- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.681
Gel grl bizde buraları dekore edelim diyodun etrafı çimlendirilen çok kuru kenarlara meyve ağacı dikip surayada kamelya koyalım diyoruzGelin gelin ikinizide yeterim ben
Biz daha beterdik
Bahcivanliga mi ozendiniz deve dikeni istiyomGel grl bizde buraları dekore edelim diyodun etrafı çimlendirilen çok kuru kenarlara meyve ağacı dikip surayada kamelya koyalım diyoruz
Olur seni dikerizBahcivanliga mi ozendiniz deve dikeni istiyom
Dogru diyon evde gergadan oluncaBebisimle aksam sporu yaptik azcik. Bugunki tur sayimiz nerdeyse 10du. Evin icinde kosturup durduk. Allahtan alt kat bos yoksa her aksam bu tempoya adamlar bizi sikayet etmekten bikarlardi
Ay bende bayilirim ya hele bide hava yagmurlu falansa alacan eline sicak cayini ustune battaniyeni acacan bi turk filmi ohhhh mis. Bebislerden once hele bekarken en buyuk keyfimdi. Simdi tv izleyemiyom ki turk filmi izliyimIyiki turk filmleri var hergun izlesem bikmam
Yok ben su aygirini kendime daha cok yakistiriyom su madagaskardaki gergedan varya iste ona benziyomDogru diyon evde gergadan olunca
Hergun izlerim ozellikle uykusuz geceden sonra ilac gibi oluyoAy bende bayilirim ya hele bide hava yagmurlu falansa alacan eline sicak cayini ustune battaniyeni acacan bi turk filmi ohhhh mis. Bebislerden once hele bekarken en buyuk keyfimdi. Simdi tv izleyemiyom ki turk filmi izliyim
Pardon ayni cumlede hem gergedan hem su aygiri olmusum. Ben su gergedaniyim. Yeni bi turYok ben su aygirini kendime daha cok yakistiriyom su madagaskardaki gergedan varya iste ona benziyom
Ama ama o cok tatliYok ben su aygirini kendime daha cok yakistiriyom su madagaskardaki gergedan varya iste ona benziyom
Ay ben tv izleyecek vakit bulamiyom ya guya hep acik ama karsisina gecip izledigim en fazla yarim saattir oda boluk bolukHergun izlerim ozellikle uykusuz geceden sonra ilac gibi oluyo
E bende cok tatliyim zatenAma ama o cok tatli
En tatli benim sekerim ben sekerE bende cok tatliyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?