2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Hamilelikte de olur diyorlardı bende olmadı bende sezeryan doğum yaptım ne kabızlık ne hemiroid sıkıntısı yasamadim hamdolsun daha oncede n var mıydı sende
Evet hep vardi ama hamilelikte sıkınti yasamadim.. son 1 aydir fenalardayim dunden beridir de aci biber gibi yaniyo.. sanirim zorlanmaktan damar catlagi da oldu cok canim yaniyo aglaya aglaya cikiyorum wc.den..

Incir yiyorum ama hergun degil ve kuru olarak. Suya koymadan yani. Denerim de bu kürü birakinca normal sekilde devam etti mi senin? Benim ki annal fissure cevirdi sanirim kabizlik normale dondu de bu defa da bu cikti.

Evet hep vardi ama hamilelikte sıkınti yasamadim.. son 1 aydir fenalardayim dunden beridir de aci biber gibi yaniyo.. sanirim zorlanmaktan damar catlagi da oldu cok canim yaniyo aglaya aglaya cikiyorum wc.den..
Allah yardimcin olsun valla. Benim de 2. Bebiste cikti hemoroid. Canimi aliyodu agrisi. Simdi duzeldi biraz ama bu hastalikta ataklari olan bi hastalik. Bi sure iyi sonra birden aziyo ben bi krem kullanmistim o cok iyi gelnisti. Acisini falan almisti cok rahatlamistim. Ki dusun cocuk emzirecem oturamiyodum. O krem sayesinde rahatlamistim

Incir yiyorum ama hergun degil ve kuru olarak. Suya koymadan yani. Denerim de bu kürü birakinca normal sekilde devam etti mi senin? Benim ki annal fissure cevirdi sanirim kabizlik normale dondu de bu defa da bu cikti.
Şu an bi sıkıntı yok ve benim de ilk aylarda kabızlık çoktu.. Son zamanlarda yine olur mu bilmem..

Kantaron özlü kremler iyi geliyor diye biliyorum canım allah şifa versin

Afedersinuz bende her tuvaletinde kan girmekten biktin açıda ayrı bir dert artık St yapıyorum kıza aldığımız fitilleri ben kullanıyorum

allah yardım etsin çok zor olur o amannn bilirimm

He geldim burdayim noldu
Dunden beri karnim agriyor. Dün nafaka diye bi konu açıldı bende oraya yorum yazmıştım.ama hiçbir art niyet yok yemin ederim.sonra biri geldi çar car bana konuşuyor.Allah aşkına bi oku terimi yazmıştım yoksa o tepkiyi haketmismiyim ona gore konu sahibinden özür dileyecegim

Konu adi nafaka mi dedin. Bdv de dimi

:S sen buna karar veremiyomusun bana soruyosun _?
hayır konuyu bilmiyorum etmıyorum herhangi bi taraf diğilim _?
demezlermi sanane diye :)

:S sen buna karar veremiyomusun bana soruyosun _?
hayır konuyu bilmiyorum etmıyorum herhangi bi taraf diğilim _?
demezlermi sanane diye :)
Ya okuyoum bulamıyorum yaa kendime konduramiyorum o yüzden objektif bir bakış olarak sana sordum. Sende hep beni azarliyosun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…