- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.181
Burda bi arkadas vardiCok sakin buralar belki kavgayi duyan gelir
Biz iki ayarsiz birbirimizi ayarliyoruzKızlar ilişkiniz çok inişli çıkışlı aynı sayfada hem iltifat hem tehdit var. Bu kocalar ayarinizi mi bozdu ne
Dimi amaBuz birbirimizi böyle seviyoruz
Herhalde yanı anlamazlar onlar kardessDimi ama
Biz anliyoz bacim birbirimiziHerhalde yanı anlamazlar onlar kardess
ZeymurrrrrrrBiz anliyoz bacim birbirimizi
EfemZeymurrrrrrr
Kizz beni süt korumamisti iki ay adet gordum ben sonra girmediydim bi gün nolur nolmaz diye
Bisi anladiysam zenci oliim. Hamilemisin yaniKizz beni süt korumamisti iki ay adet gordum ben sonra girmediydim bi gün nolur nolmaz diyetest yapım negatif çıkmıştı.sonra yine adet gordum.o testi annemgil de yaptığım için saklamistim demin atım diye elime alınca bi baktım orda silik bir çizgi var.
Valla bende arap olayimBisi anladiysam zenci oliim. Hamilemisin yani
Ya yok ben olayi anlamadim sen ne zaman yaptin testiValla bende arap olayim
Bak eylül adet gordum ekim adet gordum kasım ve aralıkta gormedim soba test yaptım negatifti. Testi cantama koydum ocakta adet oldum. Şimdi testi çöpe atım diye aldım orda bi cizgi olmuş.adetimdr böyle damla damla fazla değil.o çizgi beklenen pembe çizginin yoksa kurumuş idrarmi acepYa yok ben olayi anlamadim sen ne zaman yaptin testi
Testi yapali 1ay olmus anacim yok o 2. Cizgi sayilmaz.banada olmustu daha evvel 1gun sonra 2. Cizgi vardi ama hamile falan diildimBak eylül adet gordum ekim adet gordum kasım ve aralıkta gormedim soba test yaptım negatifti. Testi cantama koydum ocakta adet oldum. Şimdi testi çöpe atım diye aldım orda bi cizgi olmuş.adetimdr böyle damla damla fazla değil.o çizgi beklenen pembe çizginin yoksa kurumuş idrarmi acep
Ama gounce içim bir hoş oldu küçük tansiyonun bire büyük tansiyonum 20 te çıktı tepeden kaynar sular dökülüp ev dönmeye başladı.soğuk soğuk terledimTesti yapali 1ay olmus anacim yok o 2. Cizgi sayilmaz.banada olmustu daha evvel 1gun sonra 2. Cizgi vardi ama hamile falan diildim
Yoj yok rahat ol dicemde bunu soyleyen de kocasi korunurken hamile kalan bi kadinAma gounce içim bir hoş oldu küçük tansiyonun bire büyük tansiyonum 20 te çıktı tepeden kaynar sular dökülüp ev dönmeye başladı.soğuk soğuk terledim
Harbinden sokluk bi durum. Hunharca guldum valla.yavrucum sen o kocanın beyine guvendin.Yoj yok rahat ol dicemde bunu soyleyen de kocasi korunurken hamile kalan bi kadinbende testin son kullanma tarihi yaklasmis cope atmiim oylesine yapiim dedim bi baktim cift cizgi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?