- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.201
Kocama diil taktiina guvendim de onada guven olmuyonus demekki. Bu sefer isimi ona birakmicam kendim halletcemHarbinden sokluk bi durum. Hunharca guldum valla.yavrucum sen o kocanın beyine guvendin.
Bencede öyle yap.iki uc yolla korun senKocama diil taktiina guvendim de onada guven olmuyonus demekki. Bu sefer isimi ona birakmicam kendim halletcem
Oyle yapcam da once bi doktora fitmek lazimBencede öyle yap.iki uc yolla korun sen
Onun içinde seni doktora götürecek koca lazımOyle yapcam da once bi doktora fitmek lazim
Bana sormak icin hic erken diil cnm ben 2 normal dogum yapmis biriyim. 2.den sonravdaha siftahimiz yok onun icin biso diyemem ama ilkinden sonra ilk zamanlar evet biraz degisiklik oluyo. Yada belkide sadece psikolojik olarak ole hossediyosun ama zamanla eski donemlere donuyosun tabi erkek icinde olemi bilmiyorumHatunlar biliyorum size sormak için belki erken ama mutlaka sorup soruşturmuşsunuzdur.. Normal doğumdan sonra malum bölge ve olayların gerçekten eskisi gibi oldugunu dusunuyor musunuz?
Kizi asiya goturunce soracam doktora cnm eger asi olabiliyosam bide onlar yapabiliyolarsa orda yaptiracam hemenOnun içinde seni doktora götürecek koca lazım
İşte gerçek anlamda merak ettiğim şey bu ki bi cok eş bu konuda konusmaz... Ama ben biliyorum benim eşim için ve tahminimce bir cok erkek için önemli bi konu :/ ne zOr bu kadın olmak yaBana sormak icin hic erken diil cnm ben 2 normal dogum yapmis biriyim. 2.den sonravdaha siftahimiz yok onun icin biso diyemem ama ilkinden sonra ilk zamanlar evet biraz degisiklik oluyo. Yada belkide sadece psikolojik olarak ole hossediyosun ama zamanla eski donemlere donuyosun tabi erkek icinde olemi bilmiyorum
İnternette araştır kız.ayrıca iğneye rağmen hamile kalan birini taniyorumKizi asiya goturunce soracam doktora cnm eger asi olabiliyosam bide onlar yapabiliyolarsa orda yaptiracam hemen
Ya soyle benim esim hic takilmadi o mevzuya o yuzden baska erkekler ne dusunur bilemem. Benim kocamin bana soyledigi cocuk dogurmus kadinsin genc kiz hallerini beklemiyorum zatwn normal dogumu esimde cok istemisti derdi bu olsaydi istemezdi heraldeİşte gerçek anlamda merak ettiğim şey bu ki bi cok eş bu konuda konusmaz... Ama ben biliyorum benim eşim için ve tahminimce bir cok erkek için önemli bi konu :/ ne zOr bu kadın olmak ya
Hicbiri %100 korumuyoki cnm. Ben prezervatifle hamile kaldim. Senin tanidigin igneyle kalmis burda bi arkadasi annesimi ne spiralle hamile kalmis ya i olacak olduktan sonra illa oluyo da tedbir almadim dememek iste olayİnternette araştır kız.ayrıca iğneye rağmen hamile kalan birini taniyorum
Benim eşimde istiyordu eskisi gibi olmayacak dediğimde bi durakladı... Ki biliyorum onun için önemli... Sonra bi konferansa katıldı kendisi dr bu arada işte cocuk için cok sağlıklı normal olsun falan filan... Son olarak benim kararımla sezaryene karar kıldık ama işte doğum bu ne olacagı belli olmaz bide bebek için normal doğum gibi olmadığı kanıtlı bir gerçek aklıma takıldı benimde sorayım dedimYa soyle benim esim hic takilmadi o mevzuya o yuzden baska erkekler ne dusunur bilemem. Benim kocamin bana soyledigi cocuk dogurmus kadinsin genc kiz hallerini beklemiyorum zatwn normal dogumu esimde cok istemisti derdi bu olsaydi istemezdi heralde
Valla kocam kusura bakmasin cocufum daha kiymetli kendisinden. Onun zevki icin doganin beni yarattigi duzene aykiri davranamam . Eger benim esimde sirf bu yuzden sezeryan deseydi karsi cikardim. Ben saglik soz konisi diilse sezeryana karsiyim. Ki bide esiniz doktor onun daha iyi bilmeai lazim. Normal dogum sonrasi o kadar guzel dikis atiyolar ki eskisinden daha dar bile olabiliyo. Doktorunuzla konusursunuz olur biterBenim eşimde istiyordu eskisi gibi olmayacak dediğimde bi durakladı... Ki biliyorum onun için önemli... Sonra bi konferansa katıldı kendisi dr bu arada işte cocuk için cok sağlıklı normal olsun falan filan... Son olarak benim kararımla sezaryene karar kıldık ama işte doğum bu ne olacagı belli olmaz bide bebek için normal doğum gibi olmadığı kanıtlı bir gerçek aklıma takıldı benimde sorayım dedimson anda bi cılgınlık yapıp normale dönersem pişman olur muyum die :/
Ben ordan 2 cocuk cikarmisim da beyimin zevkinimi dusunecem bide. Kendi cikarsinda goriim. Hic umurum diil. O beni ne kadar dusunuyo zevk aliyomuyum diyeEskisi gibi olmasa da olur olsun yeterki
Aaa yeter iki çocuk çıkardım iki çocuk çıkardım bi sensin zaten ordan iki çocuk çıkartanBen ordan 2 cocuk cikarmisim da beyimin zevkinimi dusunecem bide. Kendi cikarsinda goriim. Hic umurum diil. O beni ne kadar dusunuyo zevk aliyomuyum diye
Ama cikardim napiim yalanmi soliim simdi. Konuyi aciyonuz sonra soyleniyonuz konusmuyom be ahanda küstümAaa yeter iki çocuk çıkardım iki çocuk çıkardım bi sensin zaten ordan iki çocuk çıkartan
Çok ayarlı gordum kendimi
Valla bu konu kadın içinde önemli hatta kadın için daha önemli benim zevk almadığımı düşünürse ciddi sıkıntıBen ordan 2 cocuk cikarmisim da beyimin zevkinimi dusunecem bide. Kendi cikarsinda goriim. Hic umurum diil. O beni ne kadar dusunuyo zevk aliyomuyum diye
Konuyu ben acmadim kim açtıysa ona kusAma cikardim napiim yalanmi soliim simdi. Konuyi aciyonuz sonra soyleniyonuz konusmuyom be ahanda küstüm
Benim kocam icin benim zevk alip almadigim onemli olmadigi icin bende onu umursamiyorum kusura bakmasin yada baksinn aman cokta tinValla bu konu kadın içinde önemli hatta kadın için daha önemli benim zevk almadığımı düşünürse ciddi sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?