- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.281
Tamam tamam bozmadim hadiGene de cevap vereyim dedim zeymurcum ne bozuyon hemen
Benimki hala agulamakla mesgul ama az kaldi esnemekten agzi yirtilcak inatla uyumuyo gunduzde uyumadi ki neyi bekliyosaŞimdi uyudu yanı inşallah uyanmaz off of
Bi bilsem neyi bekledikleriniBenimki hala agulamakla mesgul ama az kaldi esnemekten agzi yirtilcak inatla uyumuyo gunduzde uyumadi ki neyi bekliyosa
Ay oyle uykum varki gozlerim gidiyo reamen ama uyumuyo kizim delircwmBi bilsem neyi beklediklerini
Salla Gitsin ayagindaA1
Ay oyle uykum varki gozlerim gidiyo reamen ama uyumuyo kizim delircwm
Günaydın.bence bırak açıkınca mecbur gelecekkızlar günaydın .... bak kahvaltı ettircem oğlan kaçıyo bende ne yicek bu cocuk
Günaydın.bence bırak açıkınca mecbur gelecek
Günaydın hanımlar mutlu huzurlu sağlıklı bi gün geçirin inşallah:))
Kaç aylık bebegin canimne yapıyım bi lokma bişi yedi şimdi uyutcam saat kaç oldu 8 den beri ayakda
kızlar günaydın .... bak kahvaltı ettircem oğlan kaçıyo bende ne yicek bu cocuk
Yerim ha onu ben maşallah ona..
Kızma annesi : )
bi lokmacık şeyle uyudu :)
Bende uyutcamda uykusuda var uyumayim diye ugrasiyor.oyun yapıyor yattığı yerdenne yapıyım bi lokma bişi yedi şimdi uyutcam saat kaç oldu 8 den beri ayakda
Günaydın.Günaydın hanımlar mutlu huzurlu sağlıklı bi gün geçirin inşallah:))
Hep mi böyle annesi?
Hep böyle değilse geçici bir süredir..
Benim oğlum da 15 ayın içinde..
Bir ara böyle 2-3 hafta iştahsız dönemi oldu kafayı yiyecektim zor oluyor gerçekten..
Olsun uyku da lazım ona..
Bende uyutcamda uykusuda var uyumayim diye ugrasiyor.oyun yapıyor yattığı yerden
İnşallah.bi yandan diirum buyusede rahatlasam.bi yandan dertleride büyüyecek o zaman hemde boyle çok tatlilaruyur o da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?