2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Arkadaslar bebegm son 1 haftadr emdkden sonra karin guruldamasi asiri fazla oluyor bu konu ile ilgsi bilgsi olan var mi sebebi nedr

Arkadaslar bebegm son 1 haftadr emdkden sonra karin guruldamasi asiri fazla oluyor bu konu ile ilgsi bilgsi olan var mi sebebi nedr
Bağırsakları çalışıyor o sesler ondan geliyor canım bizde de var ben iyi biseydir diye düşünüyorum bağırsakları güzel çalışıyor kaka yapma güçlüğü çekmiyor daha ne dimi

Biz gündüz nerdeyse hergun disardayiz karı koca gezmeyi çok severiz bebegi de kendimize benzettik sıkı sıkı giydirip bebek arabasına koyuyorum mis gibi sürtüyoz
Ben de bana kalsa cikaricamm da esim cok tedirgin odu kopuyo bisey olcak die cokaz cikiyoruz o yuzden

Kizlar sizde de kabizlik ve dolayisiyla kanama/hemoroit var mi.. ben dayanamiyorum artik hergun kabizim ve cok aciyo makatim..bitek ben mi boyleyim yoksa normal mi bu durum (sezeryan dogum yaptm)

Kizlar sizde de kabizlik ve dolayisiyla kanama/hemoroit var mi.. ben dayanamiyorum artik hergun kabizim ve cok aciyo makatim..bitek ben mi boyleyim yoksa normal mi bu durum (sezeryan dogum yaptm)
Bende hemoroit yok ama kabizlik oluyo bazen senin kabiz olmaman lazim ozaman keten tohumu kaynatip yiye bilirsin

Canm pirincsiz pirasa yap ekmeksiz ye bn 15 gun cektm pirasa yagli oldgu icn bagrsaklari yumusatyr

Hamilelikte de olur diyorlardı bende olmadı bende sezeryan doğum yaptım ne kabızlık ne hemiroid sıkıntısı yasamadim hamdolsun daha oncede n var mıydı sende

fermante acısını bildiğim için konuya karışmadan duramadim canım.aksamdan bi tane kuru inciri bir bardak ılık suyun içine koy sabah aç karnına inciri ye suyu da iç üstüne.en az 15 gün yap bunu ihmal etme.sonra da bana dua edersin.. :) geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…