- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.141
Olabilir halasi gil yapar oyle seyler cok muska topladik evden gerci onlar kv ile kb icinmis ama bellimi olur belki bizede dokunmustur bi ucu. Yok kiz kimse 2 yil o kadar oynayamaz. Bide o zamanda kiskancti ama en azindan kendisiyle bisiler yapiyoduk ben umursamiyodum. Simdi hem kiskanc hem kendi de ilgisiz o dellirtiyo beniSenin herif ya çok iki yüzlü biriymisti ya da evlilik onu bozmuş büyü falan mı yaptılar acaba
Ben bilmemarkadaşlar normal doğum sonrası ne zaman ilk ağdanızı yaptırdınız? dikiş yeri sıkıntı olurmu acaba
Valla canim ben agda yapmadigim icin bisi diyemicem ama 40indan sonra bi sıkınti olacagini sanmamarkadaşlar normal doğum sonrası ne zaman ilk ağdanızı yaptırdınız? dikiş yeri sıkıntı olurmu acaba
Ozel baslik ne kiz?
Kiz agda yapsam bilcem de ben agda yapmiyom
Sanmam sonucta yara kapandi artik sezeryanli arkadaslar sıkınti olmadi dedi ama sonucta dikis yerleri farkli:) teşekkür ederim arkadaşlar. 40 geçti oldu baya. sorun olmaz o halde.
Hangi özel baslikOzel baslik ne kiz?
O kade zaman geçtiyse birşey olmaz bende kırkım çıkınca yaptirmistim:) teşekkür ederim arkadaşlar. 40 geçti oldu baya. sorun olmaz o halde.
Kiz yazmisin ya cok istedim ozel basligimin olmasini diye onu soruyomHangi özel baslik
benim hala lohusa kanamam bitmedi:S azaldı ama bitmedi biter bitmez giderim ozaman bendeO kade zaman geçtiyse birşey olmaz bende kırkım çıkınca yaptirmistim
Valla bisey diyemicem artikOlabilir halasi gil yapar oyle seyler cok muska topladik evden gerci onlar kv ile kb icinmis ama bellimi olur belki bizede dokunmustur bi ucu. Yok kiz kimse 2 yil o kadar oynayamaz. Bide o zamanda kiskancti ama en azindan kendisiyle bisiler yapiyoduk ben umursamiyodum. Simdi hem kiskanc hem kendi de ilgisiz o dellirtiyo beni
Git git bisi olmaz artikbenim hala lohusa kanamam bitmedi:S azaldı ama bitmedi biter bitmez giderim ozaman bende
SozUn bittigi yerdeyizValla bisey diyemicem artik
Ha onu hanı isimlerin altında herkes bisy yazıyordu ya bende üye yazıyordu onlara cok ozeniyordumKiz yazmisin ya cok istedim ozel basligimin olmasini diye onu soruyom
He senin herifle hiç tanışıyoruz ama beni tüketti ruhundaki son hayat enerjisini emdi vallaSozUn bittigi yerdeyiz
Hey allahim ya bende bilmiyom bende de aktif uye yaziyo napiim simdi adam dogru soyluyp cok aktif bi uyeyimHa onu hanı isimlerin altında herkes bisy yazıyordu ya bende üye yazıyordu onlara cok ozeniyordumama nerden öyle yazıldığını bilmiirdum buyn buldum nerden yazıldığını ama bu seferde ne yazacagimi bulamadim bende bunu yazdin
Beni dusun bide ama nasil bi enerjim varsa nukleer santral gibiyim en buyuk enerji en buyuk tahribat.He senin herifle hiç tanışıyoruz ama beni tüketti ruhundaki son hayat enerjisini emdi valla
Nükleer santralin patlaması felaketler dogurur.Beni dusun bide ama nasil bi enerjim varsa nukleer santral gibiyim en buyuk enerji en buyuk tahribat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?