- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.361
Anam adam is uckuruna geldimi o an kapi pencere yikiyo olsa bi an durulur. Isi gorur sonra yine asabiyet.Saat bir buçuk olmuş bi saat sonra çocuk uyancak onlami ugrascam.hem uzuk üzüm uzuo hemde gönlünü hoş edim istiyor
Geleymisti iyimistiAklıma gelmedi ama tam yeriymisti
Kafada zehir gibi boşuna en bilge üye sen değilsinAmin ansallh.Mazef bidaha yanasacak olursa bi ofroda gidelim canim beraber senin evde belin agriyo kiyamam evde olmaz de.
Oyleyimdir ayiptir soylemesiKafada zehir gibi boşuna en bilge üye sen değilsin
Kendini beğenmiş ukalaOyleyimdir ayiptir soylemesi
Biri bana mi seslendiKendini beğenmiş ukala
Kim seslencek sana iyi saatte olsunlar gelmiştirBiri bana mi seslendikulaklarim cinladi da
Kendine boyle diyeni de ilk defa goruyorumKim seslencek sana iyi saatte olsunlar gelmiştir
derim tabi kizim saatlerin çok iyi geçiyor cunkuKendine boyle diyeni de ilk defa goruyorum
Ayyy bu ne bicim espiriydi bederim tabi kizim saatlerin çok iyi geçiyor cunku
Niye ben begendimAyyy bu ne bicim espiriydi be
Kendim soyledim kendim guldum haa diyodu ya avrupa yakasindaki sahika onun gibi olduNiye ben begendim
Tartil kizz tartil kesin 1 kilo daha gitmiştirKendim soyledim kendim guldum haa diyodu ya avrupa yakasindaki sahika onun gibi olduevde misafir var. Yemek falan yapip yedik. Sofradan kalkip evde 3 tur kostum. Sanirsam bu sayede koruyorum formumu
Gitmemisse bosuna moralim bozulur hic gerek yokTartil kizz tartil kesin 1 kilo daha gitmiştir
Burda hava cok guzeldi yumusak ve gunesliydi simdide cok guzelBurada kar başladı ahh ah
Burda sabahtan buyana hiç durmadan yağmur yağdı az öncede kara cevirdiBurda hava cok guzeldi yumusak ve gunesliydi simdide cok guzel
Bu aksamda yine basbasayiz galibaBurda sabahtan buyana hiç durmadan yağmur yağdı az öncede kara cevirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?