2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Sağol ayak üstü atistiriyorum valla yoksa sizde gelin dicem
Ay bende kipirdicak hal kalmadi oglum oturtmuyo iki dakka kiz totosu yere degdimi ortaligi yikiyo ikisini birden kucakta tasimaktan bel sirt kalmadi sevgili kocam usutmus cocuklari yanima getirme diyo. Sanki saglamken cok ilgileniyodu.

Ay bende kipirdicak hal kalmadi oglum oturtmuyo iki dakka kiz totosu yere degdimi ortaligi yikiyo ikisini birden kucakta tasimaktan bel sirt kalmadi sevgili kocam usutmus cocuklari yanima getirme diyo. Sanki saglamken cok ilgileniyodu.
Aman uyuz herif işte.yazık kız sanada ben biri hakedemiyorum sende iki tane var

Aman uyuz herif işte.yazık kız sanada ben biri hakedemiyorum sende iki tane var
Valla ikisiyle birden ugrasmak zor oluyo bugun kizi emziriyodum oglumda oyuncak oynayalim dedi bende oglum kardesi doyuriim ole dedim bi baktim oyuncagi kizin kafasina firlatti saniyelik busi yani allahtan cok az degdi allah etmesin tam isabet etse kafasi siserdi sert bi oyuncakti cunku

Oglan da haklı napsin.kaynananın yardım etmezmi kız sana.valla artık sabrının taşmasını sabırla bekliyorum.bide alien nerde nerelerde

Kv en buyuk yardimcim kiz o olmasa hepten b.ku yerdimde oda hasta oldu ya yaklasamiyo cocuklara. Benim tek bi akrabam yok burda canim zaten sadece baba tarafim var onlarda adanada

Kv en buyuk yardimcim kiz o olmasa hepten b.ku yerdimde oda hasta oldu ya yaklasamiyo cocuklara. Benim tek bi akrabam yok burda canim zaten sadece baba tarafim var onlarda adanada
Az sabret o zaman kaynanan iyileşince rahatlarsin.

Az sabret o zaman kaynanan iyileşince rahatlarsin.
Yok bacim ole olmuyo iste kadin zaten 4te geliyo eve yorgun argin yemek ye bulasik topla falan bide gelince hemen zuhal topal acar o baslayana kadar bisi yapmaz e saat 7 oluyo. Bide tansiyon hastasi ole cok yorgunluga strese falan gelwmez ama benim oglanada dayanamiyo. Elindwn gelwni yapiyo saolsun ama ole cok bi rahatlik olmuyo sadece kizi falan emzirmek alt deismek daha rahat oluyo yoksa oglan hep benim tepemde

Öyle deme kız yemek bulaşık bile önemli.evdeki sesi bile önemli.bazen ben bi kapı calsada biri bi beş dakka oturaa diye bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…