2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Öyle deme kız yemek bulaşık bile önemli.evdeki sesi bile önemli.bazen ben bi kapı calsada biri bi beş dakka oturaa diye bakiyorum
Kiz yardim bakimindan dedim ben yokaa diyom ya o olmasa halim harap bi pazar evdedir evi temizler dun bebelerin ikisinide yikadi allah razi olsun anam olsa bu kadar yapamazdi

Kiz yardim bakimindan dedim ben yokaa diyom ya o olmasa halim harap bi pazar evdedir evi temizler dun bebelerin ikisinide yikadi allah razi olsun anam olsa bu kadar yapamazdi
Aynen.zaten sen birazda onların hattına sabresiyorsun bence.kayınpederinin nasıl bir karakter

Aynen.zaten sen birazda onların hattına sabresiyorsun bence.kayınpederinin nasıl bir karakter
Kb nin esime benzer huyu suyu onla atismalarimiz bitmez ama asla kavga gibi diil severim onuda oda saolsun bir dedigimi iki etmez agzimdan bisi ciksin durumu varsa hemen alir gelir ya da oglumu alir gezdirir getirir benim isim varsa bebegi tutar oglumla ilgilenir

Şeyden sordum herif bu karakteri nerden aldı diye

Şeyden sordum herif bu karakteri nerden aldı diye
Babadan canim onu soyleyebilirim cok net hatta babasida anasini boynuzlamis ona kadar benziyolar dis gorunuste ayni babasi zaten.hos burclarida ayni guya da eski zamanlarin dogum tarihi ne kadar dogru bilinmez.

Babadan canim onu soyleyebilirim cok net hatta babasida anasini boynuzlamis ona kadar benziyolar dis gorunuste ayni babasi zaten.hos burclarida ayni guya da eski zamanlarin dogum tarihi ne kadar dogru bilinmez.
Sen ya yozgattasin ya kirsehirde

Sende haklisin benimki şimdilik uyudu bi portakal yiyp yatocam valla sen nasıl uyutuyorsun bebisi
Emerken gidiyo zaten gazini cikarip yatiriyom. Cok dayanamazsam atiyom besige salliyom ama ole uyumuyo pek. Zaten hepi topu bi kac kez denedim oda tutmadi

Emerken gidiyo zaten gazini cikarip yatiriyom. Cok dayanamazsam atiyom besige salliyom ama ole uyumuyo pek. Zaten hepi topu bi kac kez denedim oda tutmadi
Benimki hiç emerken uyumadi daha yanı çok yorgun olması dışında yoksa hep sallayarak uyuttum

Benim ilk ay sutum yetmedi ax kaldı mecbur uyutmak için ayağına alistirdim.ben hastalandim bide napsin annem salladı artik
Mecbur olunca zaten yapiyosun diyorum ya bende oglumu ole uyutuyodum yasina kadarda ole gitti allahtan simdi kendi uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…