2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Bak ben aklima gelen komik biseyi anlatiim. Ben daha kucugum ilkokula falan gidiyorum banyo tuvalet tadilata verildi.evde wcye gidemiyoz. Ben bi sıkıstimki anlatamam. Anneme dedim napacaz. Oda komsudan rica edelim bi kac saat idare etsin bizi. Neyse ben kpmsuya gittim durumu anlattim musaitseniz wcnizi kullanabilirmiyim dedim. Kadin kocam gelecek birazdan yarin buyur gel dedi

Sen çok yasa EMI ne guldum

Bizde lisede okuldan kactiydik 15-20 kişi falaniz gezioruz bizden biri ekmek çıktı diyerek koşmaya başladı.bitanr kadın çıktı cama ekmek çıktıysa banada alın dır seslendi.
Not: anlarda ekmek bayileri var az ucuza ekmek satılır ama belirli saatlerde gelir ekmek yakalayıp almak için bayide kuyrukta beklenir

Biz esimle sevgiliydik daha ortak bi arkadasi aramamiz gerekti. Esim aricak a nosu onda yok bende dedim al benim telden ara. Neyse bu aldi teli aradi hocam nasilsin falan diye konusuyo karsidakide iyim sen nasilsin diyo. Bu bisi soruyo karsi cevapliyo falan neyse az vakit gecti bu yine hocam falan diye konusurken bi erkek sesi geldi arkadan noluyo diye. Kadinda demesinmi ne biliyim ben delinin biri beni hoca sanmis arayip soru soruyo diye. Benim kocam arkadasi diye ayni isimli komsuyu aramis onunla konusuyomus onca zaman kadinda hic caktirmiyo. Ay o an ne gulmustum surat ifadesine.

Aman neyse buna sukur. Demek agir abimiz guluyo artik ha. Daha sevimlidir o simdi babada tepkilerini gordukce dayanamaz zaten. Aman annen gelsin de biraz daha duzelirsin. Ama sole kv.ne annen geliyo diye caya falan cagirmasin sizi
Kv manyak yaaa bugun bana sabir cekio...arabalarini degistirmek istiolar ama bizm arabayi istiolar esimi kandirmis kp takas yapicaklar kp ustune para verecek ama kimbilir nzmn..bizde esimle bu konuyu konustuk seneye yenileriz arabayi dedik saolsun esim yine bni iplememis bugun gittik araba baktik bnde kv yaninda biz bu konuyu kapatmistik hani seneye alicaktik dedim nie yine bnm haberim yok dedim...kv hemn atladi onlar baba ogul anlasmislar sen aralarina girme dedi bnde araya girmiyorum nie bnm haberim yok diorum ddm bu bzm ev butcemizi ilgilendiren bi konu karismayin ddm...dioki oglumun durumu varki almaya niyetlenmis dio...yok oyle bisey dedim herseyi yaparim bna kimse karisamazlik yok dedm...kadin sabir sabirr diodu...bncede ddm sabir ve sebat dedim....manyak lan bunlar kendi zevkleri icin bzm butceyi sarsicaklar...esimede dedim fazla mudahale var bu ne boyle ddim...o araba degismick ona gore dedim...

Iyi demisin cnm da senin esde pek seni dinleyen bi tipe benzemiyo usta meselesini falan dusununce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…