- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.341
Evet masallahi var. Gizleride yesil boncuk boncuk bakar. Opmelere doyamam.maşallah senindeki çok tatlı o zaman :)
Iste bende karsilamiyorum onu soyluyom ya. Ay hosgeldin derim cvp vermez. Sinir olurum insan bi hosbulduk der. Iceri girerim selam veririm almaz. Allahin selamini alir insan hic diilse.okuz iste.Kizim alınmada senin kocayi güler yüzle karşılaşan ne olacak
O bobrekler benim olacak anliyomusin benimmmmC
Çokta başbaşa bırakmas tirsiyom ben
Allah onu bildiği gibi yapsinIste bende karsilamiyorum onu soyluyom ya. Ay hosgeldin derim cvp vermez. Sinir olurum insan bi hosbulduk der. Iceri girerim selam veririm almaz. Allahin selamini alir insan hic diilse.okuz iste.
O bobrekler benim olacak anliyomusin benimmmm
Yapsin anam. Biz bosanacak falan olsak cok pisman olur kafasini taslara vurur da iste os isten gecmis olur. Vaktiyle kiymetimi bilse de mutlu mesut yasasak ne varAllah onu bildiği gibi yapsin
Evet masallahi var. Gizleride yesil boncuk boncuk bakar. Opmelere doyamam.
Hiç hadi seni bi kenara koyalım diyelim bisey oldu sevgisi azaldı falan falan cocuklarinin en güzel zamanlarını kaciriyorYapsin anam. Biz bosanacak falan olsak cok pisman olur kafasini taslara vurur da iste os isten gecmis olur. Vaktiyle kiymetimi bilse de mutlu mesut yasasak ne var
Aman kendi bilir banane ben kacirmiyorum ya oda onun sorunu. Yarin birgun vursun kafasini taslaraHiç hadi seni bi kenara koyalım diyelim bisey oldu sevgisi azaldı falan falan cocuklarinin en güzel zamanlarını kaciriyor
Al tedbirini bacim. Bellimi olur oglan uyumus biz senle basbasa bisi konusalim diye kandirir falan kocanyalnız kızlar biz bayadır halvete girmiyoruz adetimde bitti bi kazaya kurban gitmiyim :)
Al tedbirini bacim. Bellimi olur oglan uyumus biz senle basbasa bisi konusalim diye kandirir falan kocan
Ay oda boncuk boncuktur. Allahim esirgesin.limoncuk da yeşil gözlü benim oğlumm :)
Benimkide bana dün ellestide yüz vermedimyalnız kızlar biz bayadır halvete girmiyoruz adetimde bitti bi kazaya kurban gitmiyim :)
Ay oda boncuk boncuktur. Allahim esirgesin.
Benimkide bana dün ellestide yüz vermedim
Senin belin agriyodur kiyamam deseydinBenimkide bana dün ellestide yüz vermedim
Bebek olupta tatli olmamalari mumkun mu onlardan guzel seymi var bu dunyada. Allah olmayanlara da nasip etsin bizimkileride korusun insallahkız hepsi çok tatlı bebeklerin ben mağazalarda felan görüyorum 5-6 aylık bebekleri hep seviyorum hepsini veriyorum çok tatlılar masum yavrular
Saat bir buçuk olmuş bi saat sonra çocuk uyancak onlami ugrascam.hem uzuk üzüm uzuo hemde gönlünü hoş edim istiyoriyi yapmışın :)
Aklıma gelmedi ama tam yeriymistiSenin belin agriyodur kiyamam deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?