- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.221
Kizim benim nazim sana geciyo sana kusuyomKonuyu ben acmadim kim açtıysa ona kus
Oyy canimKizim benim nazim sana geciyo sana kusuyom
Benim cocuklarimin seklimi bozuk kiz ne demeye calisiyon sen. Biri ucgen biri dairemi benim bebelerinOyy canimherkez iki çocuk çıkartabilir ama kimse senin gibi şekilli cikartamaz
Hahah:) oda güzelmiş :) bazen o daha iyi mi ki öyle olması..Benim kocam icin benim zevk alip almadigim onemli olmadigi icin bende onu umursamiyorum kusura bakmasin yada baksinn aman cokta tin
Ben sezeryan oldum 15 gün sonra gittim canım çokta rahat olduarkadaşlar normal doğum sonrası ne zaman ilk ağdanızı yaptırdınız? dikiş yeri sıkıntı olurmu acaba
Valla herjesin durumu farkli senin icinde esin icinde onemlidir bisi diyemem ama ben sahsen onemsemiyorumHahah:) oda güzelmiş :) bazen o daha iyi mi ki öyle olması..
Kiz kadin normal dogurmus sen diyon sezeryan ayni yermi bahsettiginiz 15 gunde git agdaya da dikisleride ceksin agda normaldeBen sezeryan oldum 15 gün sonra gittim canım çokta rahat oldu
Yok çocuklar normal sen doğum yapma biçimin sekilliBenim cocuklarimin seklimi bozuk kiz ne demeye calisiyon sen. Biri ucgen biri dairemi benim bebelerin
A bak evet cok sekilli dogurdum ben ebe bile sasirdiYok çocuklar normal sen doğum yapma biçimin sekilli
Yanı yanı.duyduğuma gore amuda kalkıp fiskie gibi firlativermissin bebeleriA bak evet cok sekilli dogurdum ben ebe bile sasirdi
O ilkindeydi ikincide tecrube olunca basimin ustunde donerek dogurdumYanı yanı.duyduğuma gore amuda kalkıp fiskie gibi firlativermissin bebeleri
Gülmekten gozumden yaş geldi bi yandanda herife caktirmamaya calisiyorumO ilkindeydi ikincide tecrube olunca basimin ustunde donerek dogurdum
Caktirma tabi kizim sonra adam senden de ayni performansi beklerGülmekten gozumden yaş geldi bi yandanda herife caktirmamaya calisiyorum
O ikinci çocuğu rüyasında gorurCaktirma tabi kizim sonra adam senden de ayni performansi bekler
O belli olmaz bacim bi bakmissin test bigun cift cizgiO ikinci çocuğu rüyasında gorur
Tövbe deO belli olmaz bacim bi bakmissin test bigun cift cizgi
Ne dicem be olacagi varsa olurTövbe de
Bebegim ben burdayim ya daha ne istiyosun :)Sorma ya hep buferrace yuzunden
Git kiz toplasin milleti kimse gelmiyo buraya sayfa sayfa iki kisi konusuuoz.Bebegim ben burdayim ya daha ne istiyosun :)
Kocana yine gicik oldum birkez birkez dahaBenim kocam icin benim zevk alip almadigim onemli olmadigi icin bende onu umursamiyorum kusura bakmasin yada baksinn aman cokta tin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?