- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.321
Demek beni gormedin olemiAaa sen burdamiydin.
Canim sen de kasma o ladar demekki bunyesi uyku istemiyo. Yor birazcik oyle uykusu gelsin uyutBenimki uyumucam diye çok aglıyorsa bilgi çok uykusu vardır.ama bazen oyn istiyor tatlı tatlı bakıyor ama uyanali iki şad oldu diye ben yine uyutuyorum o zaman üzülüyorum iste
O yorulmuyorki ben yoruluyorum oyundan hemen sıkılıyor oyuncakta sıkılıyor kucakta gezdir diyor bende dayanamayıp uyutuyorum. Aksamadan pertim çıkıyor.bazı gece kalkınca ayağımı basmaya korkuyorum acidanCanim sen de kasma o ladar demekki bunyesi uyku istemiyo. Yor birazcik oyle uykusu gelsin uyut
Sen buraya gelince bana özel günaydın diceksin yoksa seni gormemDemek beni gormedin olemi
Ben gelince kapiyi guleryuzlenacip bana hosgeldin diceksin yoksa yuzune bakmamSen buraya gelince bana özel günaydın diceksin yoksa seni gormem
Bebeklerdeki enerji bizde olsa bu ise en cok kocalar sevinirdiO yorulmuyorki ben yoruluyorum oyundan hemen sıkılıyor oyuncakta sıkılıyor kucakta gezdir diyor bende dayanamayıp uyutuyorum. Aksamadan pertim çıkıyor.bazı gece kalkınca ayağımı basmaya korkuyorum acidan
Abovv biz ne zaman evlendikten kız sarhostum hatırlamıyorumBen gelince kapiyi guleryuzlenacip bana hosgeldin diceksin yoksa yuzune bakmam
Yedimi sonundaburdayım oğlana yemek yedirdim :)
Benim oglumda sarisin ama seninki benimkine gore tontik masallah benimkinin yuzu kasik kadar. 2 yasina girecek 12 kilo
Yedimi sonunda
Anlasana sekerim bizi basbasa birakmaya calisiyor
Anlasana sekerim bizi basbasa birakmaya calisiyor
Tabi canım ev temiz olsun çamaşırlar utulu yemek hazır olsun bebek mutlu olsun akşamda kapıyı güler yüzle açalım öyle karı bulurlarsa söylesinler bende dönüp erkek olurumBebeklerdeki enerji bizde olsa bu ise en cok kocalar sevinirdi
Gomlegine doktugun sarabin icine ilac attimdi dun hatirlamaman normalAbovv biz ne zaman evlendikten kız sarhostum hatırlamıyorum
Tabi canım ev temiz olsun çamaşırlar utulu yemek hazır olsun bebek mutlu olsun akşamda kapıyı güler yüzle açalım öyle karı bulurlarsa söylesinler bende dönüp erkek olurum
Ben varim sekerim kocami her daim guleryuzle karsilarim ben. Ama sorun su ki kendisi eve anahtarla girdigi icin karsilayamiyorumTabi canım ev temiz olsun çamaşırlar utulu yemek hazır olsun bebek mutlu olsun akşamda kapıyı güler yüzle açalım öyle karı bulurlarsa söylesinler bende dönüp erkek olurum
Çokta başbaşa bırakmas tirsiyom benAnlasana sekerim bizi basbasa birakmaya calisiyor
Kizim alınmada senin kocayi güler yüzle karşılaşan ne olacakBen varim sekerim kocami her daim guleryuzle karsilarim ben. Ama sorun su ki kendisi eve anahtarla girdigi icin karsilayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?