- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.061
Oh iyi yapiyonuz burasi buz gibi disari cikmiyom havalar isinsin bizde gelmeyiz eveBiz gündüz nerdeyse hergun disardayiz karı koca gezmeyi çok severiz bebegi de kendimize benzettik sıkı sıkı giydirip bebek arabasına koyuyorum mis gibi sürtüyoz
Burada da günlük güneşlik değil ama kar yağmur da yok tabi soğuk var sıkıca giydirip çıkınca sorun olmadı daha kırkı çıkmadan başlamıştk bizOh iyi yapiyonuz burasi buz gibi disari cikmiyom havalar isinsin bizde gelmeyiz eve
Bağırsakları çalışıyor o sesler ondan geliyor canım bizde de var ben iyi biseydir diye düşünüyorum bağırsakları güzel çalışıyor kaka yapma güçlüğü çekmiyor daha ne dimiArkadaslar bebegm son 1 haftadr emdkden sonra karin guruldamasi asiri fazla oluyor bu konu ile ilgsi bilgsi olan var mi sebebi nedr
Ay aynen bunalima girdim bi de ustune hemoroidim azdi fenalardayimEvde tadilat oldu mu nefret ediyorum hele bebekle zulüm uykusuz anneler 3 e çıktık yokmu arttıran
Ins canimInsallah asiyi cok rahat atlatirsiniz normal evde durulmuyo bide tamirat kolayliklar
Ben de bana kalsa cikaricamm da esim cok tedirgin odu kopuyo bisey olcak die cokaz cikiyoruz o yuzdenBiz gündüz nerdeyse hergun disardayiz karı koca gezmeyi çok severiz bebegi de kendimize benzettik sıkı sıkı giydirip bebek arabasına koyuyorum mis gibi sürtüyoz
Ooh iyi cesaretlisin cnm sen.. ben anneme zor gidiyrm valla (kendisi bana 1 saat uzakliklta)Burada da günlük güneşlik değil ama kar yağmur da yok tabi soğuk var sıkıca giydirip çıkınca sorun olmadı daha kırkı çıkmadan başlamıştk biz
Bende hemoroit yok ama kabizlik oluyo bazen senin kabiz olmaman lazim ozaman keten tohumu kaynatip yiye bilirsinKizlar sizde de kabizlik ve dolayisiyla kanama/hemoroit var mi.. ben dayanamiyorum artik hergun kabizim ve cok aciyo makatim..bitek ben mi boyleyim yoksa normal mi bu durum (sezeryan dogum yaptm)
Evet kakasni iki gune bir yapiyr ama hc zorlanmadanBağırsakları çalışıyor o sesler ondan geliyor canım bizde de var ben iyi biseydir diye düşünüyorum bağırsakları güzel çalışıyor kaka yapma güçlüğü çekmiyor daha ne dimi
Canm pirincsiz pirasa yap ekmeksiz ye bn 15 gun cektm pirasa yagli oldgu icn bagrsaklari yumusatyrKizlar sizde de kabizlik ve dolayisiyla kanama/hemoroit var mi.. ben dayanamiyorum artik hergun kabizim ve cok aciyo makatim..bitek ben mi boyleyim yoksa normal mi bu durum (sezeryan dogum yaptm)
Sıkı guydirdinmi hiç bisey olmaz canımBen de bana kalsa cikaricamm da esim cok tedirgin odu kopuyo bisey olcak die cokaz cikiyoruz o yuzden
Hamilelikte de olur diyorlardı bende olmadı bende sezeryan doğum yaptım ne kabızlık ne hemiroid sıkıntısı yasamadim hamdolsun daha oncede n var mıydı sendeKizlar sizde de kabizlik ve dolayisiyla kanama/hemoroit var mi.. ben dayanamiyorum artik hergun kabizim ve cok aciyo makatim..bitek ben mi boyleyim yoksa normal mi bu durum (sezeryan dogum yaptm)
İnsallah canm ya ilk cocuk oldgu icin tecrubem yok oda pank yapiyorSıkı guydirdinmi hiç bisey olmaz canım
Korkulacak bisey yoktur canım bizde de var dediğim gibi özellikle emerken oluyor bağırsak diye düşünüyorumBir haftadir da surekli ses gelyr karnndan bende korkyrm bsy mi var dye
Yaza acısını çıkartırsınız artikİnsallah canm ya ilk cocuk oldgu icin tecrubem yok oda pank yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?