2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Ya okuyoum bulamıyorum yaa kendime konduramiyorum o yüzden objektif bir bakış olarak sana sordum. Sende hep beni azarliyosun yaa

oyy kıyamam terslemedim valla billa kouyu okudum sen kötü bişi dememişin valla gir iş bul demişsin babanda olsa güvenmiycen sonuçda dünyanın bin türlü hali var o kıza gelince resmen konuya atlamış sen rahat ol o kendi yaptıyla çekip gitmiş zaten senlik bişi yok !

Sağol. Allah razı olsun içimi rahatlattin.

:S sen buna karar veremiyomusun bana soruyosun _?
hayır konuyu bilmiyorum etmıyorum herhangi bi taraf diğilim _?
demezlermi sanane diye :)
Ne tersliyon sen anacim milleti bi atarli da senmisin. Kadinin karni agriyomus zaten sıkıntıdan ishal edecen

okudum tekrar tekrar üzülme sen diye :)
Allah razı olsun valla.farkettiysen ben pat diye soyleyiveriyorum aklıma geleni.soracagim varsada pat diye sorarım .o cirkef öyle yazınca yanı ona cevabını verdim onu takmiyorumda acaba hakikaten ters şekildeki yazmisim diye düşünmeye başladım.bir hoş oldum.en son biride bisey yazmisya.peki odami bana yazmış yoksa obur cirkefemi.ayy bunaldim valla bu konuyu düşünmekten.napiyosun nasılsın.burda hava çok güzel.kizimla çıkıp gezdik biz.

Bende okudum da o yazan 3.sahis olmus gercekten siz zaten mevzuyu bitormissiniz o neden karisti konuya anlamadim ya aman bosver atarli giderli bi tip belliki. Senlik bisi yok yani
Ayy valla ikinizede tesekkur ederim içim rahatladı

Hee ya sutum kesilirse
Aman ne takiliyosun ya herkes herkesin fikrini begenmek zorunda diil ama cemkirmeye de gerek yok yani. Bosver sen. Bebisin gunahi ne bide sut kesilcekmis. Kocanin face resim atamadim diye dertlenmesine dondu senin bu is

Aman ne takiliyosun ya herkes herkesin fikrini begenmek zorunda diil ama cemkirmeye de gerek yok yani. Bosver sen. Bebisin gunahi ne bide sut kesilcekmis. Kocanin face resim atamadim diye dertlenmesine dondu senin bu is
O değilde en son yazanların ikisinde kocama essek gibi bana bakacak dememe özellikle niye bozukduklarına anlam veremedim çalışmama izin veriyorsa bakacak ben napim kendim gecinecem koca parası yemicen diye bobregimimi satim

Kiz sarap ole pahali olmasa da olur. Al bi bufeden dok ustune bu kadar basit. Baska derdin var mi?
Daha iyi fikrim var hem ucuzada gelir herifin kafayı yaratım ortalık kan lekesi olsun onları temizleyim.cok acımasız gordum kendimi

Daha iyi fikrim var hem ucuzada gelir herifin kafayı yaratım ortalık kan lekesi olsun onları temizleyim.cok acımasız gordum kendimi
Acimasizligi gectim cani gordum seni. Ben benim herife bu sozleri etmiyom be o kadar yaptigina ragmen. Enisteeeee kac sen o evden kac. Senin kari cildirdi

Evet cildirdim.bunaldim.herşeyi yapabilirim bu ara çok gözüme batiyor
Cok normal bacim havalar kotu kocalar anlayissiz bebisler uykusuz olunca hem beyin hem beden bitiyo. Napsin bu kadinlar. O kadar guzel bi hava var ki cikip dolasmak istiyorum ama nerdeeee. Sanki goturecek bi koca var.

Cok normal bacim havalar kotu kocalar anlayissiz bebisler uykusuz olunca hem beyin hem beden bitiyo. Napsin bu kadinlar. O kadar guzel bi hava var ki cikip dolasmak istiyorum ama nerdeeee. Sanki goturecek bi koca var.
Biz kizimla çıkıp dolaştık gelince yoruldu uyudu bende bi duş aldım biraz rahatladim. Sende iki ufak çocuk olduğu için zor ikisini alıp çıkan ayrı dert almadan çıkan ayrı dert üstüne seninki izinde vermiyor demi yalnız cikmanada. Zor valla isin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…