- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.121
Valla o izin verse cocuklari atarim.arabalarina en azindan kvnin dukkanina kafar gider gelirim o bile degisiklik olur ama evden cikamiyom ki bide gezmeye gitcem. Ruyalar gercek olsa....Biz kizimla çıkıp dolaştık gelince yoruldu uyudu bende bi duş aldım biraz rahatladim. Sende iki ufak çocuk olduğu için zor ikisini alıp çıkan ayrı dert almadan çıkan ayrı dert üstüne seninki izinde vermiyor demi yalnız cikmanada. Zor valla isin
Senin bu herifin seni evden çıkartmamak nedeni neymiş tam olarakValla o izin verse cocuklari atarim.arabalarina en azindan kvnin dukkanina kafar gider gelirim o bile degisiklik olur ama evden cikamiyom ki bide gezmeye gitcem. Ruyalar gercek olsa....
Senin bu herifin seni evden çıkartmamak nedeni neymiş tam olarak
Bana soyledigi yasadigimiz yerin insan profilinden pek hoslanmiyor olmasiymis. Cok dedikoduculer falan tamam da dedikodumu yapacaklar diye eve niye tikiliyorum ben onu anlamadim. Simdi de yapiyolar dedikodumuzu ne fark ediyo ki. Bide hadi konu komsuya gondrrmiyo okuldaki arkadaslarimada gondermiyo. Onlarla zaten hergun okulda beraberiz evlerine gidince nolacaksaSenin bu herifin seni evden çıkartmamak nedeni neymiş tam olarak
Bahaneler bahaneler yaniBana soyledigi yasadigimiz yerin insan profilinden pek hoslanmiyor olmasiymis. Cok dedikoduculer falan tamam da dedikodumu yapacaklar diye eve niye tikiliyorum ben onu anlamadim. Simdi de yapiyolar dedikodumuzu ne fark ediyo ki. Bide hadi konu komsuya gondrrmiyo okuldaki arkadaslarimada gondermiyo. Onlarla zaten hergun okulda beraberiz evlerine gidince nolacaksa
Aynen valla. Biz bunun msjlarini yakaladigimde bi tartistik bana diyo ki zaten disarda bi haltlar yesem hemen duyarsin gelir sana yetistirirler. Dedim sanki evden cikiyomda millet beni gorecek bide bana yetistirecek. Ben kimi gorecem de yetistirecekler acaba . Benim karisi oldugumu biliyolarmida gelip yetistirecekler. Belkide bundan cikarmiyo ne biliim ki.Bahaneler bahaneler yani
Ne zamana kadar dayanacaksan su adama.Aynen valla. Biz bunun msjlarini yakaladigimde bi tartistik bana diyo ki zaten disarda bi haltlar yesem hemen duyarsin gelir sana yetistirirler. Dedim sanki evden cikiyomda millet beni gorecek bide bana yetistirecek. Ben kimi gorecem de yetistirecekler acaba . Benim karisi oldugumu biliyolarmida gelip yetistirecekler. Belkide bundan cikarmiyo ne biliim ki.
Maddiyat var ucunda sonucta. Ucretsiz izin aldumda nasil sıkısti odemelerde. Gunumuz sartlarinda 2bin 500liraya yakin para az para diil sonucta. Bide ise kendisi goturur. Ogle arasi gelir alir.yemekten sonra geri goturur cikista gene gelir alir. Bide brans ogretmenlerinin hepsi bayan. Erkek hocalarin hepsiylede tanisiyor. Hepsi evli barkli adamlar. Okul ortamim iyi yani ondan sanirim. Diger okulumda gicik oldugu tipler var diye her tenefus arardi benle konus onlar gelip senle konusmasin derdi.İyi okula ise gonderiyor seni
Valla oda arik icimdekilerin ne zaman bitecegine bagli. Bisiler bitmeden ayrilirsa sonra geri donusu falan dusunebiliyo insan hani acaba olur mu yurur mu diye. Bide etrafin baskisi falan. Ama bisiler bitince olmicani biliyosun herkese bunu gosteriyosun o zaman ne baski oluyo nede sen acaba diyosun. Onun icin bekliyorum herseyin tukenmesiniNe zamana kadar dayanacaksan su adama.
Ağır kıskanç yanı.çekilmez ya. 2500 lira iyi para çoğu insan bunun daha adıyla ev geçindiriyor bide bunu fark etse. Bir kadın 2500 lirayla neler yapabilir diyeMaddiyat var ucunda sonucta. Ucretsiz izin aldumda nasil sıkısti odemelerde. Gunumuz sartlarinda 2bin 500liraya yakin para az para diil sonucta. Bide ise kendisi goturur. Ogle arasi gelir alir.yemekten sonra geri goturur cikista gene gelir alir. Bide brans ogretmenlerinin hepsi bayan. Erkek hocalarin hepsiylede tanisiyor. Hepsi evli barkli adamlar. Okul ortamim iyi yani ondan sanirim. Diger okulumda gicik oldugu tipler var diye her tenefus arardi benle konus onlar gelip senle konusmasin derdi.
