- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.261
Sen napan bebis toparladimi kendiniHep oylesin bebegim aksini soyleyen yok ki
Arada atak geciriyo arada tum gece uyuyo dun 5 saat 44 dakka kesintisiz uyudu basimda cok agriodu dun uyandim hala agrio kalktim kas ilaci ictim ama oglene kadr surekli agridiSorma ya nolduguda belli diil kotu bisomi oldu diye merak ediyom ama nasi sorup ogrenece iste. Sende az geliyon bi kere. Dun hic gelmedin beni kandirmaya calisma
Topladik sanki gazida azaldi gibi gece anason veriyorum.ilk uykusunu guzel uyuyo bu gece korkarak uyanio insallah dewam etmez uyandirio kendiniSen napan bebis toparladimi kendini
Iyi iste ne guzel sana gelir kaynagi olur sat sen satHe ya öküz arabayi vermiyor kendime araba alman lazım
Benim organların değerli bi kere benim kan gurubum negatif gemide sifirindanIyi iste ne guzel sana gelir kaynagi olur sat sen sat
O oluyo zaman zaman 3 aydan sonra duzelir. Bebekler 3 aya kadar daha dunyada olduklaribi idrak edemezlermis ondan istemsiz hareketlerle kendilerini uyandirirlarmis.ama genel anlamda duzelmesine sevindim. Depresif durumlarin ne alemde sen nasil oldunTopladik sanki gazida azaldi gibi gece anason veriyorum.ilk uykusunu guzel uyuyo bu gece korkarak uyanio insallah dewam etmez uyandirio kendini
Anam sen bebisi nasi dogurdun kocada mi negatifHe ya öküz arabayi vermiyor kendime araba alman lazım
Yok pozitif.Allah yüzümüze güldü kız bebekte negatif olduAnam sen bebisi nasi dogurdun kocada mi negatif
Dua et oyle olmus yoksa zaten sıkınti yasatdiniz bisi olurdu allah korusun birinizden birineYok pozitif.Allah yüzümüze güldü kız bebekte negatif oldu
Kv olmasa belki daha iyi olcak esim biraz daha yardimci .Bebege alisti bebekte gulmeye basladi daha bi anlasiyorlar sanki...annem gelicek haftaya biraz rahatlicam evi ot goturuo gelince temizlik yapicaz...uykum geldi bebis uyumuoO oluyo zaman zaman 3 aydan sonra duzelir. Bebekler 3 aya kadar daha dunyada olduklaribi idrak edemezlermis ondan istemsiz hareketlerle kendilerini uyandirirlarmis.ama genel anlamda duzelmesine sevindim. Depresif durumlarin ne alemde sen nasil oldun
Yok kız eskidenmis onlar kandan kontrol ediyorlar hamilelikte her ay birşey çıkarsa iğne vruyorlar bide dogumdan sonra bebeğin kanına bakıyorlar pozitifse anneyebigne vuruyorlar.genellikle ikinci gebelikte sorun oluyormus birincide o kadar olmuyormus sukurki benim kızında negatif çıktı bu konuda ne hamilelikte ne doğumdan sonra birşey olmadiDua et oyle olmus yoksa zaten sıkınti yasatdiniz bisi olurdu allah korusun birinizden birine
Aman neyse buna sukur. Demek agir abimiz guluyo artik ha. Daha sevimlidir o simdi babada tepkilerini gordukce dayanamaz zaten. Aman annen gelsin de biraz daha duzelirsin. Ama sole kv.ne annen geliyo diye caya falan cagirmasin siziKv olmasa belki daha iyi olcak esim biraz daha yardimci .Bebege alisti bebekte gulmeye basladi daha bi anlasiyorlar sanki...annem gelicek haftaya biraz rahatlicam evi ot goturuo gelince temizlik yapicaz...uykum geldi bebis uyumuo
Kiz bisi olur diye olumdwn bahsetmiyom o pozitif olsa zehirlerdi belki de seni. Neyseki kiz akilli cikmisYok kız eskidenmis onlar kandan kontrol ediyorlar hamilelikte her ay birşey çıkarsa iğne vruyorlar bide dogumdan sonra bebeğin kanına bakıyorlar pozitifse anneyebigne vuruyorlar.genellikle ikinci gebelikte sorun oluyormus birincide o kadar olmuyormus sukurki benim kızında negatif çıktı bu konuda ne hamilelikte ne doğumdan sonra birşey olmadi
Evet ama Allah izin verirse gelecekte oda aynı sorunu yaşayacak.Kiz bisi olur diye olumdwn bahsetmiyom o pozitif olsa zehirlerdi belki de seni. Neyseki kiz akilli cikmis
Ozaman tip ohooooo yasamaz insallahEvet ama Allah izin verirse gelecekte oda aynı sorunu yaşayacak.
İnşallah canım.Ozaman tip ohooooo yasamaz insallah
Seninki uyumadimi dahaİnşallah canım.
Gene de cevap vereyim dedim zeymurcum ne bozuyon hemenKiz kadin normal dogurmus sen diyon sezeryan ayni yermi bahsettiginiz 15 gunde git agdaya da dikisleride ceksin agda normalde
Şimdi uyudu yanı inşallah uyanmaz off ofSeninki uyumadimi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?