- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.421
Sıkma canini sen. Sen cok mudahale edersin bi sorun olur onlar ailem olur sen el kizi. Cok sert sekilde diilde kocanin huyuna suyuna gore davran. Illaki senin haklilik payini gorecektir. Diretirsen is inada biner sirf bu yuzden onlari dinlerCok uzuluyorum yaaa((((
Hayır sanmıyorum kucağıma alıp ayağa kalkınca susuyor[/QUOTE]OTE="zey-mur, post: 44623142, member: 722311"]Gazi falanmi var
O zaman kucak istiyor. Buna henuz care bulan olmadi burda.olsa bende yapsam .[/QUOTE]Hayır sanmıyorum kucağıma alıp ayağa kalkınca susuyor
Halk arasında o hastalığa hacı yatmaz kucaktan inmez deniyor daha çaresi bulunamadi[/QUOTE]O zaman kucak istiyor. Buna henuz care bulan olmadi burda.olsa bende yapsam .
Ay benimkide durmuyo bi sag omuza bi sol omuza derken kollarim koptuzey-mur kız çocuk durmuyor o yüzden bakamadim
Ben uyuttum.uyanana kadar rahatladimAy benimkide durmuyo bi sag omuza bi sol omuza derken kollarim koptu
He iyi o zaman hadi sohbeteBen uyuttum.uyanana kadar rahatladim
He ya çok sevgili kocacigim geldiğinden beri ofroad dinliyorum içim sistiHe iyi o zaman hadi sohbete
Ne ofrodmus be. Neysr bugun koca konusmak yok bosver onlariHe ya çok sevgili kocacigim geldiğinden beri ofroad dinliyorum içim sisti
Diceklerimi bu gecenin hatirina yutup yarina sakliyorumDeminde dioki kalmasında eklem yerini gösteriyor suram agriyor gene kitlencek herhalde dedi bende geçmiş olsun dedim baktı bisey diyecek oldu demedi sustu gitu
RecA ederim koca konuşmuyorum kocamla aramda geçen duygu dolu muhabbeti anlatiyorumNe ofrodmus be. Neysr bugun koca konusmak yok bosver onlari
Pardon ben ask dolu cumleleri gormemisimRecA ederim koca konuşmuyorum kocamla aramda geçen duygu dolu muhabbeti anlatiyorum
Bende gormedim nerdeysePardon ben ask dolu cumleleri gormemisim
Allah allh bakar kormuyuz acepBende gormedim nerdeyse
Bence girmeye görmeye unuttuk goruncede taniyamadikAllah allh bakar kormuyuz acep
MantikliBence girmeye görmeye unuttuk goruncede taniyamadik
Bu başkanlık sistemi hakkında ne dusunuyorsunMantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?