2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Cok takilma canim ya benim oglumda herzaman guzel yemiyo ama o zaman oglen yemegini cok guzel yiyor. Acliktan olmez cok usteleme. Gunde 2 sefermi uyutuyosun

öle ama işte içime sinmiyo yesin istiyorum.
işte bi 11 gibi uyuyo bide saat 4,30 5 gibi uyutuyorum.

öle ama işte içime sinmiyo yesin istiyorum.
işte bi 11 gibi uyuyo bide saat 4,30 5 gibi uyutuyorum.
Benim oglumda gunde 1 kez uyuyo artik. Saat 1 gibi uyutuyorum 3 e 4 e kadar uyuyo normalde. Bugun dedesi disari cikarmisti. Uyku saati gecti hala uyumadi. Uyutmaya calisiyorum bende. Duzenleri sastimi kotu oluyo baya

Benim oglumda gunde 1 kez uyuyo artik. Saat 1 gibi uyutuyorum 3 e 4 e kadar uyuyo normalde. Bugun dedesi disari cikarmisti. Uyku saati gecti hala uyumadi. Uyutmaya calisiyorum bende. Duzenleri sastimi kotu oluyo baya

öle oluyo uyku saati şaşmıycak limoncuk uyandı bile :)

Çocuğunu zorla uyuyunca vicdan azabı çekip üzülen tek kişi benmiyimdir acaba

uyuması lazım ama
Yanı öylede.uyanık kaldığı sure iki saati geçince huysu birşey oluyor dayanamıyorum uyutuyorsun.bazen istemiyor uyumayı diretiyir zorla uyutuyorum ondan sonra üzülüyorum.yadavuzulecek yer arıyorum emin değilim.öğlende uyumadi sıpa yarım saat uyuyup kalktı şimdide uyumucam diye ağlaya ağlaya uyudu

Uyku tedirgini olurmus cocuk uyumak isteyipte uyuyamadigi zaman belkide ondan agliyordur

Uyku tedirgini olurmus cocuk uyumak isteyipte uyuyamadigi zaman belkide ondan agliyordur
Benimki uyumucam diye çok aglıyorsa bilgi çok uykusu vardır.ama bazen oyn istiyor tatlı tatlı bakıyor ama uyanali iki şad oldu diye ben yine uyutuyorum o zaman üzülüyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…