- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.161
E onuda kocam dusunsun en yakinimda o var ne kadar yakin o kadar yikim.Nükleer santralin patlaması felaketler dogurur.
Yukarda hanı ismimuz varya en yukarda ona tikliirsun orda kişisel bilgiler var ona tikliyorsun orda duzeliyorHey allahim ya bende bilmiyom bende de aktif uye yaziyo napiim simdi adam dogru soyluyp cok aktif bi uyeyim
Buldum canim bende ama degistirmicem . Sonucta gayet dogru bisi yaziyoYukarda hanı ismimuz varya en yukarda ona tikliirsun orda kişisel bilgiler var ona tikliyorsun orda duzeliyor
Ben büyüyünce popüler üye olucamBuldum canim bende ama degistirmicem . Sonucta gayet dogru bisi yaziyo
Ben en populer uye olucam iste banane bananeBen büyüyünce popüler üye olucam
Sen en Bilge üye olacaksınBen en populer uye olucam iste banane banane
Zey-mur bunu begendiSen en Bilge üye olacaksın
Hoşuna gitti değil mi.köfte horZey-mur bunu begendi
Gitti tabi kizim ben bu bilgeligi kolay kazanmadim. Bi yerim yirtildi 2 cocuk dogurcam diyeHoşuna gitti değil mi.köfte hor
Kocaman laf çalıyorum " sanki bi sen iki çocuk dogurdun"Gitti tabi kizim ben bu bilgeligi kolay kazanmadim. Bi yerim yirtildi 2 cocuk dogurcam diye
Yoo ama her 2 cocugu olan biyerini yirtmiyo veee bilge olmuyo haaa haaa haaaKocaman laf çalıyorum " sanki bi sen iki çocuk dogurdun"
Kız frkindamisin iki gundur buralara Yalnızız böbreğimi çalıp kacsan kimsenin ruhu duymazYoo ama her 2 cocugu olan biyerini yirtmiyo veee bilge olmuyo haaa haaa haaa
Farkindayim da sen farkindamisin sen bugun bobregini satmaya taktinKız frkindamisin iki gundur buralara Yalnızız böbreğimi çalıp kacsan kimsenin ruhu duymaz
He ya piyasası nedir acaba kaça giderki bi bobrekFarkindayim da sen farkindamisin sen bugun bobregini satmaya taktin
Senin bobrekler karttir kiz napiim ben benim gibi tazeye taze bobrekk yarasirHe ya piyasası nedir acaba kaça giderki bi bobrekihtiyacın varsa uygun bi fiyata anlasabiliriz
Senin bobrekler karttir kiz napiim ben benim gibi tazeye taze bobrekk yarasir
Vay demek kavga istiyorsunBen senin o dilini koparirim
Cok sakin buralar belki kavgayi duyan gelirVay demek kavga istiyorsun
İyi oldu ama ne güzel dertlestikCok sakin buralar belki kavgayi duyan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?