- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.741
Ay pis gaci kabuklarida ortada duruyodur simdiPortakali soydum basucuma koydum...
Kimi kandiriyon sen hem portakali soydum de hemde sucu baskasina at
Seni kandiriyomKimi kandiriyon sen hem portakali soydum de hemde sucu baskasina at
Bittide kız kimildanip duruyor herifin yatmasını bekliyorum onun sesine Uyanırsa hemen mudahale edim diyeBirakir birakir uyku egitimi verirsin hemen alisir senin portakal bitmedimi daha yoksa kizmi uyandi
Amaaan oda yarari yok zarari cok kocalardan yatsinda sende yat bari benimkide uyudu simdi hemen yatcam cok yorgunumBittide kız kimildanip duruyor herifin yatmasını bekliyorum onun sesine Uyanırsa hemen mudahale edim diye
Sen ole san hihSeni kandiriyom
Uyu kız iyi gecelerAmaaan oda yarari yok zarari cok kocalardan yatsinda sende yat bari benimkide uyudu simdi hemen yatcam cok yorgunum
Kendime cay yaptimBende tam.onu dicektim kanadalinin görünüp kaybolma saati geldi nerde kaldı diye
Ay o sigara konusu bIzdede var malesef ustelik benim esimde iciyo. Balkonda icip iceri giriyolar les gibi kokuyo ustleri baslari. Esim bide annesine kiziyo sigarayi icip icip cocuklara dokunuyosun diye. Sanki kendi farkli bisi yapiyo.oglum bide onlari sigara icerken goruyo ne kadar guzel bi ornek oluyolar anlatamam ilerde bu cocuk sigara icse kizarlar bide. Kendilerine toz kondurmazlar hic.Yarin hst.ye gidip sonra da bebise biseyler almaya gidicektik.. sonra da biseyler yer oyle doneriz diyoduk.. sagilmis sutum var onu alicam yanima.. ama kv.ler gelcekmis.. yemek yeme kismi yattibakalim napicaz kendisiyle.. cok sigara iciyo icip icip bebise dokunuyo delleniyorum ben de.. en son 2 hf once geldiyler 40mevludune.. misafirlige gelir gibi.. hicbiseye yardima gelmedigi gibi geldigi gun de zirt pirt sigaraya cikti disari.. ben de biraz soylendiydim sigara torunundan daha onemli dimi diye.. bozulduydu.. bu defa ciddi ciddi soylediydim.. oncekilerde hep şaka yollu takildiydim anlamamazliga veriyordu.. ya ben bakmaya kiyamazken bebegimin yuzune o sigara kokusuyla dokunuyo.. benimkiler de yerinde duramiyo soyleniyo tabi.. hayatta en dayanamadigim sey sigara icilmesi ve kokusu.. bi de ucunda bebegim varsa hic dayanamiyorum.. hayatimda hic icmedim.. esim de 2 yildir icmiyor icerken de az icerdir ve yanimda icmezdi sevmedigim icin anlayisla yaklasirdi bu konuda bana..
Sen babannesin ya 5 sene sonra olmus torunun accik gelininin soylediklerine saygili ol hatta bu konuda laf soyletme bile.. insallah bu defa boyle bisey yapmaz da ben de soylenmek zorunda kalmam.. malesef ben de boyle konularda sert davraniyorum yumusak yumusak giremiyorum konuya.. ama onu da ogrenicem insallah..
Kız bebek uyudu gece bi kere uyandı bide sekizde uyandı ama yetti çok dinlenmiş hissediyorum kendimi bu bana bi hafta gider artık.sen naptinMazef naptin kiz
Bende aksine cok yorgunum kiz hic uyumadi oglanla ilgilenemedim dogru durust yikti ortaligi bitik bi haldeyimKız bebek uyudu gece bi kere uyandı bide sekizde uyandı ama yetti çok dinlenmiş hissediyorum kendimi bu bana bi hafta gider artık.sen naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?