- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.241
Zeymurun kocasina gicik olan kadinlar diye bi baslik acsam baya bi ziyaretcisi olacak heralde. Ilkide sen olacan. Aman alis kiz artik benim koca okuz geldi okuz gidecekKocana yine gicik oldum birkez birkez daha
Kiz bn mi diyorum oraya gitmeyin dieGit kiz toplasin milleti kimse gelmiyo buraya sayfa sayfa iki kisi konusuuoz.
Kafasi kopsun o kocanin ...atamalar nezmn belli olucakZeymurun kocasina gicik olan kadinlar diye bi baslik acsam baya bi ziyaretcisi olacak heralde. Ilkide sen olacan. Aman alis kiz artik benim koca okuz geldi okuz gidecek
Millet cocukla iki yere nasil yetissin cadi kariKiz bn mi diyorum oraya gitmeyin die
Ne atamasi kizKafasi kopsun o kocanin ...atamalar nezmn belli olucak
Beni begenmiyormusun ben sana yetmiyormuyumGit kiz toplasin milleti kimse gelmiyo buraya sayfa sayfa iki kisi konusuuoz.
Ben yetisiyorum yaaaMillet cocukla iki yere nasil yetissin cadi kari
Yetmezmisin sen olmasan ne yaparim ben ama cok insan olunca da muhabbet bi ayri oluyo.Beni begenmiyormusun ben sana yetmiyormuyum
AnaaaaBeni begenmiyormusun ben sana yetmiyormuyum
Sorma ya nolduguda belli diil kotu bisomi oldu diye merak ediyom ama nasi sorup ogrenece iste. Sende az geliyon bi kere. Dun hic gelmedin beni kandirmaya calismaBen yetisiyorum yaaabak giderim gelmem ama küserim...zaten derya tamamen gitti
Ya anaaa dersin iste ilgilenmezsen benle bi ilgilenen cikar fistik gibi bi gaciyim benAnaaaa
Ne atamasi kiz[/QUOT
Pardon karistirsim
Sende bana yetiyon ama yalnız kalincsa korkuyorum böbrek meselesiYetmezmisin sen olmasan ne yaparim ben ama cok insan olunca da muhabbet bi ayri oluyo.
Ay ben sana demedimmi sen kartsin diye korkma en fazla bi acar bakarim yaniSende bana yetiyon ama yalnız kalincsa korkuyorum böbrek meselesi
Yok kız kilo verdim zayifladinya ondan taniyamamistirYa iste boyle olur iki gunde baskalariyla karistirdigin insana dondum.ahh ahh eski gunler
Bana ne her halimle sevmisti o beni demekki pabucum dama gittiYok kız kilo verdim zayifladinya ondan taniyamamistir
Ama kara ciğerim iyidir benim bakno organima çok güveniyorumAy ben sana demedimmi sen kartsin diye korkma en fazla bi acar bakarim yani
Hep oylesin bebegim aksini soyleyen yok kiYa anaaa dersin iste ilgilenmezsen benle bi ilgilenen cikar fistik gibi bi gaciyim ben
Yok istemem kalsin anam organlarin yerinde organ mafyasina satta eline 2 kurua para gecsin bana belese gelir coluk coxuk sahibisin para lazim olurAma kara ciğerim iyidir benim bakno organima çok güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?