- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.381
Banada öyle geldiBu aksamda yine basbasayiz galiba
Eee madem basbasayiz hadi gerir ordan mumlari. Bide guzel fon muzigi kadehlerede birer bitki cayi gecenin tadini cilaralim sekerim hazir orda karda yagiyomus ambiyans olurBanada öyle geldi
Ayy çok duygulanım simdiEee madem basbasayiz hadi gerir ordan mumlari. Bide guzel fon muzigi kadehlerede birer bitki cayi gecenin tadini cilaralim sekerim hazir orda karda yagiyomus ambiyans olur
Kocalarimiz yapmaz bari biz birbirimize yapalimda ruhumuz doysun bu heriflerden faydanyok bizeAyy çok duygulanım simdi
Aynen valla.aman batsin bu dunyaKocalarimiz yapmaz bari biz birbirimize yapalimda ruhumuz doysun bu heriflerden faydanyok bize
Icelim guzelleselimAynen valla.aman batsin bu dunya
Kafamiz guzellessin yeterIcelim guzelleselim
Onun icinde guzellestirecek insan lazim. Oda bizde yokKafamiz guzellessin yeter
O zaman içelim getir ordan meyve sulariniOnun icinde guzellestirecek insan lazim. Oda bizde yok
Neli olsunO
O zaman içelim getir ordan meyve sularini
Meyve suyundan Vazgeçtim bu romantik geceye en iyi sıcak çikolata giderNeli olsun
Dimi ama madem yapiyoz bi kacamak tam olsun. Bu ortama uygun bide sohbet lazim simdi ole kocamin okuzluklarini anlatip ortami bozmak istemiyorum.Meyve suyundan Vazgeçtim bu romantik geceye en iyi sıcak çikolata gider
Gel gel ortam yaptik sohbet ediyoz sen napiyonkızlar iyi akşamlar ne var ne yok :)
Gel gel ortam yaptik sohbet ediyoz sen napiyon
BISI SOLERSIM AMA BUGUN KOCALARDAN KONUSMAK YOK.koca uyudu kendi başına limoncukla oyun oynuyoruz :) ♥
BISI SOLERSIM AMA BUGUN KOCALARDAN KONUSMAK YOK.
Eee kizlar anlatin bakalim sole hayatlarinizda yasadiginiz en ilginc anlari anlatin bakiim sole azcik eglenekoldu konuşmayalım.
Eee kizlar anlatin bakalim sole hayatlarinizda yasadiginiz en ilginc anlari anlatin bakiim sole azcik eglenek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?