Kiz ben 2500lirayla herseyimi yaparim. Oturdugum yer kucuk benim 2 cocukla tutacagim en luks ev 500lira diildir kirasi.bi o kadar da fatura odesem ki odememem ama kisin yakiti falan desen ettimi 1000 500 de mutfak masrafim falan olsa geriye kalanlada herseyimi bol bol yaparim.ki ben ek ders kurs ozel der hicbisi eklemedim bu gelire bide oyle seyler yapsam zengin olurumAğır kıskanç yanı.çekilmez ya. 2500 lira iyi para çoğu insan bunun daha adıyla ev geçindiriyor bide bunu fark etse. Bir kadın 2500 lirayla neler yapabilir diye
Bende onu diyorum hiç aklına gelmiyomuki bunun bu kadın dayanamaz beni bosar diyeKiz ben 2500lirayla herseyimi yaparim. Oturdugum yer kucuk benim 2 cocukla tutacagim en luks ev 500lira diildir kirasi.bi o kadar da fatura odesem ki odememem ama kisin yakiti falan desen ettimi 1000 500 de mutfak masrafim falan olsa geriye kalanlada herseyimi bol bol yaparim.ki ben ek ders kurs ozel der hicbisi eklemedim bu gelire bide oyle seyler yapsam zengin olurum
Oda benim sabrimi biliyo cnm. Ona guveniyodur ama her sabrin bi sonu illaki vardir bunu da dusunmesi lazim.Bende onu diyorum hiç aklına gelmiyomuki bunun bu kadın dayanamaz beni bosar diye
O kesin peygamber sabri var sende.Oda benim sabrimi biliyo cnm. Ona guveniyodur ama her sabrin bi sonu illaki vardir bunu da dusunmesi lazim.
Benim normalde sakin bi yapim vardir canim ama patladimmida yikar gecerim. Esim bilir bunu. Bide kafa olarak bosanmak bana ters sonuna kadar zorlarim biseyi bunuda biliyor bunlara guveniyor sanirim bu sakinliklae evliligi yurutecem diye cabalar bide 2 cocukla nereye gidecekki kafasinda ama sunu unutuyor sakin atin ciftesi sert olur. Durur durur bi patlarsam 10 cocuk olsa gozum gormez.O kesin peygamber sabri var sende.
Siz nasıl evlendinizBenim normalde sakin bi yapim vardir canim ama patladimmida yikar gecerim. Esim bilir bunu. Bide kafa olarak bosanmak bana ters sonuna kadar zorlarim biseyi bunuda biliyor bunlara guveniyor sanirim bu sakinliklae evliligi yurutecem diye cabalar bide 2 cocukla nereye gidecekki kafasinda ama sunu unutuyor sakin atin ciftesi sert olur. Durur durur bi patlarsam 10 cocuk olsa gozum gormez.
Biz ayni okulda calisiyorduk orda tanistik. Once arkadas olarak tanidik birbirimizi is sonra iliskiye donduSiz nasıl evlendiniz
Donmeyipte orada bir yerde kalsaymis ti iyiymisBiz ayni okulda calisiyorduk orda tanistik. Once arkadas olarak tanidik birbirimizi is sonra iliskiye dondu
Sevgiliykenki gibi kalsa ben kocami basimin ustunde tasirdim simdi. Inanilmaz anlayisliydi. Ben baska sehire atanmistim o burda kalmisti 1 gun dersim olmuyodu benim okuldan izin alir her hafta beni gormeye gelirdi. Sen sıkılıyorsundur diyip tatillerde baska baska yerlere gotururdu beni. Ben simdiye kadar gittigim bi cok yere o donemde gitmisimdir. Ben buraya gelirdim yanina yeni ne kadar yer varsa gotururdu kafe lokanta magaza hepsini gezerdik. Alisverisimi yapardi sen orda teksin ugrasma diye. Arkadaslarimizla gece disari cikardik. Sohbet ederdik bisiler konusur paylasirdik. Ben o haline aldandim.Donmeyipte orada bir yerde kalsaymis ti iyiymissevgoliyken nasıl biriydi
Senin herif ya çok iki yüzlü biriymisti ya da evlilik onu bozmuş büyü falan mı yaptılar acabaSevgiliykenki gibi kalsa ben kocami basimin ustunde tasirdim simdi. Inanilmaz anlayisliydi. Ben baska sehire atanmistim o burda kalmisti 1 gun dersim olmuyodu benim okuldan izin alir her hafta beni gormeye gelirdi. Sen sıkılıyorsundur diyip tatillerde baska baska yerlere gotururdu beni. Ben simdiye kadar gittigim bi cok yere o donemde gitmisimdir. Ben buraya gelirdim yanina yeni ne kadar yer varsa gotururdu kafe lokanta magaza hepsini gezerdik. Alisverisimi yapardi sen orda teksin ugrasma diye. Arkadaslarimizla gece disari cikardik. Sohbet ederdik bisiler konusur paylasirdik. Ben o haline aldandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?