- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.701
Senin heryerin seker olsa kac yazar. Sen sekersen ben seker pancariyim. En dogal haliyim sekerinEn tatli benim sekerim ben seker
Kuru fasulye pilav tursuKizlar ne yemek yaptiniz
Olsada yesekKuru fasulye pilav tursu
Bi makarna yap olsun bitsinOlsada yesekhic yemek yapasim yok bugun
Kacti o bakti sen gelmiyonMazef nere kayboldun kiz
Onu bile yapasim yokBi makarna yap olsun bitsin
Bi cay koy kahvaltilik yiinOnu bile yapasim yok
Kız sakinledide. Fırsat bu fırsat AC karnimi doyiruyorumMazef nere kayboldun kiz
Afiyet olsun ye sen yeKız sakinledide. Fırsat bu fırsat AC karnimi doyiruyorum
Sağol ayak üstü atistiriyorum valla yoksa sizde gelin dicemAfiyet olsun ye sen ye
Ay bende kipirdicak hal kalmadi oglum oturtmuyo iki dakka kiz totosu yere degdimi ortaligi yikiyo ikisini birden kucakta tasimaktan bel sirt kalmadi sevgili kocam usutmus cocuklari yanima getirme diyo. Sanki saglamken cok ilgileniyodu.Sağol ayak üstü atistiriyorum valla yoksa sizde gelin dicem
Aman uyuz herif işte.yazık kız sanada ben biri hakedemiyorum sende iki tane varAy bende kipirdicak hal kalmadi oglum oturtmuyo iki dakka kiz totosu yere degdimi ortaligi yikiyo ikisini birden kucakta tasimaktan bel sirt kalmadi sevgili kocam usutmus cocuklari yanima getirme diyo. Sanki saglamken cok ilgileniyodu.
Valla ikisiyle birden ugrasmak zor oluyo bugun kizi emziriyodum oglumda oyuncak oynayalim dedi bende oglum kardesi doyuriim ole dedim bi baktim oyuncagi kizin kafasina firlatti saniyelik busi yani allahtan cok az degdi allah etmesin tam isabet etse kafasi siserdi sert bi oyuncakti cunkuAman uyuz herif işte.yazık kız sanada ben biri hakedemiyorum sende iki tane var
Oglan da haklı napsin.kaynananın yardım etmezmi kız sana.valla artık sabrının taşmasını sabırla bekliyorum.bide alien nerde nerelerdeValla ikisiyle birden ugrasmak zor oluyo bugun kizi emziriyodum oglumda oyuncak oynayalim dedi bende oglum kardesi doyuriim ole dedim bi baktim oyuncagi kizin kafasina firlatti saniyelik busi yani allahtan cok az degdi allah etmesin tam isabet etse kafasi siserdi sert bi oyuncakti cunku
Az sabret o zaman kaynanan iyileşince rahatlarsin.Kv en buyuk yardimcim kiz o olmasa hepten b.ku yerdimde oda hasta oldu ya yaklasamiyo cocuklara. Benim tek bi akrabam yok burda canim zaten sadece baba tarafim var onlarda adanada
Yok bacim ole olmuyo iste kadin zaten 4te geliyo eve yorgun argin yemek ye bulasik topla falan bide gelince hemen zuhal topal acar o baslayana kadar bisi yapmaz e saat 7 oluyo. Bide tansiyon hastasi ole cok yorgunluga strese falan gelwmez ama benim oglanada dayanamiyo. Elindwn gelwni yapiyo saolsun ama ole cok bi rahatlik olmuyo sadece kizi falan emzirmek alt deismek daha rahat oluyo yoksa oglan hep benim tepemdeAz sabret o zaman kaynanan iyileşince rahatlarsin.
Öyle deme kız yemek bulaşık bile önemli.evdeki sesi bile önemli.bazen ben bi kapı calsada biri bi beş dakka oturaa diye bakiyorumYok bacim ole olmuyo iste kadin zaten 4te geliyo eve yorgun argin yemek ye bulasik topla falan bide gelince hemen zuhal topal acar o baslayana kadar bisi yapmaz e saat 7 oluyo. Bide tansiyon hastasi ole cok yorgunluga strese falan gelwmez ama benim oglanada dayanamiyo. Elindwn gelwni yapiyo saolsun ama ole cok bi rahatlik olmuyo sadece kizi falan emzirmek alt deismek daha rahat oluyo yoksa oglan hep benim tepemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?