykusuz anneler 3 e çıktık yokmu arttıranBizim de bugun duzenimiz sasti ya. Ogle saatlerindeki uykusunu disarsa gecirdi o nedenle tam alamadi uykuyu. Aksam yatti uyudu tam olarak.. 12de kalkti.. simdi kaca kdr otururuz bilmiyrm.
Salonda tamirat var 1 haftadir ortalik dandini fenalik geldi y.odasinda yasamaktan.. cumaya anca biter napicam daha kac gun var ya! Bi de aşımiz var cars.gunu..yandikki ne yandik he
Insallah asiyi cok rahat atlatirsiniz normal evde durulmuyo bide tamirat kolayliklarBizim de bugun duzenimiz sasti ya. Ogle saatlerindeki uykusunu disarsa gecirdi o nedenle tam alamadi uykuyu. Aksam yatti uyudu tam olarak.. 12de kalkti.. simdi kaca kdr otururuz bilmiyrm.
Salonda tamirat var 1 haftadir ortalik dandini fenalik geldi y.odasinda yasamaktan.. cumaya anca biter napicam daha kac gun var ya! Bi de aşımiz var cars.gunu..yandikki ne yandik he
Biz gündüz nerdeyse hergun disardayiz karı koca gezmeyi çok severiz bebegi de kendimize benzettik sıkı sıkı giydirip bebek arabasına koyuyorum mis gibi sürtüyozInsallah asiyi cok rahat atlatirsiniz normal evde durulmuyo bide tamirat kolayliklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?