- 12 Ekim 2015
- 620
- 8.096
- 138
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.301
İnşallah.bi yandan diirum buyusede rahatlasam.bi yandan dertleride büyüyecek o zaman hemde boyle çok tatlilar
Maşallah gündüz uykusu nasıl peki12 aylık 1 yaşına gircez az kaldı
Maşallah gündüz uykusu nasıl peki
Cok takilma canim ya benim oglumda herzaman guzel yemiyo ama o zaman oglen yemegini cok guzel yiyor. Acliktan olmez cok usteleme. Gunde 2 sefermi uyutuyosunkızlar günaydın .... bak kahvaltı ettircem oğlan kaçıyo bende ne yicek bu cocuk
Cok takilma canim ya benim oglumda herzaman guzel yemiyo ama o zaman oglen yemegini cok guzel yiyor. Acliktan olmez cok usteleme. Gunde 2 sefermi uyutuyosun
Annelik icgudusu yemesse olecek zannediyoz da oyle olmuyo gayette yasiyorlar. Uyusun uyusun tek sefere dusunce daha zor oluyoöle ama işte içime sinmiyo yesin istiyorum.
işte bi 11 gibi uyuyo bide saat 4,30 5 gibi uyutuyorum.
Annelik icgudusu yemesse olecek zannediyoz da oyle olmuyo gayette yasiyorlar. Uyusun uyusun tek sefere dusunce daha zor oluyo
Ay masallahuyuyoo yoruluyo hep evin içinde geziyo yerinde durmuyo ki !!!
Benim oglumda gunde 1 kez uyuyo artik. Saat 1 gibi uyutuyorum 3 e 4 e kadar uyuyo normalde. Bugun dedesi disari cikarmisti. Uyku saati gecti hala uyumadi. Uyutmaya calisiyorum bende. Duzenleri sastimi kotu oluyo bayaöle ama işte içime sinmiyo yesin istiyorum.
işte bi 11 gibi uyuyo bide saat 4,30 5 gibi uyutuyorum.
Benim oglumda gunde 1 kez uyuyo artik. Saat 1 gibi uyutuyorum 3 e 4 e kadar uyuyo normalde. Bugun dedesi disari cikarmisti. Uyku saati gecti hala uyumadi. Uyutmaya calisiyorum bende. Duzenleri sastimi kotu oluyo baya
Çocuğunu zorla uyuyunca vicdan azabı çekip üzülen tek kişi benmiyimdir acaba
Iki kere uyuyunca kisa oluyo uykulari zaten. Senin oglunla benziyo benim ufaklik.öle oluyo uyku saati şaşmıycak limoncuk uyandı bile :)
Iki kere uyuyunca kisa oluyo uykulari zaten. Senin oglunla benziyo benim ufaklik.
Benim oglumda sarisin ama seninki benimkine gore tontik masallah benimkinin yuzu kasik kadar. 2 yasina girecek 12 kilobenzer benzer :)
Yanı öylede.uyanık kaldığı sure iki saati geçince huysu birşey oluyor dayanamıyorum uyutuyorsun.bazen istemiyor uyumayı diretiyir zorla uyutuyorum ondan sonra üzülüyorum.yadavuzulecek yer arıyorum emin değilim.öğlende uyumadi sıpa yarım saat uyuyup kalktı şimdide uyumucam diye ağlaya ağlaya uyuduuyuması lazım ama
Ne diye uzuluyosunki uyumazsa buyume hormonlari salgilanmazki uyisunda buyusun diye bosa denmiyo yaniÇocuğunu zorla uyuyunca vicdan azabı çekip üzülen tek kişi benmiyimdir acaba
Uyku tedirgini olurmus cocuk uyumak isteyipte uyuyamadigi zaman belkide ondan agliyordurYanı öylede.uyanık kaldığı sure iki saati geçince huysu birşey oluyor dayanamıyorum uyutuyorsun.bazen istemiyor uyumayı diretiyir zorla uyutuyorum ondan sonra üzülüyorum.yadavuzulecek yer arıyorum emin değilim.öğlende uyumadi sıpa yarım saat uyuyup kalktı şimdide uyumucam diye ağlaya ağlaya uyudu
Aaa sen burdamiydin.Ne diye uzuluyosunki uyumazsa buyume hormonlari salgilanmazki uyisunda buyusun diye bosa denmiyo yani
Benimki uyumucam diye çok aglıyorsa bilgi çok uykusu vardır.ama bazen oyn istiyor tatlı tatlı bakıyor ama uyanali iki şad oldu diye ben yine uyutuyorum o zaman üzülüyorum isteUyku tedirgini olurmus cocuk uyumak isteyipte uyuyamadigi zaman belkide ondan agliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?