- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.401
Hayatina burda baslamadin ya canim. Evliyken demedim sonucya kucukken bile olurevdeyiz bütün gün sabah gözümüzü kk da açıyoruz kk da kapatıyoruz
Anlat deyincede insanın aklına bisey gelmiyorHayatina burda baslamadin ya canim. Evliyken demedim sonucya kucukken bile olur
Hayatina burda baslamadin ya canim. Evliyken demedim sonucya kucukken bile olur
Sen çok yasa EMI ne guldumBak ben aklima gelen komik biseyi anlatiim. Ben daha kucugum ilkokula falan gidiyorum banyo tuvalet tadilata verildi.evde wcye gidemiyoz. Ben bi sıkıstimki anlatamam. Anneme dedim napacaz. Oda komsudan rica edelim bi kac saat idare etsin bizi. Neyse ben kpmsuya gittim durumu anlattim musaitseniz wcnizi kullanabilirmiyim dedim. Kadin kocam gelecek birazdan yarin buyur gel dedi
Gulmeyede ihtiyacimiz var ama dimiSen çok yasa EMI ne guldum
Bacim bu gece dertlerden konusmak yok. Efkar dagitma gecesi ilan ettik. Bosver bebenin kocanin dertlerini hadi gulelim eglenelim.Benim de oğlum sürekli kucağımda olmak istiyor yeni uyutabildim ne yapacağım böyle
Kaç aylikBenim de oğlum sürekli kucağımda olmak istiyor yeni uyutabildim ne yapacağım böyle
Üç aylık henüz on dakika bile uyumadı şimdi yine kucağımdaKaç aylik
Gazi falanmi varÜç aylık henüz on dakika bile uyumadı şimdi yine kucağımda
Kaldinmi bensiz buralarda bi basinaGazi falanmi var
Kv manyak yaaa bugun bana sabir cekio...arabalarini degistirmek istiolar ama bizm arabayi istiolar esimi kandirmis kp takas yapicaklar kp ustune para verecek ama kimbilir nzmn..bizde esimle bu konuyu konustuk seneye yenileriz arabayi dedik saolsun esim yine bni iplememis bugun gittik araba baktik bnde kv yaninda biz bu konuyu kapatmistik hani seneye alicaktik dedim nie yine bnm haberim yok dedim...kv hemn atladi onlar baba ogul anlasmislar sen aralarina girme dedi bnde araya girmiyorum nie bnm haberim yok diorum ddm bu bzm ev butcemizi ilgilendiren bi konu karismayin ddm...dioki oglumun durumu varki almaya niyetlenmis dio...yok oyle bisey dedim herseyi yaparim bna kimse karisamazlik yok dedm...kadin sabir sabirr diodu...bncede ddm sabir ve sebat dedim....manyak lan bunlar kendi zevkleri icin bzm butceyi sarsicaklar...esimede dedim fazla mudahale var bu ne boyle ddim...o araba degismick ona gore dedim...Aman neyse buna sukur. Demek agir abimiz guluyo artik ha. Daha sevimlidir o simdi babada tepkilerini gordukce dayanamaz zaten. Aman annen gelsin de biraz daha duzelirsin. Ama sole kv.ne annen geliyo diye caya falan cagirmasin sizi
Kiz ne yapcam bn bunlarla nasil bas etcem hele bna bi akil ver
Iyi demisin cnm da senin esde pek seni dinleyen bi tipe benzemiyo usta meselesini falan dusununceKv manyak yaaa bugun bana sabir cekio...arabalarini degistirmek istiolar ama bizm arabayi istiolar esimi kandirmis kp takas yapicaklar kp ustune para verecek ama kimbilir nzmn..bizde esimle bu konuyu konustuk seneye yenileriz arabayi dedik saolsun esim yine bni iplememis bugun gittik araba baktik bnde kv yaninda biz bu konuyu kapatmistik hani seneye alicaktik dedim nie yine bnm haberim yok dedim...kv hemn atladi onlar baba ogul anlasmislar sen aralarina girme dedi bnde araya girmiyorum nie bnm haberim yok diorum ddm bu bzm ev butcemizi ilgilendiren bi konu karismayin ddm...dioki oglumun durumu varki almaya niyetlenmis dio...yok oyle bisey dedim herseyi yaparim bna kimse karisamazlik yok dedm...kadin sabir sabirr diodu...bncede ddm sabir ve sebat dedim....manyak lan bunlar kendi zevkleri icin bzm butceyi sarsicaklar...esimede dedim fazla mudahale var bu ne boyle ddim...o araba degismick ona gore dedim...
Valla canim sen bas edemen esinin tepki gostermesi lazim ama oda onlarin lafadan sanirimKiz ne yapcam bn bunlarla nasil bas etcem hele bna bi akil ver
Cok uzuluyorum yaaaValla canim sen bas edemen esinin tepki gostermesi lazim ama oda onlarin lafadan sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?