2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Hatunlar biliyorum size sormak için belki erken ama mutlaka sorup soruşturmuşsunuzdur.. Normal doğumdan sonra malum bölge ve olayların gerçekten eskisi gibi oldugunu dusunuyor musunuz?

Hatunlar biliyorum size sormak için belki erken ama mutlaka sorup soruşturmuşsunuzdur.. Normal doğumdan sonra malum bölge ve olayların gerçekten eskisi gibi oldugunu dusunuyor musunuz?
Bana sormak icin hic erken diil cnm ben 2 normal dogum yapmis biriyim. 2.den sonravdaha siftahimiz yok onun icin biso diyemem ama ilkinden sonra ilk zamanlar evet biraz degisiklik oluyo. Yada belkide sadece psikolojik olarak ole hossediyosun ama zamanla eski donemlere donuyosun tabi erkek icinde olemi bilmiyorum

İşte gerçek anlamda merak ettiğim şey bu ki bi cok eş bu konuda konusmaz... Ama ben biliyorum benim eşim için ve tahminimce bir cok erkek için önemli bi konu :/ ne zOr bu kadın olmak ya

İşte gerçek anlamda merak ettiğim şey bu ki bi cok eş bu konuda konusmaz... Ama ben biliyorum benim eşim için ve tahminimce bir cok erkek için önemli bi konu :/ ne zOr bu kadın olmak ya
Ya soyle benim esim hic takilmadi o mevzuya o yuzden baska erkekler ne dusunur bilemem. Benim kocamin bana soyledigi cocuk dogurmus kadinsin genc kiz hallerini beklemiyorum zatwn normal dogumu esimde cok istemisti derdi bu olsaydi istemezdi heralde

İnternette araştır kız.ayrıca iğneye rağmen hamile kalan birini taniyorum
Hicbiri %100 korumuyoki cnm. Ben prezervatifle hamile kaldim. Senin tanidigin igneyle kalmis burda bi arkadasi annesimi ne spiralle hamile kalmis ya i olacak olduktan sonra illa oluyo da tedbir almadim dememek iste olay

Ya soyle benim esim hic takilmadi o mevzuya o yuzden baska erkekler ne dusunur bilemem. Benim kocamin bana soyledigi cocuk dogurmus kadinsin genc kiz hallerini beklemiyorum zatwn normal dogumu esimde cok istemisti derdi bu olsaydi istemezdi heralde
Benim eşimde istiyordu eskisi gibi olmayacak dediğimde bi durakladı... Ki biliyorum onun için önemli... Sonra bi konferansa katıldı kendisi dr bu arada işte cocuk için cok sağlıklı normal olsun falan filan... Son olarak benim kararımla sezaryene karar kıldık ama işte doğum bu ne olacagı belli olmaz bide bebek için normal doğum gibi olmadığı kanıtlı bir gerçek aklıma takıldı benimde sorayım dedim son anda bi cılgınlık yapıp normale dönersem pişman olur muyum die :/

Valla kocam kusura bakmasin cocufum daha kiymetli kendisinden. Onun zevki icin doganin beni yarattigi duzene aykiri davranamam . Eger benim esimde sirf bu yuzden sezeryan deseydi karsi cikardim. Ben saglik soz konisi diilse sezeryana karsiyim. Ki bide esiniz doktor onun daha iyi bilmeai lazim. Normal dogum sonrasi o kadar guzel dikis atiyolar ki eskisinden daha dar bile olabiliyo. Doktorunuzla konusursunuz olur biter

Ben ordan 2 cocuk cikarmisim da beyimin zevkinimi dusunecem bide. Kendi cikarsinda goriim. Hic umurum diil. O beni ne kadar dusunuyo zevk aliyomuyum diye
Aaa yeter iki çocuk çıkardım iki çocuk çıkardım bi sensin zaten ordan iki çocuk çıkartan
Çok ayarlı gordum kendimi

Aaa yeter iki çocuk çıkardım iki çocuk çıkardım bi sensin zaten ordan iki çocuk çıkartan
Çok ayarlı gordum kendimi
Ama cikardim napiim yalanmi soliim simdi. Konuyi aciyonuz sonra soyleniyonuz konusmuyom be ahanda küstüm

Ben ordan 2 cocuk cikarmisim da beyimin zevkinimi dusunecem bide. Kendi cikarsinda goriim. Hic umurum diil. O beni ne kadar dusunuyo zevk aliyomuyum diye
Valla bu konu kadın içinde önemli hatta kadın için daha önemli benim zevk almadığımı düşünürse ciddi sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…