2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Benimki uyumucam diye çok aglıyorsa bilgi çok uykusu vardır.ama bazen oyn istiyor tatlı tatlı bakıyor ama uyanali iki şad oldu diye ben yine uyutuyorum o zaman üzülüyorum iste
Canim sen de kasma o ladar demekki bunyesi uyku istemiyo. Yor birazcik oyle uykusu gelsin uyut

Canim sen de kasma o ladar demekki bunyesi uyku istemiyo. Yor birazcik oyle uykusu gelsin uyut
O yorulmuyorki ben yoruluyorum oyundan hemen sıkılıyor oyuncakta sıkılıyor kucakta gezdir diyor bende dayanamayıp uyutuyorum. Aksamadan pertim çıkıyor.bazı gece kalkınca ayağımı basmaya korkuyorum acidan

O yorulmuyorki ben yoruluyorum oyundan hemen sıkılıyor oyuncakta sıkılıyor kucakta gezdir diyor bende dayanamayıp uyutuyorum. Aksamadan pertim çıkıyor.bazı gece kalkınca ayağımı basmaya korkuyorum acidan
Bebeklerdeki enerji bizde olsa bu ise en cok kocalar sevinirdi

Bebeklerdeki enerji bizde olsa bu ise en cok kocalar sevinirdi
Tabi canım ev temiz olsun çamaşırlar utulu yemek hazır olsun bebek mutlu olsun akşamda kapıyı güler yüzle açalım öyle karı bulurlarsa söylesinler bende dönüp erkek olurum

Tabi canım ev temiz olsun çamaşırlar utulu yemek hazır olsun bebek mutlu olsun akşamda kapıyı güler yüzle açalım öyle karı bulurlarsa söylesinler bende dönüp erkek olurum
Ben varim sekerim kocami her daim guleryuzle karsilarim ben. Ama sorun su ki kendisi eve anahtarla girdigi icin karsilayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…