- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.721
Kiz yardim bakimindan dedim ben yokaa diyom ya o olmasa halim harap bi pazar evdedir evi temizler dun bebelerin ikisinide yikadi allah razi olsun anam olsa bu kadar yapamazdiÖyle deme kız yemek bulaşık bile önemli.evdeki sesi bile önemli.bazen ben bi kapı calsada biri bi beş dakka oturaa diye bakiyorum
Aynen.zaten sen birazda onların hattına sabresiyorsun bence.kayınpederinin nasıl bir karakterKiz yardim bakimindan dedim ben yokaa diyom ya o olmasa halim harap bi pazar evdedir evi temizler dun bebelerin ikisinide yikadi allah razi olsun anam olsa bu kadar yapamazdi
Kb nin esime benzer huyu suyu onla atismalarimiz bitmez ama asla kavga gibi diil severim onuda oda saolsun bir dedigimi iki etmez agzimdan bisi ciksin durumu varsa hemen alir gelir ya da oglumu alir gezdirir getirir benim isim varsa bebegi tutar oglumla ilgilenirAynen.zaten sen birazda onların hattına sabresiyorsun bence.kayınpederinin nasıl bir karakter
Şeyden sordum herif bu karakteri nerden aldı diyeKb nin esime benzer huyu suyu onla atismalarimiz bitmez ama asla kavga gibi diil severim onuda oda saolsun bir dedigimi iki etmez agzimdan bisi ciksin durumu varsa hemen alir gelir ya da oglumu alir gezdirir getirir benim isim varsa bebegi tutar oglumla ilgilenir
Babadan canim onu soyleyebilirim cok net hatta babasida anasini boynuzlamis ona kadar benziyolar dis gorunuste ayni babasi zaten.hos burclarida ayni guya da eski zamanlarin dogum tarihi ne kadar dogru bilinmez.Şeyden sordum herif bu karakteri nerden aldı diye
Sen ya yozgattasin ya kirsehirdeBabadan canim onu soyleyebilirim cok net hatta babasida anasini boynuzlamis ona kadar benziyolar dis gorunuste ayni babasi zaten.hos burclarida ayni guya da eski zamanlarin dogum tarihi ne kadar dogru bilinmez.
Sen hala ordamisin kizSen ya yozgattasin ya kirsehirde
İrda değilim ama aklımın köşesinde. Senin buhgn caninmi sıkkınSen hala ordamisin kiz
Yoo uykum geldi kiz uyumuyo enerjim yerlerde yani noldukiİrda değilim ama aklımın köşesinde. Senin buhgn caninmi sıkkın
Kaç mesajdır sarı kafa yoksa ondan sordumYoo uykum geldi kiz uyumuyo enerjim yerlerde yani nolduki
Ay ben useniyom onu yapmaya ya ekran kayiyo falan kim ugrascak su yorgunluklaKaç mesajdır sarı kafa yoksa ondan sordum
Sende haklisin benimki şimdilik uyudu bi portakal yiyp yatocam valla sen nasıl uyutuyorsun bebisiAy ben useniyom onu yapmaya ya ekran kayiyo falan kim ugrascak su yorgunlukla
Emerken gidiyo zaten gazini cikarip yatiriyom. Cok dayanamazsam atiyom besige salliyom ama ole uyumuyo pek. Zaten hepi topu bi kac kez denedim oda tutmadiSende haklisin benimki şimdilik uyudu bi portakal yiyp yatocam valla sen nasıl uyutuyorsun bebisi
Benimki hiç emerken uyumadi daha yanı çok yorgun olması dışında yoksa hep sallayarak uyuttumEmerken gidiyo zaten gazini cikarip yatiriyom. Cok dayanamazsam atiyom besige salliyom ama ole uyumuyo pek. Zaten hepi topu bi kac kez denedim oda tutmadi
Bendw oglumda oyleydim de bu uyuyo bakalim aman uyusun bide sallamak cok zorBenimki hiç emerken uyumadi daha yanı çok yorgun olması dışında yoksa hep sallayarak uyuttum
Benim ilk ay sutum yetmedi ax kaldı mecbur uyutmak için ayağına alistirdim.ben hastalandim bide napsin annem salladı artikBendw oglumda oyleydim de bu uyuyo bakalim aman uyusun bide sallamak cok zor
Mecbur olunca zaten yapiyosun diyorum ya bende oglumu ole uyutuyodum yasina kadarda ole gitti allahtan simdi kendi uyuyoBenim ilk ay sutum yetmedi ax kaldı mecbur uyutmak için ayağına alistirdim.ben hastalandim bide napsin annem salladı artik
İnşallah benimkide büyüyünce bırakır ama hali bırakır gibide bellide olmuyor o işler.Mecbur olunca zaten yapiyosun diyorum ya bende oglumu ole uyutuyodum yasina kadarda ole gitti allahtan simdi kendi uyuyo
Birakir birakir uyku egitimi verirsin hemen alisir senin portakal bitmedimi daha yoksa kizmi uyandiİnşallah benimkide büyüyünce bırakır ama hali bırakır gibide bellide olmuyor o işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?